На Полтавщині триває боротьба з корупцією

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головко: "Від правосуддя сховається жоден корупціонер" / Фото прес-служби Полтавської ОДА

Так глава області відреагував на затримання начальника слідчого відділу фінансових розслідувань Кременчуцької державної податкової інспекції Державної фіскальної служби України в Полтавській області. Правоохоронці затримали полковника податкової міліції Володимира Бурлаченко прямо в робочому кабінеті, коли він отримував хабар у розмірі 500 тисяч гривень.

- Затримання полковника податкової міліції - це тільки початок повномасштабної і безжальної боротьби з корупцією в Полтавській області, - зазначив Валерій Головко. - Ця боротьба буде безкомпромісною. Від правосуддя сховається жоден корупціонер! Уникнути покарання не допоможуть ні зв'язку, ні посади, ні тим більше гроші. Громада області буде свідком того, як державні та правоохоронні органи, фіскальні служби регіону будуть очищатися від корупціонерів. Прокуратура, правоохоронні органи, Служба безпеки України в Полтавській області повинні продемонструвати принциповість у цьому питанні. Я вважаю, що вина за такі кричущі факти корупції лежить і на керівниках конкретних структур, а тому буду вимагати притягнути до відповідальності і їх.

Валерій Головко також закликав і полтавчан приєднатися до боротьби з корупцією. І для початку перестати платити гроші тим, хто їх потребує, а про подібні випадки повідомляти правоохоронним органам.

Читайте також Кожен третій українець підтримує ідею розстрілу за корупцію - опитування
- Провівши нараду з представниками силових структур області, я дав чітке доручення виявляти факти хабарництва та реагувати на звернення громадськості, - додав Валерій Головко. - Особливу увагу правоохоронці приділятимуть корупційним схемам і хабарництву в сфері земельних відносин. Бо тільки факти затримання корупціонерів будуть свідчити, що правоохоронці працюють на користь суспільства. А полтавчан прошу бути небайдужими і реагувати на спроби нечистих на руку чиновників обкладати їх «даниною». Ще раз підкреслюю, що боротьба з корупцією в полтавській області буде не декларацією намірів, а реальної і жорсткою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online