Стягнення збитків при ДТП, допомога у відшкодуванні страхових виплат та матеріальної шкоди

  1. Стягнення матеріального збитку при ДТП
  2. Стягнення моральної шкоди при ДТП
  3. Юридична допомога стягнення при ДТП
  4. Залишилися питання? Звертайтеся! Ми допоможемо!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожен учасник дорожнього руху повинен пам'ятати, що в разі ДТП не буває двох постраждалих, завжди є винуватець, який порушив правила дорожнього руху, і потерпілий, який повинен отримати матеріальне відшкодування при ДТП, а іноді і моральне.

Компанія ЦЮПС готова надати допомогу у відшкодуванні збитку при ДТП, стягнувши належні Вам страхові виплати зі страхової компанії або ж безпосередньо з самого винуватця дорожньо-транспортної пригоди.


Ви завжди можете звернутися з будь-якого питання за безкоштовною консультацією юриста в центральний офіс або в регіональні представництва компанії:
- Центральний офіс в Москві: +7 (495) 543-03-03;
- Офіс в Єкатеринбурзі: +7 (343) 346-93-93;
- Офіс в Омську: +7 (3812) 24-40-97.

Фахівці нашої компанії допоможуть Вам

  • довести величину заподіяної матеріальної шкоди,
  • організувати незалежну експертизу транспортного засобу,
  • зібрати медичні огляди з доказами наслідків ДТП для Вашого здоров'я
  • сформувати пакет документів для реєстрації в страховій компанії винуватця події.

Виділяють два види шкоди:

  • матеріальний збиток - вартість відновлення транспортного засобу і запчастин;
  • моральну шкоду - шкоду, заподіяну вашому здоров'ю та здоров'ю ваших близьких.

Стягнення матеріального збитку при ДТП

Згідно з нашим законодавством відшкодування матеріального збитку при ДТП, лягає на плечі страхової компанії або ж частково на плечі винуватця ДТП, в залежності від страхового поліса (КАСКО і ОСАГО). Якщо відшкодування страхових виплат, передбачені договором ОСАГО або КАСКО не перекриває витрати на ремонт автомобіля, то потерпілий водій має право подати позов до суду і стягнути матеріальне відшкодування з винної сторони. У разі, якщо у винуватця на момент події відсутня діючий поліс ОСАГО, потерпілий має повне право стягнути збитки з винного повністю через суд.

Та ж нерідкі випадки, коли компанія страховик занижує страхові виплати. Якщо Ви зіткнулися з такою ситуацією, то можете звернутися до нас і ми допоможемо стягнути повне страхове відшкодування в максимально короткі терміни.

Стягнення моральної шкоди при ДТП

Моральна шкода включає матеріальну компенсацію за фізичні і моральні страждання потерпілого, які спричинило за собою ДТП і тяжби, пов'язані з ним. Сума морального відшкодування визначається самим потерпілим і обмовляється в позовній заяві до суду. Остаточний конкретний розмір моральної шкоди встановлює суд, погоджуючись з доводами позивача або змінюючи його на власний розсуд.

Компанія ЦЮПС допомагає невинному учаснику визначити розмір матеріального і нематеріального збитку, скласти позовну заяву до суду і в подальшому представляє інтереси свого клієнта в суді. Винна сторона завжди прагне затягнути терміни виплати, хоча вони встановлюються рішенням суду в примусовому порядку, тому допомога професійного юриста має велике значення при розгляді спору.

Юридична допомога стягнення при ДТП

Професійна команда ЦЮПС виграла жодна справа про стягнення збитків при ДТП. Ми готові допомогти Вам правильно сформулювати вимоги, стягнути страхове відшкодування, стягнути збиток з винуватця ДТП, представляти Ваші інтереси в суді на будь-якому етапі судового розгляду. Центр юридичної підтримки страхувальників має в штаті досвідчених фахівців високої кваліфікації, які вирішують проблеми з відшкодування страхових виплат будь-якої складності. Ви завжди можете звернутися за допомогою в регіональні представництва компанії ЗАТ ЦЮПС за місцем проживання або в центральний офіс в місті Москва, розташований за адресою: Варшавське шосе, д.42, контактний телефон +7 (495) 543-03-03.

Залишилися питання? Звертайтеся! Ми допоможемо!

+7 (495) 543-03-03

[email protected]


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online