Незабутні відчуття і користь ванни з аеромасажем, відгуки про процедуру

  1. Аеромасаж або гідромасаж: що краще?
  2. користь процедури
  3. Відгуки про ванну з аеромасажем

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аеромасаж - процедура, під час якої на тіло людини впливають бульбашки повітря. Виконується в воді. Дія аеромасажу схоже з лікувальними процедурами в термальних джерелах. Зараз він став доступним завдяки спеціальним акрилових ванн і джакузі з функцією аеромасажу.

Аеромасаж або гідромасаж: що краще?

Аеромасаж - різновид водного масажу, який «працює» завдяки спеціальним форсунок, встановленим на дні ванни Аеромасаж - різновид водного масажу, який «працює» завдяки спеціальним форсунок, встановленим на дні ванни.

Вони випускають стиснене повітря, який піднімається на поверхню води, попутно торкаючись до тіла людини.



Це дуже приємна процедура, яка знімає стрес, допомагає розслабитися, нормалізувати тиск, поліпшити кровообіг і вивести з організму токсини.

Аеромасаж часто плутають з гідромасажем . Дійсно, обидві процедури дуже схожі: і в тому, і в іншому випадку розслабляючий, лікувальний і косметичний ефект досягається завдяки впливу бульбашок повітря на тіло людини.

Але є і відмінності:

  • під час гідромасажу вплив на тіло точкове, а аеромасаж діє на все тіло;
  • аеромасаж м'якший і сильніше бадьорить;
  • в аеромасажних ваннах форсунки містять стиснене повітря, який бульбашками виходить на поверхню води і стикається з тілом, а в гідромасажних вода перемішується з повітрям, перетворюється в піну і виходить з форсунок струменями.

Таким чином, гідромасаж - це масаж струменями води, що впливає точково. А аеромасаж впливає бульбашками повітря на все тіло.

Це має декілька переваг у гідро-, і у аеромасажу. Якщо ви не можете визначитися, зверніть увагу на ванни, які обладнані функціями і аеро- і гідромасажу. Поєднання двох видів водного масажу дасть найкращий результат.

користь процедури

Чим корисний аеромасаж:

  • надає прекрасний косметичний ефект: шкіра під час процедури активно насичується киснем;
  • поліпшується кровообіг;
  • відмінно розслаблює: тому рекомендується приймати ванни з аеромасажем ввечері, після важких фізичних навантажень і розумової перевтоми;
  • підсилює дію косметичних процедур: якщо додати в ванну ефірні масла, морську сіль або зволожуючі засоби, їх ефективність підвищиться;
  • допомагає зняти біль і зменшити навантаження на м'язи, кістки і суглоби, тому аеромасаж рекомендований спортсменам, людям із захворюваннями опорно-рухового апарату.

Аеромасаж надає в основному косметичний ефект і допомагає розслабитися. Але може застосовуватися і як допоміжний засіб лікування болю в суглобах, м'язах.

Відгуки про ванну з аеромасажем

Людмила Іванова, 34 роки:

«Купували ванну з аеро- і гідромасажем. Користуємося часто. Особливо діти в захваті. Та й самій подобається приймати ванну з аеромасажем: приємно розслабляє, знімає втому ».

Ігор Москвітін, 45 років:

«Поставив в нову квартиру ванну з аеромасажем і не пошкодував! Задоволений! Інший раз приходиш з роботи, втомлений, як слон - за півгодини водних процедур втому як рукою знімає. Дітей взагалі з ванни не витягнеш - обожнюють купатися з цими бульбашками ».

Марія Мутина, 30 років:

«Коли купували ванну, вмовила чоловіка взяти її з аеромасажем. Спочатку пручався, а тепер радіє і щовечора перший біжить у ванну! Єдине, що не подобається: швидко остигає вода після аеромасажу, доводиться постійно підливати гарячу. А розслабляє відмінно! І спина стала менше хворіти ».

Подивіться, як працює аеромасажна ванна на відео нижче:

Аеромасаж або гідромасаж: що краще?
Аеромасаж або гідромасаж: що краще?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online