Підвищення зарплати військовослужбовцям у 2015 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як відомо, в кінці минулого року в Держдумі був сформований   бюджет   на плановий період з 2015 по 2017 р Як відомо, в кінці минулого року в Держдумі був сформований бюджет на плановий період з 2015 по 2017 р.р. Незважаючи на напружену економічну ситуацію в країні, викликану падінням вартості нафти і знеціненням національної валюти, фінансування деяких програм не тільки не зменшиться, але навіть буде проіндексовано відповідно до рівня інфляції . Перш за все, це відноситься до статті під назвою «Національна оборона».

Як повідомив Віктор Заварзін - член комітету з оборони, в бюджеті передбачено постійне зростання частки витрат на оборону країни. У 2015 році для цієї мети виділено 3,3 трильйона рублів, в 2016 році - 3,1 трильйона рублів, а в 2017 році - 3,2 трильйона рублів. Якщо перевести ці цифри в процентний еквівалент, то в поточному році по відношенню до ВВП частка витрат, спрямована на національну оборону складе 4,2%, що можна назвати одним з найбільш високих показників за останні роки. Нагадаємо, що частка передбачуваних витрат на національну оборону в минулому році склала 3,4%.

Якщо порівнювати із загальним рівнем витрат федерального бюджету, то питома вага коштів, виділених на національну оборону, в 2015 році складе 21,2%. У 2016 році цей показник зменшиться до 19,6%, а в 2017 році трохи зросте і досягне позначки в 19,9%.

Оскільки сфера національної оборони є для уряду однієї з найбільш пріоритетних, під час формування бюджету було вирішено проіндексувати в 2015 році на 5,5% зарплати військовослужбовців і осіб, прирівняних до них, що, відповідно, призведе до збільшення військових пенсій . Підвищення грошового забезпечення військовослужбовців входить в рамки планового розвитку оборонного бюджету.

Крім збільшення заробітних плат, військових чекає ще одна приємна новина. Уряд видав указ про збільшення обсягу коштів, спрямованих для вирішення квартирних питань військовослужбовців. У поточному році бюджетна дотація, виділена на реалізацію іпотечної системи житлового забезпечення військових, складе 81,5 мільярдів рублів. У майбутньому році для цієї мети планується виділити 38,4 мільйона рублів, а в 2017 році - 39,9 мільйонів рублів. Також планується збільшити розмір щорічного внеску на учасника іпотечної системи житлового забезпечення військовослужбовців до 245,88 тисяч рублів з 233,1 тисяч рублів, які були заплановані на минулий рік. Всього на оформлення житлових субсидій для військових у 2015 році виділено 40 мільярдів рублів. Крім цього, сума в 9,5 мільярда рублів буде спрямована на придбання і будівництво житла для осіб, які належать до військовослужбовців федеральних органів виконавчої влади.

Читайте також: На скільки підвищиться зарплата військовослужбовців у 2016 році

Чи не знайшли відповіді на своє питання? Дізнайтеся, як вирішити саме Вашу проблему - зателефонуйте прямо зараз:

+7 (499) 703-32-46 (Москва)

+7 (812) 309-26-52 (Санкт-Петербург)

Це швидко і безкоштовно!

Додати коментар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online