Курс Дослідження нестандартних методів рішення математичних задач ЄДІ і ДПА для дистанційного підвищення кваліфікації педагога

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цінність даного курсу полягає в тому, що програма занять висловлює цільову спрямованість на розвиток і вдосконалення пізнавального процесу з внесенням акценту на розвиток уваги, сприйняття і уяви, пам'яті і мислення

Цінність даного курсу полягає в тому, що програма занять висловлює цільову спрямованість на розвиток і вдосконалення пізнавального процесу з внесенням акценту на розвиток уваги, сприйняття і уяви, пам'яті і мислення.

Його актуальність ґрунтується на інтересі, потребах викладачів ВНЗ, СУЗов, вчителів математики, батьків. Викладання курсу будується як поглиблене вивчення питань, передбачених програмою основного курсу. Поглиблення реалізується на базі навчання методами і прийомами розв'язування математичних задач, що вимагають застосування високої логічної і операційної культури, що розвивають науково-теоретичне алгоритмічне мислення. Тематика завдань не виходить за рамки основного курсу, але рівень їх труднощі - підвищений, істотно перевищує обов'язковий. Особливе місце займають завдання, що вимагають застосування учнями знань в незнайомій (нестандартної) ситуації.

Основні принципи реалізації програми - науковість, доступність, добровільність, суб'єктність, діяльнісний і особистісний підходи, спадкоємність, результативність, партнерство.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online