ліквідація ТОВ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

за 120 днів без податкової перевірки!

Доброго дня!

ТОВ «АЛЬФА-Консалт» ліквідує підприємства, фірми, організації шляхом їх приєднання / злиття до фірм з інших регіонів РФ.

Далі Ви можете побачити відповіді на всі можливі питання, пов'язані з анулюванням організацій:

Ми гарантуємо закриття Вашої компанії без податкової перевірки за 90 днів з отриманням оригіналу Свідоцтва про ліквідації юридичної особи !!!

Як відбувається ліквідація ТОВ:

1.

Ви передаєте нам копії статутних документів (Оригінали завжди знаходяться у Вас, і ми ніколи не вимагаємо передати їх нам !!).

Або ж Ви заповнюєте АНКЕТУ НА ПРИЄДНАННЯ на нашому сайті і відправляєте її нам по електронній пошті (Див. Зразок) .

за 120 днів без податкової перевірки

2.

Нашим фахівцем в податкову інспекцію подається Повідомлення-повідомлення про початок процедури реорганізації підприємства .

Після чого Вам на електронну пошту висилається проміжне Свідоцтво, яке засвідчує початок процесу реорганізації (див. зразок ).

Для перевірки зазначених у документі даних можна скористатися сайтом www.nalog.ru.

3.

Далі ми публікуємо Оголошення про закриття Вашої фірми в виданні «Вісник Державної Реєстрації»

(Точна дата виходу Оголошення повідомляється консультантом завчасно, проконтролювати цей процес можна на сайті www.vestnik-gosreg.ru).

ru)

4.

Після нами готується і висилається Вам заяву за формою Р16003 «Заява про припинення діяльності підприємства» (Див. Зразок) .

Дану форму керівник підприємства повинен засвідчити нотаріально.

Завірена форма передається нашому фахівцеві, після чого вона здається на реєстрацію в податкову інспекцію.

Увага: нам передається лише завірена нотаріально Заява! (Оригінали статутних документів Ви залишаєте у себе.)

)

5.

Після скоєння необхідних реєстраційних дій Ви отримуєте Свідоцтво про припинення діяльності (Див. Зразок) . Наш фахівець за Вашим бажанням доставить всі оригінали прямо до Вас в офіс або додому.

На сайті www.nalog.ru Ви також легко можете побачити інформацію про виключення фірми з ЕГРЮЛ.)

)

Наші головні переваги:

  • Гарантоване отримання Свідоцтва про припинення діяльності та РЕАЛЬНИЙ виключення підприємства з ЕГРЮЛ (тобто компанія не залишається значитися в Реєстрі з сумнівним директором, який є керівником ще в 200-300 компаніях, і є потенційним джерелом проблем з кримінальним законодавством РФ).
  • Податкові перевірки виключені! Це обумовлено проходженням реєстрації всіх документів в податкових інспекціях наших підприємств-правонаступників. (Спілкування з представниками ФНС виключено).
  • Бухгалтерська документація, офіційна податкова звітність та друк залишаються у Вас - Ви нікому їх не передаєте.
  • Всі права і обов'язки юридичної особи після закриття переходять до нашого правонаступника, який несе всю відповідальність за виконання всіх зобов'язань.
  • Ми робимо саме ПРИЄДНАННЯ (а не "злиття"), а значить Ви не залежите від абсолютно сторонньої компанії, яка може завдати неприємностей в разі "злиття" з нею.
  • Ліквідація фірми відбувається за межами Москви: наші правонаступники зареєстровані в Новосибірську, Єкатеринбурзі, Владивостока, Вологді, Іркутську і інших віддалених міст РФ.
  • Ліквідація фірм (з нульовим балансом в тому числі) виключає необхідність проходження звірок і отримання різних актів взаєморозрахунків, не потрібно стояти в чергах або спілкуватися з чиновниками. Все, що потрібно від Вас - запевнити один документ у нотаріуса! УСЕ!

Скільки часу займає процедура?

Весь процес, починаючи з передачі нам копій і закінчуючи отриманням Свідоцтва, зажадає близько 120 днів. Протягом чотирьох місяців проходяться наступні етапи.

Етап закриття ТОВ, ВАТ, ЗАТ

Термін ліквідації організації

Реєстрація підприємства-правонаступника в одному з віддалених регіонів

Отримання першого ЛИСТА ЗАПИСИ про початок процедури реоргнізаціі

2 тижні

Подача і публікація відповідного оголошення в «Віснику Державної Реєстрації»

1 тиждень

Термін очікування можливих кредиторських претензій

90 днів

Подача заяви до податкових органів і отримання ЛИСТА ЗАПИСИ "про припинення діяльності організації"

1 тиждень

Ліквідація ТОВ у Москві за 120 днів !!!

Ми навмисно вказали максимальний термін. Часто нам вдається істотно прискорити процес, але психологічно налаштовуватися треба саме на три місяці. Це недовго: всього через 120 днів з моменту звернення Ви отримаєте оригінал Свідоцтва про припинення діяльності (ліквідація організацій з боргами зазвичай займає трохи більше часу).

Зверніть увагу, що всі ці 120 днів, поки йде процедура закриття, Ваша компанія має право здійснювати всі господарські операції, укладати угоди, проводити платежі та інше.

Вартість ліквідації фірми Організаційно-правова форма підприємства Вартість послуги ліквідації «під ключ» ТОВ і ЗАТ шляхом приєднання до регіональної фірмі (Іркутськ, Еліста, Вологда, Казань) 62. 000 руб. банкрутство 300 000 руб.

