Пільги на оплату домашнього телефону МГТС, Ростелеком пенсіонерам, компенсація, субсидія

  1. суб'єкти отримання
  2. порядок надання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пільги на оплату домашнього телефону МГТС пенсіонерам виступають окремим видом підтримки зазначеної категорії громадян Пільги на оплату домашнього телефону МГТС пенсіонерам виступають окремим видом підтримки зазначеної категорії громадян. Для отримання такого привілею передбачається ряд умов і вимог, а також необхідність проходження окремо визначеної процедури, оскільки конкретна телефонна компанія серйозно контролює суб'єктів, що претендують на пільги і знижки. У МГТС пільги для пенсіонерів надаються на домашній телефон і інтернет, який обслуговується вказаною компанією.

суб'єкти отримання

Пільга на телефон, незважаючи на широке користування громадянами таким засобом забезпечення зв'язку, надається обмеженому переліку осіб Пільга на телефон, незважаючи на широке користування громадянами таким засобом забезпечення зв'язку, надається обмеженому переліку осіб. МГТС є телекомунікаційну компанію Москви, що поширює свою роботу на великі території і що пропонує широкий перелік послуг. При цьому організація здійснює строгий контроль клієнтів, виконання зобов'язань і можливості реалізації дотацій при використанні мережі.

Пільги на телефон для пенсіонерів вважаються обов'язковою мірою підтримки, але тільки в тому випадку, коли особа входить в певну пільгову групу:

  1. Пільги трудівникам тилу . Звання має бути підтверджено відповідними документами, відповідно до закону міста Москви.
  2. Пенсіонери в статусі ветерана праці. Для даної категорії потрібне отримання або обов'язкового страхового пенсійного забезпечення, або інших варіантів пенсій.
  3. Особи, визнані реабілітованими. Пенсіонер також повинен надати документальне підтвердження зазначеного факту.
  4. Інваліди, в тому числі отримали групу в період війни, а також особи, прирівняні до них.
  5. Особи, які брали участь у війні, звільнені в запас, що служили в органах внутрішніх справ і служби безпеки. Сюди відносять членів як рядового, так і начальницького складів.
  6. Пенсіонерка або пенсіонер, які отримали спеціальні відомчі відзнаки при присвоєння звання «Ветеран праці» : Ордена, медалі, почесні грамоти.
  7. Інваліди по зору. Необхідно встановлення першої групи або третього ступеня обмеження трудових здібностей.
  8. Самотні громадяни або сім'ї, що складаються тільки з пенсіонерів. Тут важливою умовою виступає досягнення віку п'ятдесяти п'яти або шістдесяти років жінкою або чоловіком, відповідно.
  9. Непрацюючі особи пенсійного віку, визнані такими, що потребують, мають на утриманні дітей, які не досягли вісімнадцяти років.

Надання пільги з оплати телефону для пенсіонерів здійснюється тільки після оплати послуг і при пред'явленні підтверджуючих право на субсидію паперів.

порядок надання

Пільги на домашній телефон для пенсіонерів оформляються відповідно до вимог компанії, що пропонує даний вид послуг Пільги на домашній телефон для пенсіонерів оформляються відповідно до вимог компанії, що пропонує даний вид послуг. Таке субсидування є не скасування обов'язки по оплаті телефону, а компенсацію витрат шляхом надання знижок. Розмір відшкодування становить п'ятдесят відсотків суми сплати.

Користувач телефонних послуг, навіть при попаданні в пільгову категорію, оплачує всі витрати. Громадяни повністю вносять кошти з виставленим їм рахунках. Тільки після цього може бути реалізована пільга. Пенсіонер повинен направити заяву, а далі йому будуть повернуті витрачені гроші. Такий порядок дій - обов'язкова умова. Крім того, поширюватися субсидія буде тільки на один міський номер. При наявності декількох мереж, вибрати підходящий варіант абонент може самостійно.

Однак для Московського регіону характерно, що надають компенсації пенсіонерам за телефон тільки МГТС. Програма допомоги в даному випадку офіційно передбачена і має нормативне висновок. В інших компаніях умови відрізняються. Наприклад, «Ростелеком» пільги пенсіонерам не надає. Єдине послаблення - встановлення тарифів зі знижками і більш вигідними умовами для даної категорії громадян.

Реалізація компенсацій за телефон пенсіонерам здійснюється не самою телефонною компанією, а органами соцзахисту. Туди слід направити пакет паперів, які будуть виступати основою для прийняття рішення, а саме:

  • документ, що встановлює особу;
  • посвідчення пенсіонера;
  • довідка про інвалідність, інші медичні документи;
  • ветеранський посвідчення;
  • довідка про склад сім'ї ;
  • Угода з телекомунікаційною компанією про надання послуг;
  • Довідка про доходи;
  • документи, що встановлюють факт наявності нагород.

Допускається запит додаткових паперів, якщо потрібне встановлення інших обставин для оформлення пільги.

Заява на отримання субсидії на телефон пенсіонеру є документ, зміст якого може вплинути на прийняте рішення. Воно повинно включати в себе відомості про заявника, підстави, що дозволяють претендувати на допомогу, а також реквізити, які будуть потрібні для виплати грошових коштів. Завіряється звернення датою і підписом, внизу позначається перелік доданих паперів.

.

Направляти заявку в соціальну службу допускається особисто, через представника з наданням довіреності, онлайн на сайті «Держпослуги» , А також за допомогою відвідування МФЦ. Порядок розгляду звернення загальний, який передбачає прийняття рішення не пізніше десятого дня з моменту реєстрації заяви. Термін компенсаційних нарахувань буде залежати від способу повернення коштів. Якщо готівковим розрахунком - то відразу після отримання пенсіонером позитивної відповіді. Якщо на банківський рахунок - то в період, встановлений банком для таких операцій.

[Всього голосів: 0 Середній: 0/5]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online