Кредит в Росгосстрах Банку: умови, відгуки і як подати заявку

  1. Процентні ставки за споживчим кредитом в Росгосстрах Банку
  2. Заявка на кредит в Росгосстрах Банку
  3. Калькулятор кредиту в Росгосстрах Банку
  4. Умови кредитування
  5. Кредит пенсіонерам в Росгосстрах Банку
  6. Вимоги до позичальників
  7. документи
  8. як погасити
  9. Відгуки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Росгосстрах Банк є однією з найбільших фінансових організацій Росії. У лінійці продуктів кредитна установа особливу увагу приділяє послуг, доступним фізичним особам. Ця категорія клієнтів може розмістити вклади, взяти кредит готівкою, оформити іпотеку, здійснити грошові перекази або скористатися іншими банківськими послугами.

Процентні ставки за споживчим кредитом в Росгосстрах Банку

РГС Банк має індивідуальний підхід до визначення конкретної процентної ставки по кредиту для кожного потенційного позичальника. При цьому враховується безліч параметрів: від обраної програми кредитування до якості кредитної історії і підключених страхових продуктів.

У таблиці розглянемо основні умови споживчих кредитів від Росгосстрах Банку.

Кредит Процентна ставка Сума Термін Під заставу нерухомості від 21% 800 тис. - 10 млн руб. 2-10 років Надійним працівникам від 19% до 1 млн руб. 3 роки

Заявка на кредит в Росгосстрах Банку

В даний час РГС Банк не пропонує сервісу, що дозволяє відправити заявку на кредит онлайн. Клієнтові доведеться звертатися для оформлення та отримання позики готівкою відразу в один з офісів банку. Співробітники допоможуть оформити заявку і розкажуть детальніше про всі умови, що діють в даний час.

Розглянемо, які кроки необхідно зробити для подачі заявки на кредит в Росгосстрах Банку:

  1. Визначитися з необхідною сумою і терміном кредиту, а також вибрати відповідну програму і вивчити її умови.
  2. Підготувати повний пакет документів для оформлення.
  3. Звернутися в офіс і отримати відповідь банку про можливість видачі позики.

Деяким чинним клієнтам банк схвалює кредитний ліміт заздалегідь. Дізнатися про наявність чинного пропозиції можна за телефоном контакт-центру.

Калькулятор кредиту в Росгосстрах Банку

На сайті Росгосстрах Банку відсутня можливість здійснити попередній розрахунок платежів по кредиту за допомогою онлайн-калькулятора. Але дізнатися цю інформацію можна, звернувшись за телефоном лінії підтримки клієнтів або в будь-який офіс кредитної організації.

Необхідно враховувати, що при прийнятті остаточного рішення відсотки по кредиту встановлюються індивідуально, і сума щомісячного платежу може в результаті не збігатися із зазначеною в попередньому розрахунку.

Умови кредитування

Росгосстрах Банк готовий надати кредити на будь-які цілі. У договорі немає обмежень на які товари або послуги позичальник може використовувати отримані кошти; звітувати про витрати також не потрібно. За видачу грошей або супровід кредиту комісії не стягуються. Чи не доведеться оплачувати їх і в разі дострокового погашення боргу.

У РГС Банку доступні як кредити без забезпечення, так і позики під заставу нерухомості. Банк приймає в заставу не тільки квартири, але і вдома (або їх частки), а також земельні ділянки. Навіть неузаконена перепланування в квартирі не буде проблемою для оформлення її в якості застави за позикою в Росгосстрах Банку.

Також прочитайте: Кредит під заставу будинку: умови ТОП-10 банків, як отримати + вимоги до позичальника і дому

Зазвичай заявка розглядається банком дуже швидко, якщо кредит оформляється без забезпечення. Залежно від необхідності додаткових перевірок на процедуру потрібно від 15 хвилин до декількох годин. У будь-якому випадку кошти за позиками без застави можна буде отримати вже в день звернення.

Росгосстрах Банк готовий піти назустріч клієнтам, які зіткнулися з труднощами в своєчасному погашенні заборгованості, запропонувавши різні програми реструктуризації боргу. Брати участь в них можуть і позичальники, які вже допустили прострочення.

Кредит пенсіонерам в Росгосстрах Банку

Спеціальних програм кредитування для пенсіонерів Росгосстрах Банк в даний час не пропонує. Але громадяни, які отримують пенсію, можуть скористатися будь-яким з доступних споживчих кредитів. Наприклад, по позиках з заставою нерухомості максимальний вік позичальника не обмежується.

Умови програми для пенсіонерів не змінюються, а ставка визначається після аналізу всіх доходів і кредитної історії. При цьому додаткових вимог щодо участі в програмах страхування не висуває.

Також прочитайте: Умови кредитування пенсіонерів в Совкомбанк: ставки, документи та відгуки

Вимоги до позичальників

Росгосстрах Банк в кожної кредитної програми встановлює окремі вимоги до потенційних позичальників. Але в будь-якому випадку є загальні параметри, відповідати яким для отримання кредиту обов'язково. Якщо потенційний клієнт не відповідає хоча б одній обов'язковій вимозі, то РГС Банк не зможе надати йому кредит.

Наведемо список обов'язкових вимог до потенційних позичальників в Росгосстрах Банку:

  • вік від 18 років;
  • громадянство РФ;
  • постійна реєстрація в будь-якому з регіонів, де є відділення кредитної організації.

документи

При подачі заявки потрібно паспорт. Деякі кредити можна отримати без подання додаткових документів, особливо якщо у клієнта є позитивна кредитна історія.

При необхідності РГС Банк може при подачі заявки запросити додаткові документи:

  • другий документ з даними позичальника (СНІЛС, ІПН, військовий квиток, посвідчення водія);
  • документи, що підтверджують доходи;
  • документи, що підтверджують зайнятість;
  • документи по заставі.

як погасити

Піклуючись про зручність клієнтів, Росгосстрах Банк пропонує безліч способів для внесення платежів. Здійснювати їх слід заздалегідь, так як не завжди кошти надходять на рахунок моментально, і може виникнути технічна прострочення, яка призводить до нарахування пені та інших неприємних наслідків.

Розглянемо, якими способами можна внести платіж по кредиту РГС Банку:

  • через інтернет-банк;
  • в відділеннях РГС Банку;
  • через платіжні системи КИВИ, Cyberplat, Золота Корона;
  • перекладом з будь-якого банку.

Відгуки

Дмитро Гур'янов

«Раніше брав кредит в РГС Банку, і все було досить добре. Оформили швидко і виплатив вчасно, ніяких проблем не виникло. Але зараз вирішив звертатися в інший банк, так як ставки зробили явно загороджувальними, щоб ніхто не звертався ».

Ольга Захапова

«Вже третій кредит від Росгосстрах Банку у мене. Цілком задоволена. Схвалюють дійсно швидко, і ніяких зайвих документів збирати не приходиться. Єдина проблема - погашення. Власних банкоматів з прийомом готівки у банку просто немає, і доводиться чекати чергу в касу, а стороннім сервісам я не довіряю ».

Василь Голубєв

«Маю кредит від Росгосстрах Банку. Поки особливих проблем не помічав. Були пару раз прострочення по кілька днів, але ніхто не погрожував, а просто подзвонили, поцікавилися, в чому проблема. Штрафи, природно, нараховували, але в цьому сам винен ».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online