У Гомелі жінку-інваліда, якій допомагає Алексієвич, звинуватили в пограбуванні перехожих

фото svaboda.org

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До Наталі Василенко прийшов ОМОН, щоб забрати на впізнання. Однак «потерпілі», яких привезли до неї додому, не визнали в Наталі «грабіжника».

Подія трапилася 4 вересня ввечері, повідомляє svaboda.org. Міліціонери повідомили Наталі, що за ознаками вона схожа на злочинця, який зірвав з перехожого одяг в центральному Гомельському парку, і збиралися провести обшук.

Однак потім інші правоохоронці привезли до Наталі «постраждалих». Виявилося, що «постраждав» не чоловік, а три дівчини. Вони сказали, що пограбувала їх не Наталя. Тоді міліція пішла.

Наталя Василенко не раз голодувала в знак протесту. Жінка перенесла інсульт і хворіє на епілепсію, але має третю (робочу) групу інвалідності. На роботу ж влаштуватися не може через лікарських обмежень по хворобах. Наталя вимагає, щоб лікарсько-реабілітаційна експертна комісія замінила групу інвалідності на другу. Однак лікарі стверджують, що жінка може, але не хоче працювати.

Зараз жінка отримує маленьку пенсію, з якої, після оплати рахунків за комунальні послуги, залишається близько 20 рублів. Виживати Наталії допомагає Світлана Алексієвич. Нобелівський лауреат допомогла виплатити борг за комуналку і регулярно перераховує гроші на рахунок Наталії.

ДР / ТП belsat.eu

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online