Кредит через брокера: як взяти з поганою кредитною історією + відгуки

  1. Послуги брокера в отриманні кредиту
  2. Як знайти брокера для отримання кредиту
  3. Як працює легальний брокер
  4. Як відрізнити шахраїв
  5. Чи можна отримати кредит через брокерів з поганою кредитною історією?
  6. Чи вигідно отримувати кредит через брокера
  7. Відгуки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поговоримо про те, як взяти кредит через брокера з поганою кредитною історією. Дізнаємося, чи можна оформити за допомогою посередника терміновий кредит. У статті ви знайдете перелік послуг, що надаються брокерськими компаніями, рекомендації з пошуку брокера та відгуки клієнтів.

Щоб отримати кредит через кредитного брокера, по суті, складність полягає лише в пошуку перевіреної людини Щоб отримати кредит через кредитного брокера, по суті, складність полягає лише в пошуку перевіреної людини. Практика показує, що дії брокерів дуже ефективні, коли кредитна історія не в кращому вигляді або потрібен терміновий кредит готівкою.

Чим саме може допомогти брокер, як знайти надійного брокера, чи вигідно з ним співпрацювати - про це та багато іншого ви дізнаєтеся з нашої статті. А також ви зможете ознайомитися з деякими відгуками, щоб зрозуміти, чи потрібен вам кредитний брокер.

Послуги брокера в отриманні кредиту

Брокер - це посередник. Його головне завдання - допомогти своєму клієнтові, підібрати і оформити оптимальну кредитну пропозицію, заощадивши його час і роз'яснивши всі деталі договору.

Отримання кредиту - процес досить складний. До того ж чим більше сума, тим більше документів і довідок потрібно зібрати потенційному позичальникові, і тим більша ймовірність отримати відмову від банку. Посередники надають такі послуги:

  • консультацію клієнта про всі кредитні продукти на ринку;
  • визначення переліку банків, потенційно готових схвалити заявку виходячи з умов клієнта;
  • збір і підготовку пакету документів для подачі в банк;
  • проведення переговорів по кредиту з банком на користь клієнта;
  • роз'яснення всіх пунктів договору і підводних каменів;
  • присутність на підписанні угоди і отриманні коштів.

Тобто, брокер повністю супроводжує клієнта в отриманні позики «від» і «до».

Як знайти брокера для отримання кредиту

У Росії офіційно зареєстровані і працюють понад 3 000 брокерських контор і індивідуальних посередників. Природно, найбільша їх концентрація в Москві і Петербурзі. Ще більше недобросовісних «чорних» і «сірих» ділків обіцяють отримання допомоги абсолютно всім, кому необхідно терміново взяти кредит. При цьому окремого закону, що регулює діяльність брокерів, не існує.

Як працює легальний брокер

По-перше, він зареєстрований. Тобто, інформація про нього є в ЕГРЮЛ або ЕГРІП. Він діє на підставі ліцензії. У посередника є і відповідну освіту. Така людина може надати реальний ІПН, юридична та фактична адреси, стаціонарний номер телефону.

По-друге, у «білих» брокерів є чіткі розцінки на їхні послуги. Це фіксований тариф на збір документів, консультації, подачі заявок в банки, а також відсоток від запитуваної клієнтом суми. Деякі посередники пропонують оплатити вартість обслуговування в рік на брокерський рахунок.

Є важливе правило: легальний брокер не вимагає винагороду відразу, первинне консультування здійснюється безкоштовно, не потрібно робити ніякі переклади фізичним особам на сторонні рахунки.

По-третє, чесний брокер не обіцяє безробітним клієнтам з поганою кредитною історією отримання позик на астрономічні суми без довідок, швидко і недорого. Звернення до посередника - не гарантія 100% успіху навіть з хорошою репутацією як позичальника.

Як відрізнити шахраїв

Перевірте не тільки відгуки і сайт брокера, а й документи: пошукайте реквізити в інтернеті. Раптом вони вже є на сайті інших контор або фігурують в судових розглядах?

