Квартира-Сталінка !!! - Агентство нерухомості Viva Realty Вінниця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Сталінські» вдома найчастіше до 5 поверхів, з великими віконними прорізами, широкими і комфортними під'їздами. Будувалися з червоного або білого цегли з масивними перекриттями і хорошим утепленням. В такому житлі робили якісні комунікації, які до сих пір служать в багатьох будівлях вірою і правдою. Зазвичай сталінки зібрані в житловий масив з 3-7 будинків, побудованих за типовим проектом. Це робилося з метою здешевлення житла при будівництві. Місця для будівництва вибирали зручні: поруч з великими виробництвами (заводами, фабриками, транспортними підприємствами); у центрі міста.

Покращене планування дозволяє проживати в квартирі великою родиною і не відчувати проблем з особистим простором. Квартири в сталінках, починаючи з другого поверху, обладнані балконами. Житло в таких будинках багатокімнатні (2-4), «одиничок» дуже мало, тому що будувалися будинки по проектам з однокімнатними квартирами рідко, партійним працівникам і еліті не було необхідності тулитися в невеликому приміщенні. Плюси квартири-сталінки: Великі кімнати правильної форми, можливість зробити вітальню з кухні, з'єднавши її з передпокою або коридором, в залежності від планування. Комфортна кухня (не менше 7 кв.м) з широким віконним прорізом, а іноді і балконом. Роздільний санвузол. Велика ванна, окремий туалет, у ванній робили окрему батарею або полотенцесушитель. Висока стеля (3 або 3,2 кв.м). Якісний паркет, який деякі власники не змінюють досі. При цьому підлогу виглядає добре, потрібно тільки іноді циклювати і знову покривати лаком. Ні «кричущих» дизайнерських рішень і складних форм, все просто і піддається будь-яким змінам. Перегородки всередині квартири не несуть, значить, можна буде їх зносити і робити перепланування. Центральне опалення, що спрощує і здешевлює обігрів квартири.

Мінуси квартири-сталінки: Негарні ванна кімната і туалет. За рахунок невеликого розміру і високих стель виходить ефект «шахти». Над верхнім поверхом є ще й технічний поверх, тому мешканці в таких квартирах можуть чути неприємні звуки зверху. Шуміти може що завгодно, починаючи з голубів і кішок, закінчуючи бездомними, який заліз туди погрітися. Ціна на квартири в сталінських будинках досить висока, часто вище, ніж в новобудовах, тому що сталінки мають величезний термін експлуатації (120-150 років) і велику житлову площу. Відремонтувати якісно дах сталінки дуже дорого, тому зазвичай її "латають"

Квартира-сталінка - це відмінне вкладення грошей і хороше місце для постійного проживання, тому варто розглядати всі варіанти покупки такого житла, якщо ваш бюджет це дозволяє.

Квартира-сталінка - це відмінне вкладення грошей і хороше місце для постійного проживання, тому варто розглядати всі варіанти покупки такого житла, якщо ваш бюджет це дозволяє

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online