Це повна вартість ліквідації ТОВ, в неї включені абсолютно всі витрати, які можуть знадобитися, щоб ліквідувати ТОВ. Єдине, за що Ви платите додатково - мито нотаріусу за посвідчення форми в розмірі 1300 руб. і довіреності на наших кур'єрів (1000 руб.). Усе.

Черга сплати:

  1. Аванс за передачу анкети в роботу не потрібно! - ви передаєте копії і чекаєте перших результатів від нас.
  2. Після отримання «проміжного» Свідоцтва, публікації оголошення в «Віснику» і запевнення Заяви у нотаріуса оплачується 50%.
  3. Залишок оплачується тільки після того як відбулася ліквідація підприємства з Реєстру, в момент отримання Свідоцтва про припинення діяльності.

В результаті нашої роботи Ви отримаєте папку з наступними документами:

Наші ГАРАНТІЇ

Ми б з радістю вказали тут наших постійних клієнтів і вказали б їх контакти, щоб ви змогли зателефонувати і дізнатися про нас від третіх осіб, але .... через специфіку нашої діяльності зробити цього не можемо. На жаль для нас.

Але ми можемо надати інших гарантій, а саме:

  1. Щотижня ми отримуємо нові Свідоцтва про ліквідацію компаній наших клієнтів - зателефонуйте нам, і ми через п'ять хвилин абсолютно безкоштовно надішлемо Вам на e-mail п'ять останніх отриманих Свідоцтв як доказ нашої працездатності.
  2. Абсолютно прозорий процес, за яким здійснюється анулювання організації, і можливість перевірки кожної дії через офіційні сайти держорганів - всю інформацію, яку ми будемо Вам давати в процесі роботи, Ви зможете перевірити самостійно, не встаючи з крісла.
  3. Персональний менеджер, який відповідає за кожен етап процесу, який перебуває на зв'язку цілодобово: для надання послуги з ліквідації фірми за Вами закріплюється конкретний співробітник нашої компанії, який веде Вашу компанію від початку до кінця - Ви можете спілкуватися, скільки Вам необхідно, по будь-яких питань.
  4. Оплата авансу тільки за фактом виходу оголошення в «Віснику Державної Реєстрації» - до цього моменту Ви не платите ні копійки !! (Ми не жартуємо, це абсолютна правда). Щоб у вас не виникало жодного сумніву, ми вкладаємо свої гроші - одне тільки оголошення в «Віснику» коштує близько 12 000 рублів, а ще потрібна реєстрації організації, оренда для неї приміщення, «інші адміністративні витрати» - і все це за наш рахунок . Ви оплачуєте послугу анулирования фірми, коли ми ВЖЕ все це оплатили за свій рахунок.
  5. Фінальний розрахунок тільки після отримання Свідоцтва про припинення діяльності. (Ми вже ліквідували Ваше підприємство, і тільки ПІСЛЯ цього ви оплачуєте іншу половину ціни послуги !!)

Ви можете прямо зараз зателефонувати в інші компанії за запитом "ліквідація ТОВ Москва" і порівняти підхід і рівень сервісу - де-небудь Вам дадуть такі ж умови?

УСЕ!

На цій одній сторінці ми постаралися максимально повно розкрити інформацію про послугу. Якщо у Вас залишилися хоч найменші питання - телефонуйте! Прямо зараз ми з радістю відповімо на будь-які з них і будемо відповідати до повної ясності в Вашому розумінні!

З повагою, дружний колектив компанії "АЛЬФА-Консалт".

статті :

Закриття ТОВ з нульовим балансом.

ТОВ починає вважатися нульовим, якщо ведення господарської діяльності, не приносить прибутку, немає нарахування коштів з рахунку, а в податкову відправляється нульова звітність. Подібні організації себе не окупають, тому їх доцільно закрити. Для цього потрібно дотримуватися певних правил. Детальніше...

ЛІКВІДАЦІЯ ТОВ покрокова інструкція У 2015 РОЦІ.

Офіційно ліквідувати підприємство без продажу - можливість захистити себе від ризиків і негативних сюрпризів через роки. Якщо ви прийняли рішення про самостійну ліквідації, то потрібно розраховувати на великі часові витрати. Для вдалого закінчення процесу застосовуйте наступне керівництво до дії. Детальніше...

ЯК ЗАКРИТИ ТОВ САМОСТІЙНО?

У процесі діяльності підприємства може настати період необхідності його закриття. Зазвичай це трапляється, тому що компанія реалізувала свої цілі і завдання, і бізнес перестав бути рентабельним. Процес закриття фірми складний і забирає багато часу, але ліквідувати ТОВ автономно можливо. Детальніше...

ЗВІЛЬНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ПРИ АНУЛЮВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА.

Ліквідація підприємства - трудомісткий процес, в результаті якого припиняє існувати компанія і запускається процес скорочення співробітників. Звільнення працівників делікатне процес, при скороченні власник компанії повинен дотримуватися всі головні вимоги трудового кодексу. Як правильно скоротити людей при закритті фірми? Детальніше...

ЛІКВІДАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВА: ТЕРМІНИ.

Бажання засновників швидше ліквідувати фірму виправдано. Але практично анулювання підприємства не завжди піддається реалізації в короткі терміни, часто процес ліквідації розтягується на рік і більше. Ось деякі причини, через які терміни закриття ТОВ можуть бути збільшені. Детальніше...

Скільки часу займає процедура?
Ви можете прямо зараз зателефонувати в інші компанії за запитом "ліквідація ТОВ Москва" і порівняти підхід і рівень сервісу - де-небудь Вам дадуть такі ж умови?
ЯК ЗАКРИТИ ТОВ САМОСТІЙНО?
Як правильно скоротити людей при закритті фірми?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online