Лічильники води штрафи за межі не установку

  1. Чи потрібні лічильники води?
  2. Установка лічильників: самостійно чи ні?
  3. Чому споживачі не встановлюють лічильники?
  4. Ситуації, в яких лічильник не можна ставити
  5. штрафи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

зміст:

  • Чи потрібні лічильники води?
  • Установка лічильників: самостійно чи ні?
  • Чому споживачі не встановлюють лічильники?
  • Ситуації, в яких лічильник не можна ставити
  • А чи є штрафи?
  • А чи є штрафи

    Чи потрібні лічильники води?

    Комунальні служби чомусь думають, що проста людина може використовувати в місяць просто нереально величезна кількість води. Саме тому, коли відбувається розрахунок за середньою нормою, суми оплати перевищують реальні досить сильно - в два, а то і в три рази. В тариф включається все: будь-які витоку, поломки, навіть несанкціоноване використання води. А враховуючи, що живете ви один і користуєтеся водою один, це дуже неприємно і відчутно б'є по кишені.

    Якщо вам подібне не подобається, вам просто необхідно поставити водяний лічильник. Він буде показувати реальну кількість використаних кубів, і платити, відповідно, ви будете набагато менше. Втім, якщо тільки ви не споживаєте дійсно багато літрів на місяць.

    Установка лічильників: самостійно чи ні?

    За прийнятим федеральним законом 5 років тому «Про енергозбереження», установкою рахункових приладів повинні займатися безпосередньо споживачі, простіше кажучи - громадяни. Сама керуюча компанія не зобов'язана ходити по квартирах і будинках, встановлюючи там лічильники.

    Вам буде необхідно самим звернутися в будь-яку організацію, яка спеціалізується на установці лічильників , Тоді фахівці приїдуть і поставлять вам прилад. Після цього відразу ж вирушайте в керуючу компанію з пакетом документів, де ваш прилад зареєструють і поставлять на облік. За всі операції над вашим лічильником платити будете ви самі.

    Чому споживачі не встановлюють лічильники?

    Незважаючи на те, що три роки тому держава досить суворо ставилося до установки рахункових приладів, купувати їх в експлуатацію населення абсолютно не поспішало. Чому так відбувалося, незважаючи на те, що пропонувалася практично безкоштовне встановлення приладів? Наступні причини допоможуть вам зрозуміти:

    • Перш ніж ви почніть отримувати суми виключно за використані куби води, всьому будинку потрібно мати встановлений лічильник.
    • Висока ціна. Сам лічильник коштує не так уже й дорого, а ось за його установку ви заплатите багато.
    • Погана інформованість. Більшість громадян навіть і не зрозуміли, навіщо їм потрібно встановлювати лічильники. А якщо людина не розуміє вигоди, то і ніяку установку виробляти він не буде.

    А якщо людина не розуміє вигоди, то і ніяку установку виробляти він не буде

    Ситуації, в яких лічильник не можна ставити

    Хоча установка рахункового приладу є дійсно потрібною справою, не завжди можна зробити таку операцію. Існує ряд ситуацій, в яких установка лічильника категорично заборонена:

    • Будинок визнаний старим або аварійним;
    • Дому необхідний капітальний ремонт;
    • Установка відбувається без необхідних норм;
    • Стан труб і водопроводу настільки погане, що їх необхідно якомога швидше змінювати;
    • Основні показники перешкоджають роботі приладу.

    Будинок визнаний старим або аварійним;   Дому необхідний капітальний ремонт;   Установка відбувається без необхідних норм;   Стан труб і водопроводу настільки погане, що їх необхідно якомога швидше змінювати;   Основні показники перешкоджають роботі приладу

    Але, звичайно ж, про ці нюанси знають не всі споживачі, які бажають встановити лічильник. Спочатку слід переконатися, що всі умови для приладу створені, і тільки після цього займатися монтажем самостійно або викликати фахівців.

    штрафи

    Але багато хто стурбований наявністю штрафів за установку рахункових приладів. Яких, насправді, зовсім немає. І можете не боятися, що будь-хто прийде до вас у будинок насильно встановлювати лічильники, незважаючи на ваше опір. У нормативних документах сказано, що громадянин повинен буде забезпечити доступ перевіряючому в квартиру, але немає і слова про те, що повинен дати добро на установку лічильника.

    Встановлювати даний прилад чи ні - дійсно особиста справа кожного, оскільки, повторюємо, ніяких штрафів і санкцій на вас накладено не буде. Також керуюча компанія не подасть на вас до суду і не буде турбувати вас візитами дільничного або поліції. А ось платити ви будете виходячи з середнього нормативу, тобто, по дуже завищеною ціною. Це, по суті, і буде вашим єдиним покаранням.

    До сих пір існує величезна кількість надуманих і невиправданих страхів, мовляв, прийдуть люди з розрахункового центру або вашої керуючої компанії і затіють розгляд на довгі місяці. Звичайно ж ні. Ви самі вибираєте, чи платити вам реальну суму витрачених кубів, використовуючи лічильник, або ж терпіти завищені суми платежу за середнім мінімуму.

    Чи потрібні лічильники води?
    Установка лічильників: самостійно чи ні?
    Чому споживачі не встановлюють лічильники?
    Установка лічильників: самостійно чи ні?
    Чому споживачі не встановлюють лічильники?
    Чи потрібні лічильники води?
    Установка лічильників: самостійно чи ні?
    Чому споживачі не встановлюють лічильники?
    Чому так відбувалося, незважаючи на те, що пропонувалася практично безкоштовне встановлення приладів?
    BIKINIKA.com.ua
    Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

    We have 4 guests online