Чи можна взяти іпотеку одному?

  1. Що важливо банку?
  2. В якому випадку взяти іпотеку одному не вийде?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна - FAQ - Чи можна взяти іпотеку одному? питання

38309

Початковий етап знайомства з іпотекою, як з одним із способів придбання нерухомості та вирішення житлової проблеми, нерідко пов'язаний з безліччю питань, що виникають в голові у начищають позичальника.

Одні з них є рідкісними, інші, навпаки, виникають в голові практично у кожного, який вирішив отримати подібний вид кредиту. У числі найпоширеніших питань одну з лідируючих позицій в таблиці популярності займає питання чи можна взяти іпотеку одному, відповідь на який ми і спробуємо дати сьогодні.

Що важливо банку?

Для будь-якої кредитної організації, що працює з житловими позиками, важливо одне - отримати раніше надані грошові кошти в раніше обумовлений з позичальником термін і без будь-яких втрат Для будь-якої кредитної організації, що працює з житловими позиками, важливо одне - отримати раніше надані грошові кошти в раніше обумовлений з позичальником термін і без будь-яких втрат. Саме тому основна увага з боку приділяється фінансової стабільності потенційного клієнта. Головним її ознакою, як і раніше залишається розмір доходу особи, яка бажає отримати позику. Чим більше він буде, тим більш прихильно кредитор буде ставитися до кандидата, підпали свою анкету на розгляд. Інакше кажучи, банк цікавить одне - чи є у вас гроші в обсязі достатньому для погашення позики чи ні. Відповідно, якщо ви маєте в своєму розпорядженні необхідне заробітком, то серйозних перешкоди для того, щоб взяти іпотеку на одну людину, у вас не виникне.

Абсолютно протилежна ситуація буде з тими, чиї іпотечні амбіції явно не відповідають їх заробітної плати. Попросивши позику в розмірі, який вони не в змозі повернути, подібні особи стикаються з однією з найпоширеніших причин відмови в іпотеці . Звичайно, можлива ситуація, коли банк просто запропонує вам зменшити суму суди або збільшити її термін, але вірогідність цього невелика.

В якому випадку взяти іпотеку одному не вийде?

Перший випадок, коли отримати позику самостійно ви не зможете, очевидний: якщо ви недостатньо платоспроможний, то іпотека не для вас. Як же тоді бути? Варіантів небагато, але вони є. Один з них полягає в тому, щоб залучити до участі созаемщика тобто, людини, який буде допомагати вам нести тягар іпотеки. При наявності такої особи ймовірність схвалення з боку банку збільшується в рази, проте у такий медалі є й зворотний бік: ніщо не заважає одному з них відмовитися від виплати позики і перевести свої зобов'язання на вас, залишивши вас з розлюченим кредитором і боргами один на один. Інший спосіб менш реалістичний, але має право на існування. Спробуйте звернутися в інший банк: кредитні організації використовують різні алгоритми оцінки своїх потенційних клієнтів, а значить факт того, що якщо ви не цікаві одному банку, зовсім не говорить про те, що ви не підійдете в якості позичальника для іншого.

Другий випадок стосується лише тих, хто знаходиться в офіційному зареєстрованому шлюбі. Тут незалежно від вашого бажання і заробітку взяти іпотеку на одного з подружжя не вийде, проте, це зовсім не привід для засмучення. Справа в тому, що відповідно до закону ваша друга половина автоматом стає созаемщиком незалежно від вашого або її бажання. Таким чином, формально кредит ви берете не один, а разом з чоловіком / дружиною. Природно, ніхто не забороняє вам взяти цю ношу на себе, але юридично повертати позику ви будете разом. На жаль, в ряді випадків наявність подібного «помічника» може зіграти з вами злий жарт, наприклад, якщо до вашого звернення в банк у нього були кредити, повернення яких здійснювався з порушенням термінів, то отримати іпотеку з поганою кредитною історією такого співпозичальника буде проблематично.

Отже, відповідаючи на питання «чи дадуть іпотеку одній людині» можна сміливо стверджувати, що в самостійному отриманні житлового кредиту немає нічого незвичайного - головне це мати достатній рівень доходу. Звичайно, потрібно бути на 100% впевненим у своїх силах, успіху даного заходу, а також морально готовим до того, що цей шлях ви пройдете один, і поруч не буде того, хто зможе підставити вам своє плече і підтримати при виникненні труднощів. Якщо все це вас анітрохи не бентежить, і ви відчуваєте в собі достатні сили, то можна сміливо подавати заявку в банк, зробивши тим самим перший крок на шляху до своєї мети.

Повернення до списку

Що важливо банку?
В якому випадку взяти іпотеку одному не вийде?
Що важливо банку?
В якому випадку взяти іпотеку одному не вийде?
Як же тоді бути?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online