Іпотека від Ощадбанку в Москві і Московській області, умови

  1. Процентні ставки по іпотеці в Ощадбанку в 2019 році
  2. Інші іпотечні програми в Ощадбанку
  3. Первинний ринок іпотечного кредитування
  4. Іпотека на нерухомість вторинного ринку
  5. Іпотечний калькулятор Ощадбанку Росії
  6. калькулятор
  7. Результати розрахунку:
  8. Документи, необхідні СБ РФ для оформлення іпотеки
  9. Список оціночних компаній для іпотеки в Москві
  10. Відділення Ощадбанку в Москві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іпотечний кредит - можливість для багатьох сімей і просто разом живуть пар обзавестися власною житлоплощею. Багато банків Росії пропонують своїм клієнтам іпотечні програми, Сбербанк працює відразу в декількох напрямках кредитування громадян, які бажають придбати квартири на вторинному ринку або в споруджуваних будинках.

Багато банків Росії пропонують своїм клієнтам іпотечні програми, Сбербанк працює відразу в декількох напрямках кредитування громадян, які бажають придбати квартири на вторинному ринку або в споруджуваних будинках

Процентні ставки по іпотеці в Ощадбанку в 2019 році

Щоб оформити іпотечний кредит москвичам або гостям столиці, необхідно звертатися до відділень Ощадбанку в Москві, адреси яких можна подивитися нижче на сайті.

Розміри процентних ставок по іпотеці СБ РФ (стосовно об'єктів первинного ринку нерухомості):

  • 8,2% - на покупку житла, що будується;
  • 9,6% - покупка готового житла на вторинному ринку;
  • 10,6% - рефінансування іпотеки;
  • 6% - іпотека з держпідтримкою для сімей з дітьми.

Перераховані вище ставки по іпотеці діють для наступних категорій позичальників:

  1. Володарів працює «зарплатної» картки Ощадбанку;
  2. Осіб, які мають розрахунковий рублевий рахунок в СБ РФ;
  3. Громадян, які купують житлоплощу за програмою іпотечного кредитування Ощадбанку Росії.

Ощадбанком передбачено збільшення процентних ставок по іпотеці, якщо відсутня страховка здоров'я і життя позичальника. Ставка кредитування збільшується для громадян, які не одержують заробітну плату на картку або рахунок в СБ РФ.

Інші іпотечні програми в Ощадбанку

* Період не більше 30 років.


Більш точна інформація по процентних ставках на іпотеку - за єдиним телефоном 8 (800) 555-55-50.

Первинний ринок іпотечного кредитування

Первинний ринок нерухомості - так називають житло, яке розташоване в новобудовах або в споруджуваних будинках. Новобудови Москви - досить дорога покупка, накопичити на яку дуже складно. Цим пояснюється стабільно високий попит на іпотечне кредитування.

Стосовно до нерухомості первинного ринку Сбербанк РФ пропонує іпотеку зі ставкою від 8,5 відсотків. На сайті ДомКлік можна вивчити список забудовників, які беруть участь в програмі субсидування. Ці будівельні організації пройшли перевірку співробітниками СБ Росії і зарекомендували себе як надійні партнери. Це знижує ризик втрати інвестицій практично до мінімуму.
Основні переваги придбання квартир на первинному ринку із залученням іпотечного кредиту від Ощадбанку:

  • можливість покупки недобудованого і ще не зданого в експлуатацію житла;
  • інвестувати кошти можна в придбання нерухомості більш високого рівня комфортності. Вартість апартаментів в споруджуваному будинку може дорівнювати ціні квартири на вторинному ринку нерухомості. Єдине обмеження - очікування введення об'єкта в експлуатацію;
  • клієнт СБ може купити в іпотеку нерухомість без прив'язки до термінів її здачі;
  • можливість здійснення взаєморозрахунків за кредитом акредитивами.

Забезпеченням за іпотечною позикою можуть бути:

  • заставу на кредитуються або наявну у власності нерухомість;
  • протягом терміну оформлення застави на кредитуються житлоплощу буде потрібно поручительство чоловіка або іншої фізичної особи, або застава майна;
  • в разі застави приватного будинку, мірою поручительства стає земельну ділянку під цим об'єктом.

