Комп'ютерні ігри для дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наші дітки ростуть швидко, розвиваються ще швидше

Наші дітки ростуть швидко, розвиваються ще швидше. У сучасному світі нових технологічних досягнень, звичайно ж, улюблена іграшка для дитини - це комп'ютер, а герої комп'ютерних ігор - його друзі. Малюки для початку освоюють розвиваючі іграшки, а потім перебираються у всесвітню павутину, де їх увагу захоплюють різноманітні онлайн - гри, такі як 3d рисовалка або гри лунтик вибір їх просто величезний.

Багато педагогів і дитячі психологи переконані в тому, що комп'ютерні ігри завдають великої шкоди, як фізичній, так і психічному здоров'ю малечі. Якщо довгий час дитина сидить за комп'ютером, у нього може знижуватися зір, порушується постава. Ігри типу погоні за монстрами або усіляких стрілялок сприяють розвитку у дитини схильності до агресивної поведінки, це проявляється в спілкуванні з батьками та іншими дітьми.

І все ж в комп'ютерних іграх для дітей можна знайти і позитивний. При правильному підході і постійному батьківському контролі дошкільнята з їх допомогою вчаться читати, рахувати, правильно вимовляти букви. Деякі ігри для дівчаток допомагають сформувати смак майбутніх леді, складання пазлів розвивають логічне мислення і ми, хлопці, зараз багато ігор допомагають вивчати з дітками іноземні мови.

Деякі ігри для дівчаток допомагають сформувати смак майбутніх леді, складання пазлів розвивають логічне мислення і ми, хлопці, зараз багато ігор допомагають вивчати з дітками іноземні мови

Ті, хто займається розробками дитячих комп'ютерних ігор, стежать за новинками і рейтингом популярності кіно і мультфільмів. Дуже часто головні герої ігор - це улюблені персонажі з мультиків. Наприклад, можна знайти губка боб ігри тут, з героями цього смішного мультфільму.
Навчальні, логічні, розмальовки, пазли - всі ці дитячі комп'ютерні ігри можуть стати хорошими помічниками для батьків, якщо використовувати їх правильно. Хороші якісні ігри крім розвиваючої спрямованості, допомагають виховувати в дитині добре ставлення до світу і оточуючим його людям.

Хороші якісні ігри крім розвиваючої спрямованості, допомагають виховувати в дитині добре ставлення до світу і оточуючим його людям

Старшим дітям гри теж можуть приносити однозначну користь. Психологи прийшли до висновку, що діти віком 10 -12 років, які захоплюються стратегіями, краще мислять логічно. Будівництво всіляких замків і міст, управління державою, військовими силами, укладення політичних угод з іншими «управителями» - все це допомагає дитині розвивати гнучкість розуму і дозволяє вчитися прораховувати всі свої дії і кроки.

Такі шкідливі, здавалося б, стрілянина можуть бути не такими вже й шкідливими. Для старшої дитини з більш стійкою психікою ці ігри - можливість розвивати швидкість реакції і холоднокровність.

Ігри - квести розвивають спостережливість, увагу, вміння вибудовувати логічні зв'язки між явищами і предметами. Такі ігри психологи, до слова сказати, вважають найкориснішими для дитячого розвитку.

Такі ігри психологи, до слова сказати, вважають найкориснішими для дитячого розвитку

Звичайно, навички дитині краще розвивати в реальному житті: спортивними змаганнями, книгами, «живими» іграми з однолітками. Однак і комп'ютерні ігри можуть послужити добру службу. Головне - почуття міри і правильний напрямок.

© Ribalych.ru


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online