Літні Карпати або як орендувати житло в несезон до 400 грн / доба

  1. Моршин та Мукачево: Квартиру можна зняти за 250-300 грн / добу
  2. Східниця та Міжгір'я за 350 грн / добу
  3. Що чекати від Яремчі і Ясіні?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Безумовно, влітку більшість українців не замислюючись виберуть відпочинок біля моря. Але що якщо запропонувати вам Карпати? Та ще й з житлом до 400 грн / добу?
Відпочивати в Карпатах можна цілий рік. Влітку тут можна насолодитися хвойними лісами, квітучими луками і просто усамітнитися з природою.

Моршин та Мукачево: Квартиру можна зняти за 250-300 грн / добу

Моршин та Мукачево: Квартиру можна зняти за 250-300 грн / добу

Одні з найбільш бюджетних курортів цього літа на Західній Україні - Моршин і Мукачево. Якщо говорити про Моршині, то його цілющі джерела відомі у всьому світі і не мають аналогів. Кожен джерело відрізняється унікальним хімічним складом, а екологічно чиста зона та гірське повітря підсилюють лікувальний ефект, сприяючи швидкої нормалізації функцій організму.
Територіальна близькість до мінеральних джерел в першому випадку і до Карпат у другому, роблять ці курортні міста привабливими для туристів. До того ж, влаштувати собі поїздку в Карпати з цих точок на карті, набагато простіше.
У Моршині, на сервісі бронювання житла подобово, можна орендувати 1-кімнатну квартиру всього за 300 грн / добу. Середня ціна на житло подобово в цьому місті 250 600 грн.
У Мукачеві житло можна орендувати за ціною від 350 грн / добу. 2-кімнатна квартира тут обійдеться вам в суму від 500 до 800 грн / добу.

Житло подобово в Моршині і Мукачево .

Східниця та Міжгір'я за 350 грн / добу

Східниця та Міжгір'я за 350 грн / добу

Ще одні привабливі для туристів місця - це Східниця та Міжгір'я. У Східниці можна орендувати однокімнатну квартиру від 350 грн / добу, а 2-кімнатну квартиру за 550 грн / добу. Для бюджетних туристів на сервісах бронювання житла можна знайти більш економний варіант - 1-кімнатна квартира за 300 грн / добу.
Міжгір'я привабливо своїм близьким розташуванням до Національного природного парку «Синевир» в Карпатах. Це ідеальне місце для літнього відпочинку в горах обійдеться вам в 350-500 грн / добу.

Забронювати житло в Східниці і Міжгір'я , прямо зараз.

Що чекати від Яремчі і Ясіні?

Що чекати від Яремчі і Ясіні

Взимку сюди приїжджають любителі зимових видів спорту, а й влітку тут є на що подивитися. Багато хто приїжджає в Яремче помилуватися водоспадом Пробій і джерелами мінеральних вод. Так, орендувати квартиру в Яремче можна за ціною від 400 грн / добу. Ясіня розташований в унікальній за красою місцевості в Рахівському районі Закарпаття на висоті 654 метра над рівнем моря між двома гірськими хребтами - Свідовецьким і Чорногірським, поряд зі знаменитою горою Говерлою. Ціни на житло в Ясіні трохи вище, в порівнянні з іншими курортними місцями в Карпатах. Тому забронювати житло в Ясіні можна за 600 грн / добу.

квартири в Яремче і Ясіні бронюйте онлайн.

"Безумовно, житло в Карпатах влітку дешевше, ніж житло в тій же Одесі чи місті з пляжним відпочинком. Тому Карпати виступають чудовою альтернативою морському відпочинку для тих, хто хоче провести відпустку в горах на свіжому повітрі. У Карпатах багато активностей: туристичні походи, риболовля, оренда автомобілів. Всього цього ви не знайдете на пляжі, це кардинально інші види відпочинку. Можна помітити, що наша система бронювання представлена ​​не тільки у великих містах, а й в невеликих туристичних центрах, тому якщо ми говоримо про відпочинок в таких містах як Мукачево, Моршин, Східниця та інші, то відпочити вийде дуже навіть бюджетно. Однак, якщо ви розраховуєте на комфорт і дорогий відпочинок, досить складно буде знайти високоякісне житло в цих містах "коментує Дмитро Малахов.

Читайте в нашому блозі про кращих пляжах Одеси.

Але що якщо запропонувати вам Карпати?
Та ще й з житлом до 400 грн / добу?
Що чекати від Яремчі і Ясіні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online