Банкрутство фіз осіб 2018, 2019

  1. Банкрутство в 2019 році
  2. Як відбувається процедура банкрутства?
  3. Що нового?
  4. Як назавжди позбутися від боргів в 2019 році?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Довгоочікуваний закон, що дозволяє простим людям легально звільнитися від боргів, був прийнятий в 2015 році. За дворічну практику накопичено достатній досвід для того, щоб можна було з великим ступенем ймовірності припустити, який результат банкрутства слід очікувати в тій чи іншій ситуації. Чимала кількість успішно завершених справ свідчить про те, що в більшості випадків люди позбавляються від проблем з кредитами. Зараз можна зробити висновок, що закон про банкрутство фізичних осіб 2019 успішно працює.

Банкрутство в 2019 році

Незважаючи на очевидні переваги, які дає банкрутство, за час дії закону виявилися і моменти, над якими законодавцям ще варто попрацювати. Виявилося, що багато позичальників, які не в силах платити по кредитах, не можуть осилити процедуру через високі витрат на неї. Ще одним недоліком для позичальників є тривалий термін, що потребується на проведення процедури.

Досвід показав, що у людей не завжди виходить визнати себе банкрутом, якщо сума боргів не дотягує до 500 тис. Руб. Арбітражні суди часто відмовляються розглядати такі справи, що є порушенням з їх боку. Тому доказ фінансової неспроможності в цій ситуації вимагає звернення до вищих інстанцій. Це ускладнює процедуру і збільшує терміни, необхідні на банкрутство фіз осіб. Зростають і витрати позичальника. Тому юристи не рекомендують вдаватися до цього способу позбавлення від кредитів, якщо заборгованість не перевищує 300 тис. Руб.

Руб

Як відбувається процедура банкрутства?

Людина, яка вирішила почати процедуру, оплачує держмито, вносить гроші на депозит за послуги фінансового керуючого і подає заяву в суд. Залежно від наявного у нього майна та інших факторів суд виносить рішення про проведення процедури банкрутства по одному з двох «сценаріїв»:

  • реструктуризації боргу;
  • реалізації майна.

Реструктуризація передбачає, що для позичальника складається новий графік погашення позики з урахуванням його реальних можливостей. При цьому залишку доходів повинно вистачати на життя боржника і його сім'ї. При реалізації зі спеціальних торгів «йдуть» речі, що належать банкруту. За рахунок виручених коштів погашається борг. Непогашений залишок просто списується. Єдине житло і найнеобхідніші особисті речі не вилучаються.

Коли банки дізнаються про те, що їх клієнт ініціював процедуру банкрутства, вони можуть запропонувати мирову угоду. За його умовами сума боргу, як правило, скорочується, а термін погашення збільшується до 5 років. Розмір обов'язкових платежів зменшується до посильної для клієнта суми.

Що нового?

Законотворці продовжують працювати над тим, щоб процедура банкрутства ставала доступнішою для більшої кількості боржників. У 2017 році знизився розмір державного мита, яку потрібно оплачувати під час подачі заяви в суд, з 6000 до 300 руб. Багато хто не без підстав сподіваються на скасування обов'язкової публікації оголошення в газеті «Коммерсант», що дозволить заощадити велику суму.

Окремо варто згадати про таке нововведення, як спрощене банкрутство фіз осіб 2018, яке багато боржників дуже чекають. Про що йде мова? Для тих, у кого заборгованість не перевищує 700 тис. Руб., Планується скасувати обов'язкове ведення процесу фінансовим керуючим і скоротити терміни банкрутства. Це зробить процедуру доступною для людей з невеликими боргами, які не можуть їх виплачувати. Коли буде можливо проходити банкрутство щодо «спрощенки»? Не раніше 2019 року, тому що розгляд проекту відповідного закону перенесено на осінь цього року.

До неприємних тенденцій можна віднести розгляд питання про реалізацію єдиного житла, якщо його площа в 2 рази більше, ніж мінімальна норма, помножена на кількість проживаючих. На даний момент є прецеденти, коли після банкрутства у людей залишалися у власності розкішні котеджі чи напівпорожні 5-кімнатні квартири, які по факту були їхньою єдиною нерухомістю.

Як назавжди позбутися від боргів в 2019 році?

Зараз банкрутство залишається найбільш привабливим для боржників способом «вилікувати» борги. На час проведення процедури людина позбавляється від стресів, пов'язаних з дзвінками банківських службовців і колекторів. А якщо справа вже доходило до суду, то призупиняється виконавче провадження. Припиняється нарахування штрафів і неустойок за прострочення платежів. Це означає, що сума заборгованості фіксується на одному рівні.

Банкрутство фіз осіб дає можливість людині повернутися в нормальний ритм життя. Йому або зовсім не доведеться повертати борги, або він зможе робити це, не ущемляючи своїх потреб в найнеобхідніших для життя речей.

Щоб з'ясувати, яким способом можна вирішити ваші проблеми з кредитами, безкоштовно проконсультуйтеся з досвідченими юристами по тел. 8-800-333-89-13 . Тим, у кого борги не перевищують 700 тис. Руб., Ми пропонуємо скористатися нашим спецпредложением. Дізнайтеся про умови проведення банкрутства з пакетом послуг «Економ» !

Що нового?
Як назавжди позбутися від боргів в 2019 році?
Як відбувається процедура банкрутства?
Що нового?
Про що йде мова?
Коли буде можливо проходити банкрутство щодо «спрощенки»?
Як назавжди позбутися від боргів в 2019 році?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online