Шахрай навряд чи буде запрошувати в офіс - від особистих зустрічей вони ухиляються, тому що не орендують приміщення, і міського номера телефону у них немає. Справжній посередник завжди відразу домовиться про особисту зустріч, щоб прийняти документи і обговорити варіанти пропозицій.

Подивіться і на розмір комісії. Шахраї, як правило, хочуть більших винагород: 8-15% від суми. Офіційні брокери беруть від 1 до 5%.

Отже, перш ніж отримати позику через кредитного брокера, потрібно вивчити інформацію про посередників в реєстрі Національної асоціації кредитних брокерів. Ознайомтеся і з рейтингами фірм в інтернеті, відгуками. А також керуйтеся рекомендаціями знайомих і перевірених фахівців.

Чи можна отримати кредит через брокерів з поганою кредитною історією?

Теоретично, отримати можна. Однак, банки не довіряють позичальникам з простроченням, навіть якщо останні звертаються через брокерів по кредитах. Тим більше може бути зворотний ефект: якщо людина впевнена у своїй платоспроможності, він приходить сам, а не «ховається» за посередника.

Потрібно розуміти, що з поточними простроченням і з поганою КІ взяти кредит через брокера обійдеться дорожче. Адже йому потрібно подати більше заявок, зібрати багато документів і продумати стратегію ведення переговорів з банком.

Також прочитайте: Кредит з відкритими простроченням: яку допомогу можна отримати через брокера + умови ТОП-5 банків

Щоб отримати допомогу брокера, необхідно здійснити кілька дій:

  1. Подати заявку онлайн на сайті брокерської фірми або зателефонувати.
  2. Прийти в офіс брокера за первинною консультацією.
  3. Укласти договір на обслуговування.
  4. Вибрати оптимальні для вас варіанти кредитних програм.
  5. Прийти на підписання кредитного договору і отримати гроші.
  6. Оплатити послуги брокера.

Чи вигідно отримувати кредит через брокера

Додаткова ланка між банком і клієнтом завжди тягне витрати. Питання в тому, чи хочете ви заощадити час і заручитися підтримкою грамотного фахівця? Якщо так, то тоді варто звернутися до кредитного брокера.

Багато брокерські фірми безпосередньо співпрацюють з банками. Тому брокери можуть запропонувати ряд привілеїв для своїх клієнтів, наприклад, знижену процентну ставку, відсутність деяких комісій, пріоритетне розгляд заявок і т. П. Окупить це витрати на брокера?

Якщо ви приватний клієнт, який оформляє іпотеку - цілком можливо. Щоб не збирати місяцями довідки і отримати великий кредит, варто залучити посередника. А ось претендентам споживчих кредитів звернення до брокера, ймовірно, буде зайвим.

Відгуки

Олексій:

«У мене був вдалий досвід звернення до брокера. З КІ все нормально, сума 5 000 000 рублів. Мені брокер уклав договір без страховки і підвищення відсотка. Якщо врахувати, що її зарахували б до основного боргу - брокер заощадив мені пристойну суму, окупляться його послуги ».

Ірина:

«Після відмови банку пішла до посередника. Нічого не розуміла в договорах, документах (іпотека). Зрозуміла тільки, що замість обіцяних 10% в рік з мене хотіли брати майже 14%. Отримала повний супровід, тепер знайомих і колег консультую. І дуже швидко кредит схвалили, брокер подав заявки відразу в кілька банків ».

Володимир:

«У мене не дуже хороша КІ, були прострочення, а потрібні були гроші на розвиток бізнесу, хоча і трохи. Звернувся в брокерську фірму. Довелося, звичайно, заплатити, але кредит мені схвалили в банку, в який я і не думав звертатися. Умови цілком вигідні ».

Раптом вони вже є на сайті інших контор або фігурують в судових розглядах?
Чи можна отримати кредит через брокерів з поганою кредитною історією?
Питання в тому, чи хочете ви заощадити час і заручитися підтримкою грамотного фахівця?
Окупить це витрати на брокера?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online