Феєрверк Волшебства.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Володимир Долохов і Вадим Гурангов (Папа і Борода) - автори бестселерів «Підручник везіння», «Технологія успіху», «Феєрверк чарівництва», «Труси на люстру - гроші в будинок!», «Шукачі пригод на ...»

Завантажити "Феєрверк Волшебства"

Творці нового напряму в йозі, де з першої ж затримки дихання починається шлях до скарбів екстазу. Провідні тренінгів та фестивалів, які збирають щороку тисячі людей з усього нашого неосяжного материка.

Вони - мандрівні шукачі знань і невтомні мандрівники по позамежним станів. Колоритні особистості, з легкістю що розпалюють серця безлічі людей і передають ці унікальні знання і стану всім, хто хоч раз доторкнеться до їх дивним практикам.

У програмі семінару:

  • демонстрація і пряма передача станів польоту і блаженства, до яких багато шукачі йдуть роками і десятиліттями наполегливої ​​практики.
  • занурення в стан щастя, зараз в «тут і зараз», коли зникають думки про минуле і майбутнє і залишається тільки чисте сприйняття сьогодення;
  • веселі техніки виконання бажань ( «Розсмішіть Всесвіт, і Ваші бажання здійсняться», - ось один з головних гасел семінару). Долохов і Гурангов розробили незвичайні дихальні вправи, які занурюють учасників семінару в спеціальні стану, з яких чарівництво здається простим і природним;
  • унікальна екстатична йога (авторські розробки);
  • шаманське горловий дихання;
  • суфійські зікри і танці народів світу;
  • численні енергетичні практики, медитації, неймовірні подорожі в свій внутрішній світ, жарти, веселощі і гумор;

Відгуки учасників семінарів:

«Йога Папи і Бороди - це найтонші вібрації надвисокої частоти, усвідомленість, медитативність і незрівняне ні з чим блаженство, коли тіло немов наповнюється свіжим гарячим вітром, стає плавним, невагомим, що летять ...

Це незвичайне відчуття Щастя - пояснити це неможливо, можна лише спробувати на смак. Воно, як ложечка меду, тане на язиці, і смак його заповнює всі навколо. Кордон між мною і навколишнім світом зникає - і це злиття наповнюється текучим блаженством ... »

«Я б назвала це просвітленням через оргазм.

Я ніби читаю тисячу рядків ... Як раптом якась давня і прекрасна Сила виривається з далеких глибин і тягне мене вгору. Найтонший космічний оргазм, позбавлений будь-якого земного змісту, розквітає прекрасним лотосом. І коли я досягаю його останнього пелюстки, виникає новий спалах в серці, і в цю секунду я втрачаю тіла і почуттів і згадую все на мільйон років тому ... Через мить, коли згасне спалах, спогади зникнуть, залишиться лише білий мерехтливе світло.

Але усвідомлення, то, що я відчула це, залишиться зі мною назавжди ... »

ЗАПИСАТИСЯ НА ТРЕНІНГ, ВАРТІСТЬ І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ВНИЗУ СТОРІНКИ

хакер реальності

http://youtu.be/zkV-lTu66_4

Перебуває в екстазі творить досконалу всесвіт!

http://youtu.be/4gteyeinaX4

Михайло, Я не перший раз на "енергетичних" тренінгах, але цей здивував мене своєю наповненістю і якийсь незвичайністю. Там була йога, але незвичайна, було дихання, то ж незвичайне, групові практики так само відрізнялися від того де я до цього брав участь. І при цьому практично всі практики приводили до до нових станів і задоволення. Так що раджу))) устинова марина, Про чарівників я дізналася році в 2001 !! їздила до ПаБо в москву і в казахстан !! потім познайомилася з Гаєм !! Багато чого в житті змінилося-й робота і місто і здоров'я !! А які стану стали накочувати потім самі по собі-це не піддається ніякому опису !! а у клієнтів стали теж відбуватися різні чудеса і зцілення !! але коли довго не спілкуєшся з Чарівними людьми то ПКМ ні-ні та й затягне тебе в мережі !! Відчуття що ти втратила свою чарівну паличку !! Дуже хочеться знову її в собі відшукати! з нетерпінням чекаю нових до Ражнів зустрічей !!!!!!!! Тетяниного Олександра, Побувала на семінарі Папи. Приємна несподіванка зустріти людину, дивлячись на якого в голові народжується фраза "це працює, я також хочу". Женя Виноградова, Доброго дня! Були з подругою на семінарі Папи в Іваново --- енергетичні практики, стояння на цвяхах, запальні танці, дружня і весела компанія - все привело в стан, якого так не вистачає в звичайній, ПКМовской, життя в стан польоту, "летенія" наповненістю нескінченним почуттям щастя і свободи! Низький уклін!!! Їдемо в Комарово !!! vadim,

1. У книзі описані чудесні зцілення - зникнення інфаркту, "склеювання" зламаного хребта і ін. Цікаво, що самі чарівники не можуть поліпшити зір, щоб зняти окуляри і т.п. А адже це набагато простіше і вони "майстра".

