Бузову запідозрили в плагіаті фрази Надії Савченко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цитата співачки вказана на обкладинці грудневого випуску Cosmopolitan, яку видання розмістило на своїй сторінці в Instagram.

Цитата співачки вказана на обкладинці грудневого випуску Cosmopolitan, яку видання розмістило на своїй сторінці в Instagram

Шанувальники співачки запідозрили її в плагіаті, а саме в запозиченні фрази іншої відомої персони українського депутата і громадської діячки Надії Савченко. На обкладинці журналу зображена Ольга Бузова і вказана її цитата з інтерв'ю: «Одні мене люблять, інші ненавидять. Але байдужих немає! ». Шанувальники співачки згадали, що практично аналогічна фраза була сказана Надією Савченко в торішньому інтерв'ю для РБК. Тема того інтерв'ю виглядав так: «Надія Савченко РБК:« Одні ненавидять, інші люблять, байдужих немає ». Савченко озвучила в інтерв'ю ставлення народу України до її місця в політиці.

Всього журналом Cosmopolitan представлені три варіанти обкладинки майбутнього випуску, на яких присутня ця сама цитата Бузової. Фанатам виконавиці не сподобався такий вибір.

Сама Ольга поки ніяк не відреагувала на звинувачення в свою адресу.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online