Іпотечні кредити містять обов'язкова умова страхування всього заставного майна, що не страхується від ризиків втрати тільки земельні наділи.

Важливо: в разі позитивного рішення Ощадбанку по іпотеці документацію на придбану нерухомість позичальник зобов'язаний передати в кредитний відділ Банку протягом 3-х місяців.

Іпотека на нерухомість вторинного ринку

Іпотечна програма, орієнтована на покупку нерухомості на вторинному ринку, має ставку від 10,2%. Причому дані кредити поширюються як на покупку квартир і будинків, так і на придбання апартаментів. Детальніше про цю програму:

  • іпотека оформляється тільки в рублях;
  • мінімальна сума - 300 тис.руб .;
  • термін позики - не більше 30-ти років;
  • комісій за видачу іпотеки немає, порядок забезпечення позики і його страхування ідентичні програмам з придбання житла в новобудовах і об'єктах, що будуються.

Важливо: перераховані розміри% ставок дійсні тільки для власників зарплатного рахунку в Ощадбанку і купують житлоплощу на кредитні кошти СБ РФ. Для інших категорій позичальників передбачено збільшення базових ставок на 1 і 0,5% (докладніше - вище, в тексті про іпотеку для новобудов).

Іпотечний калькулятор Ощадбанку Росії

Оформлення іпотеки в РБ РФ зручно і зрозуміло широкому колу потенційних позичальників. Щоб зорієнтуватися в майбутніх виплатах, фахівці Банку розробили спеціальний калькулятор іпотеки, який на підставі введеної інформації розраховує суму щомісячних платежів.

калькулятор

Тип платежів

ануїтетні

діфферінцірованно

Тип платежів

ануїтетні

діфферінцірованно

Результати розрахунку:

Щомісячний платіж:

Сума виплат банку за весь період з урахуванням відсотків:

Величина переплати:

Розрахувати іпотеку в Москві в Ощадбанку можна самостійно на нашому сайті calc-ipoteka.ru. Потрібно ввести наступні дані:

  • вартість житлоплощі;
  • сума першого внеску;
  • процентна ставка;
  • термін кредитування.

На основі цих даних система розрахує величину щомісячного платежу і загальну суму позики з урахуванням% банку. Відповідно, позичальник зможе побачити суму переплати.


Важливо: варто зауважити, що щомісячні платежі можуть бути аннуїтетнимі (фіксованими) або диференційованими (змінюються в меншу сторону в міру гасіння позики).Ставка Банку буває плаваючою і постійною.Всі нюанси розрахунку іпотеки можна дізнатися при особистому візиті до відділень Ощадбанку Росії, поговоривши з кредитним менеджером.

Документи, необхідні СБ РФ для оформлення іпотеки

Для первісного звернення до Банк за іпотечним кредитом потрібно паспорт громадянина Російської Федерації, що посвідчує особу потенційного позичальника. Бланк заяви можна завантажити тут: « Заява-анкета «. Також Анкету можна взяти і в відділенні РБ Росії. Крім цих, будуть потрібні:

  • підтвердження працевлаштування;
  • довідка про одержуваному доході (частіше - за формою 2-ПДФО).

Перерахована документація потрібна Банку для схвалення заявки позичальника, тому громадянин повинен повідомляти тільки достовірні відомості (які будуть ретельно перевірятися). Якщо Ощадбанк погоджується оформляти іпотеку, у позичальника буде 120 діб для вибору об'єкта нерухомості або подання кошторису на індивідуальне будівництво.

Важливо: всі нюанси іпотечного кредитування можна дізнатися у відділеннях Ощадбанку, карта геолокації яких також є на сайті кредитної установи.

Список оціночних компаній для іпотеки в Москві

Повний перелік компаній скачайте тут: « Список оціночних компаній »

Крім того, сайт можна знайти страхові компанії, які беруть участь у страхуванні життя і здоров'я позичальників і компанії, які беруть участь у страхуванні майна акредитовані Ощадбанком по іпотеці. Звернення до сторонніх страховикам не гарантує отримання вигідного відсотка по кредиту і часто загрожує зайвими проблемами в майбутньому.

Відділення Ощадбанку в Москві

Перелік підрозділів по Москві Ощадбанку Росії, що здійснюють іпотечне кредитування

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online