Що таке кредитні канікули в банку, як їх отримати і оформити

  1. Види кредитних канікул
  2. Процес отримання даної послуги
  3. Який банк вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Даша Ткачова

Кредитування - одна з найбільш поширених і популярних банківських послуг. Сьогодні важко знайти людину, хто хоч раз не скористався цією послугою. Однак, не завжди все проходить гладко, платоспроможність позичальника може різко знизитися.

Як уникнути прострочених платежів і що таке кредитні канікули в банку? Зазвичай банки йдуть назустріч позичальникам і встановлюють так звані «кредитні канікули». По суті - це відстрочка щомісячного платежу, надана фінансовою установою клієнту на певний час. Як отримати кредитні канікули? В першу чергу банку потрібно пред'явити доказ своєї неплатоспроможності: раптова хвороба позичальника, втрата постійного місця роботи, стихійне лихо та ін. Поважні причини.

Види кредитних канікул

Кредитні канікули можуть бути з повною і частковою відстрочкою. Що таке кредитні канікули при повній відстрочці платежу? Позичальник на певний час повністю припиняє виплати по кредиту. Даний вид канікул надається не часто, для їх оформлення обов'язково документальне підтвердження причини неплатоспроможності позичальника.
При часткової відстрочку змінюється графік щомісячних платежів. Наприклад: погашаються одні відсотки за користування кредитом або банк продовжує загальний термін кредитування. Після продовження загального терміну кредитування сума щомісячного платежу автоматично стає менше.

Процес отримання даної послуги

Як оформити кредитні канікули? Перш за все, зв'язатися зі своїм банком і уточнити у менеджера про можливість оформлення даної послуги в зв'язку з виникненням фінансових труднощів. Потім відвідати відділення банку з документальним підтвердженням ваших слів. Це може бути документ з вашого постійного місця роботи про зниження заробітної плати, про звільнення, медична довідка з поліклініки та інше.

Як взяти кредитні канікули в банку, якщо ви збираєтеся тимчасово покинути країну? Навіть з такої причини банк піде назустріч клієнту. Вам запропонують оформити тимчасові канікули за додаткову плату. З одного боку клієнт «виграє», проте не забувайте, що загальна переплата по кредиту буде значно вище. Умови надання в різних банках можуть сильно відрізнятися, зокрема якщо це Ваш перший кредит .

Який банк вибрати?

Які банки надають кредитні канікули? Східний експрес банк пропонує оформити кредитні канікули терміном на три місяці. У цей період клієнт виплачує лише відсотки за позикою. Даною послугою клієнт може скористатися 2 рази за весь термін кредитування. І причому не важливо, було видано кредит готівкою від Східний експрес банк або це кредитна карта. Кредитні канікули в Промсвязьбанк оформляються на аналогічних умовах з невеликою різницею. За користування даною послугою існує мінімальна плата в розмірі однієї тисячі рублів.

Як оформити кредитні канікули в Ощадбанку? Банк дасть відстрочку платежу при обов'язковій умові - надання документального підтвердження труднощів позичальника. Оформлення можливо на термін до одного року, при цьому термін основного договору збільшується на 24 місяці. як про Як оформити кредитні канікули в Ощадбанку форм кредитні канікули в Ощадбанку за недосконалої кредитної історії? Варіантів небагато - банк співпрацюватиме з тим клієнтом, чия кредитна історія бездоганна.

Кредитні канікули в Альфа-банку оформляються виключно з частковою відстрочкою платежу терміном до 12 місяців. Заявка розглядається протягом одного місяця при наданні клієнтом повного пакету документів, включаючи підтвердження від банків конкурентів про відсутність заборгованості.
Як оформити кредитні канікули в ВТБ 24? Дана послуга стає доступною після закінчення півроку після укладення угоди. Оформлення її можливо з поважної причини, підтвердженої офіційним документом не частіше ніж один раз на рік. Якою має бути поважна причина чи як оформити кредитні канікули в ВТБ 24? Втрата або зміна основного місця роботи, тривала хвороба позичальника, розлучення, народження дітей та ін. Кредитні канікули в ВТБ 24 передбачають пропуск чергового платежу. Дана послуга підключається як додаткова, в основний анкеті ставиться відмітка про її підключенні. Кредитні канікули в ВТБ 24 можливо оформити і повторно за умови справного внесення платежів. Якщо допускалася прострочення банк, швидше за все, вам відмовить.

Так само Вам буде цікаво дізнатися: Як зняти гроші з кредитки без відсотків

Як уникнути прострочених платежів і що таке кредитні канікули в банку?
Як отримати кредитні канікули?
Що таке кредитні канікули при повній відстрочці платежу?
Як взяти кредитні канікули в банку, якщо ви збираєтеся тимчасово покинути країну?
Який банк вибрати?
Які банки надають кредитні канікули?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online