2.Кніга вчить як зраджувати дружині з безліччю інших жінок різними способами і позиціями, тобто не сумісна з християнством, мусульманством, зороастризмом, буддизмом та іншими релігіями і традиціями

3. Книга містить безліч вихвалянь усвідомлених сновидінь, зрівнює світ неспання і сну. Свідомий сон вкрай шкідливі для здоров'я - при успішній практиці - у людини може виникнути ломота в попереку і проблеми з нирками. Згідно даоської традиції - нирки це сховище початкової ци (юаньци) людини. Це НЗ - визначальне тривалість життя людини та її здоров'я. Відомі випадки передчасної смерті людей, що займалися ОС. Крім того, якщо людина не фантазує, а реально спілкується з "навямі" - голодними духами, то він наражає на небезпеку не тільки своє життя, а й свою душу. Тому віруючі категорично проти подібних практик. Детальніше, дивіться - "Випадки з практики усвідомлених сновидінь" Деякі люди необдумано стверджують, що раніше ОС практикували все і всюди - в тому числі і в даоської алхімії. Це в корені невірно - в даоських практиках - позбавляються від снів і ілюзій. Дивіться - "Сновидіння, спокій і рух." "Повальна проблема з усвідомленими сновидіннями"


Дорогий друже :)) Хочу вам заперечити, також по пунктах.

1. Хочу поговорити з дипломованим чарівником, який не зміг вилікувати зір. Якщо ви такого не знаєте, то ваше звинувачення безпідставно.

2. Хотів з вами погодиться, але ніде не знайшов відгуків про успішне застосування навичок "зрад дружині" Роблю висновок що книга не про це.

3. Смію стверджувати що відсоток смертності у людей займаються даоських практик набагато вище, ніж у людей займаються ОС. А у людей не займаються ОС ще вище, навіть більше ніж Даосів :))

Насправді такої статистики просто не існує.

На зараз книги вже близько 10 років. Розпродана величезними тиражами. Тисячі позитивних відгуків. Жодного факту зрад дружині, жодної смерті.

Так чого пререкатся ось посилання завантажуйте і читайте.

Марія Морозова, На тренінг Папи я потрапила завдяки моїй мамі, яка таким чином зробила мені подарунок на день народження. Вона дуже багато мені розповідала про кумедні техніки виконання бажань і власне на тренінг до Папи я пішла вчитися саме цього. У підсумку ж я зрозуміла що виконувати бажання це лише дещиця з того, що я забрала з собою після спілкування з Папою !!! Блаженство, легкість, насолода, простота .... ось ті слова які тільки дуже поверхово описують моє життя після тренінгу. Все моє життя встала з ніг на голову і від цього неймовірно пре !! Дякую тату!!!! Ірина Гудкова, Великі Па і Бо перещелкнулі Сіморон з діловитого золотоіскательства в щасливий карнавал станів, в якому можливо все. Про чудовий семінар, де провідні кайфують разом з учнями! Тут я заряджаюсь, щоб далі літати самостійно. З повагою, Акуна Матата Віктор Кремер, На тренінгах тата був безліч разів, кожен тренінг воістину унікальний, тому що складається з численних складових: місця, часу, людей. Після тренінгу починаєш дивитися на речі під новим кутом, іншими очима, що свідчить про деяке внутрішньому зміні або відкритті того, що було поховано під повсякденною рутиною. Сильна енергетична йога, групове взаємодія під прапором позитиву і здорового пофігізму. Це місце реального зміни свідомості, місце, де починаєш по-новому ставитися до з себе і до людей, до життєвих ситуацій, до всього, що відбувається навколо. Тіло переймається бажанням займатися йогою щодня, а дух - бажанням кожен день творити свято Тетяна Балабанова, Здрастуйте, дорогі чарівники! Вперше почула про веселих чарівників в кінці 90х-поч. 2000 рр. Потім купила книги Долохова і Гурангова, побувала на зустрічах з ними в 2004 -06 рр. Були результати, було весело ... Потім закрутилася ... і ось знову повернулася в Сіморон. Що хочу розповісти. Прочитала уважно кожен лист, намагалася виконувати завдання, тільки не відписував))) Нещодавно взяла аркуш паперу і вирішила написати все, що хотілося б зробити найближчим часом. Причому розділила потім список на дві частини: що сама роблю, а що може зробити за мене всесвіт. Серед найближчих завдань була і така - публікація матеріалів. Так ось, яке ж моє здивування було, коли сьогодні відкриваю пошту і знаходжу лист з пропозицією публікації електронних видань (підручники, посібники та ін.). І ціна прийнятна. Звичайно, відразу захват і подяки. Працює! Всесвіт до Ваших послуг. А у мене вже кураж - а задарма можна ????А у мене вже кураж - а задарма можна ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online