Довідка не в шлюбі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Даний документ потрібно для вступу в шлюб за кордоном. Дуже ч асто в побуті такий документ називають: "довідка про незамужестве, нежонатий, довідка не в шлюбі ..." і т.д. Запевнити документ про відсутність зареєстрованого шлюбу, Ви можете особисто завітавши до офісу нотаріуса.

У нашому офісі ви можете оформити документ про відсутність шлюбу всього за 10-15 хвилин. Д ОКУМЕНТА оформляється в повній відповідності з законом, на нотаріальному бланку, реєструється в реєстрі нотаріальних дій, а також в реєстрі нотаріальних бланків. У нас є зразки документів для різних країн.

Актуальну ціну оформлення необхідного вам документа, ви легко можете уточнити по телефону .

Необхідні документи:

1) Паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер.

2) Свідоцтво про розлучення (рішення суду), якщо раніше був шлюб і він розірваний.

Оформлення документа, відповідно до Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні, затверджених наказом Міністерства юстиції України N 52/5 від 18.10.2000. Згідно р.2 п.7 Положення: Громадяни України ..., які проживають в Україні, для підтвердження сімейного стану з метою реєстрації шлюбу в іншій державі подають заяву, справжність підпису на якій має бути нотаріально засвідченою, в якому особа повідомляє про себе, що ніколи не перебував / лась в шлюбі, або про те, що раніше складався / ла в шлюбі, але зараз її шлюб припинено, та належним чином легалізовану, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радий ой України.

...

...

зберегти

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online