Помічник Путіна розповів, скільки буде коштувати в Росії безпілотний автомобіль

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ігор Левітін. Фото: kremlin.ru

Помічник президента РФ Ігор Левітін, виступаючи в четвер на форумі «Територія смислів», повідомив, що вартість безпілотного автомобіля в країні через 10 років складе від трьох до п'яти тисяч доларів.

Левітін показав фотографію ще не існуючої, але вже передплаченого машини. За його словами, заявки на автомобіль подали понад 500 тисяч осіб.

«Ця машина для нас буде коштувати 35 тисяч доларів. Але перші безпілотні машини доходили до 100 тисяч. Сьогодні - 35 тисяч доларів. Думаю, що через 10 років близько трьох-п'яти тисяч доларів коштуватиме безпілотник », - цитує РІА Новини" його слова.

9 серпня повідомлялося, що в Останкінському районі Москви на території технопарку «Калібр» відкрився перший полігон для тестування безпілотного транспорту. На трасі довжиною 400 метрів є автобусні зупинки, пішохідні переходи, дорожні знаки, розмітка, відповідна ГОСТу, а також круговий рух.

21 липня прем'єр-міністр Дмитро Медведєв ознайомився з єдиним у своєму роді безпілотним автобусом «Шатл», проектом групи «КамАЗ» і НАМИ, і прокотився на ньому.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online