Кредит в Ощадбанку під заставу нерухомості без підтвердження доходів - умови

  1. Нецільовий кредит під заставу нерухомості Сбербанк калькулятор
  2. Умови, на яких видаються позикові кошти
  3. Вимоги до клієнта
  4. Документи на заставну власність
  5. Сбербанк кредит під заставу нерухомості калькулятор

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 2020 році у користувачів фінансової організації є можливість отримати кредит в Ощадбанку під заставу нерухомості без підтвердження доходів. На яких умовах представлено таку пропозицію, що потрібно від клієнта і яким критеріям має відповідати об'єкт застави? Ця інформація стане актуальною для кожного позичальника, який бажає отримати нецільовий кредит, що перевищує суму, схвалену без забезпечення.

Нецільовий кредит під заставу нерухомості Сбербанк калькулятор

На відміну від іпотечної позики, яка надається клієнтам виключно на покупку житлової площі, нецільовий кредит передбачає отримання готівки на подібних умовах, але в цьому випадку позичальник може витратити їх на свій розсуд. Це дозволяє отримати велику суму без залучення созаемщиков або поручителів. Крім того, в деяких випадках допустимо оформлення без підтвердження доходу, але при цьому сума буде значно нижче.

Умови, на яких видаються позикові кошти

  • Кредит видається в рублевої валюті, в іноземній продукт недоступний.
  • Сума готівки від 500 тисяч до десяти млн рублів, вона не може бути більше 60% від ринкової ціни об'єкта забезпечення.
  • Термін повернення довго до двадцяти років.
  • В якості забезпечення може використовуватися будь-яка нерухомість: квартира, кімната, таун-хаус, гараж, будинок, ділянка землі.
  • Додаткові комісії за видачу і оформлення не стягуються.
  • Страховка відповідно до вимог кредитора.

Відсоткова ставка при оформленні позики під заставу квартири або іншої нерухомості встановлюється в індивідуальному порядку відповідно до даних клієнта. Мінімальна процентна ставка 12% річних, вона доступна вкладникам і зарплатних клієнтам. Для інших категорій клієнтів значення мінімальної переплати від 12,5% в рік. Відмова від страхування життя клієнта призводить до підвищення відсотка на 1 пункт.

Вимоги до клієнта

Вимоги до клієнта

Щоб отримати в Ощадбанку кредит під заставу нерухомості, заявник повинен відповідати наступним критеріям.

  1. Вік позичальника від 21 року до 75 років. Максимальний вік встановлюється на дату погашення боргу, в зв'язку з цією обставиною термін погашення може скоротитися.
  2. Звернувся за позикою повинен бути обов'язково працевлаштованим і мати можливість це підтвердити.
  3. Загальна тривалість працевлаштування за останні 5 років не менше року, на останньому місці - 6 місяців.

Це основні вимоги. Важливо врахувати те, що кредит не надається індивідуальним підприємцям, особам, які заміщають керівну посаду з правом підпису на малому підприємстві або його власником, а також членом фермерства. Це ж обмеження поширюється на залучених позичальників.

Для отримання грошей, заявник повинен надати кредитору наступний пакет документів.

  • Заява на оформлення боргових зобов'язань (зразок розташовується на офіційному сайті фінансової організації).
  • Паспорт громадянина РФ з пропискою.
  • Довідку про зарплату за формою 2НДФЛ або банківської.
  • Копію трудової книжки, підтверджену роботодавцем або трудовий договір.

Це стандартний список. папери на заставне майно можуть бути надані протягом трьох місяців з моменту оформлення боргових зобов'язань, при цьому відсоток в цей час буде нараховуватися за підвищеною ставкою.

Документи на заставну власність

Для надання нерухомого майна в якості застави список документів може змінюватися в залежності від того що саме являє собою заставу: земельну ділянку, гараж або квартиру.

Але в загальних рисах необхідні наступні паперу.

  1. Підстава виникнення права власності (договір купівлі, дарча, свідоцтво про право власності).
  2. Документ, що підтверджує проведення оцінки майна та її результат.
  3. Документ з ЕГРН.
  4. Техпаспорт об'єкта нерухомості.
  5. Згода дружини і документ, що підтверджує відсутність обтяження.

Залежно від типу застави список може бути скорочено або поповнюватися.

Сбербанк кредит під заставу нерухомості калькулятор

Сбербанк кредит під заставу нерухомості калькулятор

Кредит під заставу квартири в Ощадбанку, умови якого були описані вище оформляють звернувшись до найближчого відділення фінансової установи, розташоване за місцем прописки позичальника. Подати заявку віддалено також є можливість, заповнивши анкету в особистому кабінеті інтернет-банкінгу або на сайті фінансової організації на сторінці з описом продукту. Розгляд звернення займає від 2 днів до 2 тижнів.

Погашення боргу виконується щомісячно рівними сумами. При необхідності клієнт може в будь-який момент закрити борг достроково, для цього слід заздалегідь попередити кредитора і вибрати день виплати заборгованості, важливо, щоб він випадав на робочий день.

Після погашення боргових зобов'язань важливо не забути зняти обтяження з об'єкту нерухомості.

Для того щоб попередньо оцінити свої можливості і розрахувати переплату по кредиту можна використовувати калькулятор, який реалізований на сайті Ощадбанку. Для того щоб отримати найбільш достовірний результат, необхідно заповнювати форму точно і відповідно з реальним станом речей, не прикрашаючи дійсності.

Для отримання результату нудно вказати наступну інформацію.

  • Переважний тип розрахунку, інструмент дозволяє розрахувати кредит як на підставі бажаної суми, так і надати позичальникові оптимальний варіант відповідно до його доходами.
  • Бажана сума кредиту.
  • Орієнтовна дата отримання.
  • Термін виконання боргових зобов'язань.
  • Категорію позичальника.
  • Дані про клієнта, стать і вік.
  • Бажану процентну ставку (мало ймовірності, що вона буде збігатися з остаточним рішенням банку).
  • Суму щомісячного доходу.

Після обробки запропонованих даних, сервіс видасть клієнтові графік погашення, розмір переплати і інші дані. Важливо пам'ятати, що інформація носить ознайомчий характер і може значно відрізнятися від кінцевих умов, на яких буде підписаний договір.

Використовуючи сервіс можна не тільки виконати попередній розрахунок боргових зобов'язань, але і перерахувати кредит при достроковому погашенні, а також перевірити які умови будуть більш вигідними для клієнта.

При необхідності отримати велику суму в борг значно простіше оформити саме кредит під заставу наявної нерухомості. В цьому випадку можна уникнути залучення созаемщиков або поручителів, що само по собі спрощує процес. Крім того, займ із забезпеченням значно частіше схвалюється кредитором.

На яких умовах представлено таку пропозицію, що потрібно від клієнта і яким критеріям має відповідати об'єкт застави?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online