Як вибрати двомісну ванну?

  1. Кутові двомісні ванни
  2. Овальні ванни для пар
  3. Прямокутні ванни на двох
  4. Двомісна ванна для купання в повний зріст

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вибір двомісних ванн від різних продавців дуже великий. Обмеженням в даному випадку будуть тільки розміри ванної кімнати і фінансові Вибір двомісних ванн від різних продавців дуже великий двомісна акрилова ваннавозможності покупця. Конструкція двомісній ванни передбачає, що дві людини одночасно зможуть перебувати в цьому резервуарі для купання і отримувати задоволення від такого розслабляючого відпочинку.

Кутові двомісні ванни

Двомісні ванни, що встановлюються на кут, ідеально підходять для ванних кімнат з великою площею. Для більш зручного відпочинку ці купелі можуть бути обладнані підголівниками і ручками. А в деяких моделях таких ванн навіть є вбудовані форсунки, призначені для гідромасажу. Покриття для дна Двомісні ванни, що встановлюються на кут, ідеально підходять для ванних кімнат з великою площею вибирається нековзне, завдяки чому забезпечується додаткова безпека і комфорт.

двомісна акрилова ваннаПо периметру таких ванн є можливість встановити додаткове обладнання і предмети, які хочеться мати під рукою: телефон, планшет і т.п. Розміри кутових ванн можуть бути абсолютно різними, тому можна вибирати як компактні моделі, так і просторі, великі купелі з габаритами, наприклад, 185х105х135 см.


Овальні ванни для пар

Відмінно буде виглядати в ванній кімнаті овальна двомісна гідромасажна ванна Відмінно буде виглядати в ванній кімнаті овальна двомісна гідромасажна ванна. Крім того, що в ній можна буде комфортно розслабитися, вона ще має і терапевтичний ефект. Таку ванну буде добре облицювати повністю або частково кахлем. Овальні ванни можуть бути не тільки гідромасажними, але з ефектом кольоротерапії.

Прямокутні ванни на двох

Ванни прямокутної форми прекрасно впишуться в просторі приміщення. Як правило, це високоякісна сантехніка класу люкс, Ванни прямокутної форми прекрасно впишуться в просторі приміщення тому ніяких проблем і наслідків її експлуатації боятися не варто. Відколи на ванній , Подряпини і т.п. з'явитися не повинні.

Але якщо все-таки це сталося, не поспішайте замовляти нову ванну. Ви можете звернутися до фахівців нашої компанії, які в стислі терміни відреставрують вашу ванну. Це вигідно і зручно: ви економите гроші на демонтаж старої та встановлення нової ванни, а також на ремонті ванної кімнати.

Двомісна ванна для купання в повний зріст

Існують і унікальні ванни для купання в повний зріст. Це міні-басейн, який ви можете встановити прямо у себе в квартирі. Невеликі габарити ванної кімнати не завадять вам насолоджуватися приємними водними процедурами з коханою людиною. Входити в таку ванну потрібно через бічні двері, яка виготовляється із загартованого скла і нержавіючої сталі. Перш ніж вийти, переконайтеся, що злили всю воду з такої ванни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online