Військовим пенсіонерам: друга пенсія

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відділення ПФР по Тюменській області нагадує про пенсійне забезпечення пенсіонерів силових відомств Відділення ПФР по Тюменській області нагадує про пенсійне забезпечення пенсіонерів силових відомств.

Військові пенсіонери - це громадяни, які отримують пенсію за вислугу років або по інвалідності від Міністерства оборони, МВС, ФСБ і ряду інших силових відомств. Якщо після служби в силовому відомстві військові пенсіонери працюють в цивільних організаціях, то при дотриманні певних умов у них виникає право на отримання пенсії по лінії Пенсійного фонду Росії.

Військовий пенсіонер повинен бути зареєстрований в системі обов'язкового пенсійного страхування. Страхові внески, які роботодавець сплачує на користь працюючого у нього військового пенсіонера, враховуються при призначенні пенсії по лінії ПФР.

По лінії ПФР військовим пенсіонерам може бути призначена страхова пенсія по старості (без фіксованої виплати) при дотриманні ряду умов:

  1. Вік: 60 років - для чоловіків, 55 років - для жінок. Окремим категоріям громадян страхова пенсія може бути призначена раніше при дотриманні умов для дострокового пенсійного забезпечення. Наприклад, в разі роботи в районах Крайньої Півночі і прирівняних до них місцевостях або на роботах з важкими умовами праці та ін.
  2. Стаж. Наявність мінімального страхового стажу, що не врахованого при призначенні пенсії по лінії силового відомства. У 2018 році - 9 років.
  3. Бали. Наявність мінімальної суми індивідуальних пенсійних коефіцієнтів (балів). У 2018 році - 13,8 балів.
  4. Пенсія. Наявність пенсії по лінії силових відомств.

Із заявою про призначення страхової пенсії по старості можна звернутися: через Особистий кабінет на сайті ПФР, особисто в Клієнтську службу ПФР за місцем проживання (перебування), особисто в МФЦ або через роботодавця.

У Тюменській області страхову пенсію по старості отримують 4307 військовослужбовців, середній розмір пенсії становить 3524,76 рублів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online