Чи може комп'ютер завдати шкоди здоров'ю?

Чи може комп'ютер завдати шкоди здоров'ю?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час немає жодного офісу фірми або компанії, де співробітники не використовували б комп'ютери В даний час немає жодного офісу фірми або компанії, де співробітники не використовували б комп'ютери. В останні роки вони буквально наводнили оточує нас. Їх можна побачити скрізь: в офісах, банках, туристичних агентствах, поштових відділеннях, і навіть в кабінетах лікарів. Часи, коли наявність комп'ютера в родині було безсумнівною розкішшю, пішли назавжди. Нарешті, як багато дітей проводять свій вільний час, граючи в комп'ютерні ігри! І вже жоден сучасний підприємець не може обійтися без ПК.

З появою комп'ютерів і мікрохвильових печей у потенційних покупців виникло безліч питань, основним з яких - чи може комп'ютер завдати шкоди здоров'ю? Більшість експертів наполягають на тому, що немає. Однак, як пояснити стомлення і втома, які обов'язково виникають через деякий час роботи з комп'ютером? Втома приходить обов'язково з тією тільки різницею, що хтось втомлюється раніше, хтось пізніше.

Експерти зайняті вирішенням проблем ергономіки, намагаючись знайти способи максимально зберегти робочий потенціал, що забезпечує найбільш якісне виконання завдань з мінімальними витратами, і одночасно вивченням впливу комп'ютера на організм людини. Як було сказано вище, вважається, що комп'ютери не завдають шкоди здоров'ю людини.

Однак є деякі питання, такі як подразнення (запалення) очей, головний біль, стомлюваність, стреси і навіть проблеми з руховою системою, які потребують нагального вирішення. Зазвичай всі неприємні відчуття зникають після гарного відпочинку.

Природно, в інтересах співробітників, що працюють з комп'ютером, а також їх керівників спробувати максимально пом'якшити ці неприємні явища. Так, стомлення знижує увагу, збільшує час, необхідний для виконання навіть найпростіших завдань, в результаті чого знижується продуктивність праці.

СР-фільтри Polaroid, що увібрали в себе кращі досягнення технології кругових поляризаторів, пропонують зручне рішення перерахованих вище проблем.

Унікальна технологія виробництва цих фільтрів захищена патентом. Фільтри Polaroid з круговою поляризацією складаються з декількох шарів висококласного оптичного матеріалу і двошарового кругового поляризатора, що забезпечують технологію придушення відблисків і посилення контрасту, що дозволяє запобігати швидке стомлення очей в 14 разів ефективніше звичайних, не поляризаційних в посиленні контрасту. Більшість моделей СР-фільтрів Polaroid мають провідне покриття для зняття статичної електрики і затримують до 98% електромагнітного випромінювання в діапазоні дуже низьких і вкрай низьких частот.

Матеріал надано фірмою Ронд, тел. 294-3226.

КОМП'ЮТЕР-ІНФОРМ
Чи може комп'ютер завдати шкоди здоров'ю?
З появою комп'ютерів і мікрохвильових печей у потенційних покупців виникло безліч питань, основним з яких - чи може комп'ютер завдати шкоди здоров'ю?
Однак, як пояснити стомлення і втома, які обов'язково виникають через деякий час роботи з комп'ютером?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online