All inclusive в готелях Туреччини можуть частково прибрати до 2024 року / Новини на Profi.Travel

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Деякі готелі Туреччини відмовляться від системи харчування all inclusive ( "все включено") до 2024 року, повідомив керівник уральського відділення Російського союзу туріндустрії (РСТ) Михайло Мальцев.

Він зазначив, що часткове скасування системи all inclusive на даний момент обговорюється з головою Федерації готелів Туреччини Османом Айиком.

«Ми говорили про те, що в планах є зміна концепції, але вона стосується тільки готелів до 3 *, в окремих випадках 4 *, що знаходяться не на першій лінії і територіально віддалених від узбережжя», - сказав він.

На його думку, в гонитві за клієнтами і додатковим прибутком багато готелів Туреччини на даний момент пропонують відпочинок за системою all inclusive. У той час як за $ 10-15 в день за людину неможливо забезпечити повноцінні послуги.

«В результаті це призводить до того, що утворюється велика кількість туристів, які розчаровуються Туреччиною і відпочинком. Крім того, така система не дозволяє розвивати робочі місця і заробляти різним кав'ярнях », - зазначив М.Мальцев.

У зв'язку з цим, за його словами, у турецької сторони виникла ідея перевести готелі певної категорії на систему «сніданок». А поруч з готелями повинно з'явитися достатня кількість недорогих об'єктів громадського харчування.

М.Мальцев підкреслив, що це ніяк не торкнеться готелі 5 * і готелі, що знаходяться на узбережжі, для них система all inclusive буде розвиватися і надалі.

«Тут необхідне узгодження і з муніципалітетами, що знаходяться на узбережжі, і з готелями. Тому як це приватна власність, а в Туреччині шанобливо ставляться до приватної власності і змусити їх досить важко », - уточнив експерт.

Він повідомив, що турецька сторона планує завершити проект переходу до нової системи до 2024 року. Протягом цього часу планується вести роз'яснювальні роботи.

В кінці серпня конфедерація торговців і ремісників Туреччини в черговий раз запропонувала скасувати систему «все включено» в готелях країни. На думку учасників об'єднання, all inclusive знижує доходи малого бізнесу від туристів, так як вони проводять весь час в готелях, не відвідуючи магазини і ресторани за територією. При цьому представники турфірм висловилися проти такого рішення.

Тим часом як показало недавнє опитування, проведене сервісом OneTwoTrip, майже 90% російських мандрівників розглядатимуть інші місця відпочинку, якщо в готелях Туреччини скасують систему all inclusive ( "все включено"), 20% з них точно відмовляться від поїздки.

Тільки важливе. Тільки для профі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online