Знесення п'ятиповерхівок в Москві - адреси будинків в Східному Адміністративному Окрузі

  1. Адреси хрущовок під знос в ВАО
  2. Стартові майданчики в східному регіоні Москви
  3. переваги реновації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одним з найстаріших старомосковських регіонів по праву можна назвати Східний Адміністративний Округ, тому найбільшу кількість хрущовок, які підлягають руйнуванню, зосередилося саме тут. В період з 1 травня протягом місяця, включно до 15 червня, серед мешканців п'ятиповерхових житлових будинків проводилося відкрите голосування, за результатами якого було складено повний список п'ятиповерхівок під знесення ВАО .

Згідно федеративного законопроекту, прийнятому 1 липня 2017 року реновація хрущовок даного регіону буде проводитися протягом 10-15 років через масштабність проекту. Перша хвиля розселення москвичів в новобудови, під які вже відведені стартові будівельні майданчики, передбачається вже в 2016-2020 роках, друга хвиля забудови пройде в період з 2020 по 2021 рік. Масове ж зведення нових сучасних багатоповерхових будинків з сучасним плануванням заплановано на 2018 рік.

Адреси хрущовок під знос в ВАО

Всього на території Східного адміністративного округу розташувалося 1064 об'єкта, які необхідно знести до кінця 2018 року. Знесення п'ятиповерхівок в Москві список адрес ВАО (Перелік районів і кількість стерпних будівель):

  • Богородское - 143 будинки;
  • Східний - 14 будівель;
  • Глянув - 101 будівля;
  • Іванівське - 21 п'ятиповерхівка;
  • Ізмайлово - 59 будівель;
  • Ізмайлово Східне, Північне - 53 і 170 будівель відповідно;
  • Косино-Ухтомінскій - 55 будинків;
  • Метрогородок - 75 малоповерхових будівель;
  • Новогирєєво - 72 хрущовки;
  • Перово - район-рекордсмен, на території якого знаходиться 196 стерпних будинків;
  • Преображенское - 14 будинків;
  • Соколина Гора - 69 малоповерхівок;
  • Сокільники - всього лише 11 будівель.

Богородское - 143 будинки;   Східний - 14 будівель;   Глянув - 101 будівля;   Іванівське - 21 п'ятиповерхівка;   Ізмайлово - 59 будівель;   Ізмайлово Східне, Північне - 53 і 170 будівель відповідно;   Косино-Ухтомінскій - 55 будинків;   Метрогородок - 75 малоповерхових будівель;   Новогирєєво - 72 хрущовки;   Перово - район-рекордсмен, на території якого знаходиться 196 стерпних будинків;   Преображенское - 14 будинків;   Соколина Гора - 69 малоповерхівок;   Сокільники - всього лише 11 будівель

Практично для кожного райончик вже обрані перші будівельні майданчики, де буде відбуватися забудова сучасних житлових комплексів, а також визначені терміни початку переселення. Під план реновації не потрапив Черкізовський район, який вважається одним з найстаріших в даному регіоні.

Стартові майданчики в східному регіоні Москви

На сьогоднішній день відомо розташування 26 стартових майданчиків в ВАО Москви, куди будуть переїжджати переселенці, які проживають в хрущовках, що увійшли до списку знесення п'ятиповерхівок в ВАО. Вони розподілилися на території 10 районів за наступними адресами:

  1. Богородское (вулиця мільйонів, ТПУ Відкрите шосе, Мікрорайон 8Б);
  2. Глянув (Косинська шосе, будинок 71);
  3. Іванівське (мікрорайон 40-52, корпусу 2 і 5);
  4. Ізмайлово (Проїзд Ізмайловський, володіння 5);
  5. Східний Ізмайловський р-н (13, 15, 16-я Паркова вулиця);
  6. Північний Ізмайловський р-н (вул. П'ята Паркова, Костянтина Федіна, квартали 49 і 50, а також 80-й мікрорайон);
  7. Косино-Ухтомський (вул. Чорне Озеро, Оренбурзька, Каскадна);
  8. Метрогородок (Відкрите шосе, володіння 26 і 30);
  9. Перово (вул. Плеханова, Друга Володимирська, Зелений проспект).

Після того, як новобудови будуть побудовані, почнеться масове переселення москвичів з постарілих хрущовок в сучасне рівноцінне житло (таке ж число кімнат і загальних квадратних метрів). Багатьох жителів п'ятиповерхівок цікавить питання, коли ж почнеться розселення в нові будинки. Згідно з порядком черговості, представленому на офіційному сайті мерії столиці, перший етап переселення призначений на 2017 рік (в будівлю по П'ятій Парковій вулиці), інші будови будуть добудовані в 2021 році. На нашому сайті ви знайдете цілковитий список адрес знесення п'ятиповерхівок в Москві ВАО із зазначенням координат на зручній карті.

переваги реновації

Багато городян досі сумніваються щодо доцільності реновації Москви і виступають проти знесення п'ятиповерхівок в Східному, так і інших адміністративних округах. Місцева влада запевняє жителів столиці, в демонтажі дійсно старих будівель немає нічого страшного, і є ряд причин, чому це необхідно робити:

  • Отримання квартир з сучасним плануванням, просторими кухнями, санвузлами, ремонтом;
  • Раціональне використання держбюджету, адже побудувати новий будинок вигідніше, ніж ремонтувати старі;
  • Погана ізоляція в хрущовках, обвалюються дерев'яні перекриття;
  • Зношені комунікації (водопостачання, електропостачання);
  • Відсутність в п'ятиповерхових будівлях ліфтів, що доставляє незручність людям похилого віку та інвалідам, які проживають в п'ятиповерхівках;
  • Можливість прокладки нових магістралей і транспортних шляхів;
  • Знесення однотипних будівель, що поліпшить зовнішній вигляд російської столиці.

Варто зазначити, що історично важливі споруди, що несуть архітектурну цінність, зноситися не будуть. Також не стануть руйнуватися і вдома нестерпних серій. Доля кожної хрущовки знаходиться в руках самих мешканців, які взяли участь в голосуванні 15 травня-15 червня. Ще однією перевагою програми реновації ВАО є те, що всі мешканці зносять отримають житло в новобудовах в тому ж районі або навіть кварталі. Це говорить про те, що, маючи квартиру в хрущовці Ізмайловського району, вам не дадуть кімнату, наприклад, в ЮВАО або ЗАТ Москви, адже кількість будівельних стартових майданчиків дозволяє розселити мешканців максимально близько до попереднього адресою проживання.

В першу чергу будуть зноситися найбільш старі п'ятиповерхові будівлі, що знаходяться в аварійному стані, останніми ж будуть знесені найміцніші цегляні п'ятиповерхівки. На нашому сайті ви зможете познайомитися з графіком знесення будинків, прочитати найсвіжіші новини про реновації Москви, дізнатися про початок розселення і безліч іншої корисної інформації.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online