Вікна в хрущовку

  1. Пластикові вікна в хрущовку
  2. Вікна в хрущовці: види, розміри конструкцій і ціни
  3. Швидкий розрахунок вартості на вікна в хрущовку за Вашими розмірами
  4. Балкони в хрущовці: види скління і ціни
  5. Види скління балкона в хрущовці:
  6. Підказка, як вибрати скління балкона або лоджії
  7. 8 простих кроків для розміщення замовлення:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Хрущовки» складають значну частину житлового фонду багатьох міст. Побудовані в якості тимчасового житла вони до сих пір користуються попитом в силу своєї невеликої ціни.

Пластикові вікна в хрущовку

Встановлюючи вікна в хрущовку, варто звернути особливу увагу на геометрію отвору. Вони рідко мають строго вивірені розміри, а помилка у вимірах може дорого обійтися власнику квартири. З цієї причини зняття розмірів краще довірити професіоналам. Замовляючи вікна в хрущовку під ключ, обов'язково приділіть увагу наявності в них вентиляції. Бажано стандартні стулки доповнити кватирками і "зимовим провітрюванням". Вся справа в тому, що система вентиляції в хрущовках - ахіллесова п'ята цих квартир, а без припливу свіжого повітря про комфорт можна забути.

На перших поверхах краще встановити міцні пластикові вікна в хрущовку, ціна яких вище за рахунок застосування посиленого профілю та спеціального скла. Не завадить і противовзломная фурнітура. Такі вікна зможуть захистити від хуліганів і несанкціонованого проникнення. Замовляючи скління балкона хрущовки - обов'язково необхідно подбати про попереднє посилення несучої плити і парапету. Ці конструкції вже давно виробили свій термін і капітальний ремонт їм життєво необхідний.

Як можна проконтролювати монтаж?

Особливості монтажу пластикових вікон >>> Особливості монтажу пластикових вікон >>>

Вікна в хрущовці: види, розміри конструкцій і ціни

Вікна в однокімнатну квартиру Вікна в однокімнатну квартиру

Вироби: 22 500 руб.

Під ключ 41 225 руб.

Вікна двокімнатну квартиру Вікна двокімнатну квартиру

Вироби: 32 670 руб.

Під ключ 57 320 руб.

Вікна в трикімнатну квартиру Вікна в трикімнатну квартиру

Вироби 39 800 руб.

Під ключ 70 500 руб.

Швидкий розрахунок вартості на вікна в хрущовку за Вашими розмірами

Приклади скління квартир в хрущовці:

*** Для того щоб ближче розглянути фотографію натисніть на неї

Балкони в хрущовці: види скління і ціни

Балкони в хрущовці: види скління і ціни

Хрущовки масово зводилися в період з 1959 по 1985 роки. Більшість будинків цього типу до сьогоднішнього дня так і не дочекалися капітального ремонту. У зв'язку з цим засклення балконів в хрущовці має ряд особливостей:

  • Зношені балконні плити повинні бути попередньо укріплені, так як можуть не витримати додаткового навантаження.
  • Старі огороджувальні перила в більшості випадків не можуть використовуватися в якості опорної конструкції і вимагають зміцнення.
  • Зміцнення плити здійснюється з використанням армування і бетонної стяжки. Що стосується огороджувальних перил - то в більшості випадків простіше демонтувати старі і встановити нові.

Види скління балкона в хрущовці:

Алюмінієві системи - найбільш популярний вид скління балконів будинків, зведених в період 1959-1985 роки. Завдяки легкості і надійності виробів з алюмінію, алюмінієвий балкон стане ідеальним рішенням для скління. Алюмінієве скління балкона є холодним.

Системи з профілю ПВХ - відрізняються високими тепло- і звукоізоляційні характеристики, стійкістю до негативних впливів навколишнього середовища і тривалим терміном служби. Мають тільки один недолік - значну масу. Саме з цієї причини в деяких випадках їх використання недоцільне.

Віконна система Slidors - альтернатива розсувним алюмінієвим рам. Профіль виготовлений з ПВХ, його ширина дозволяє встановлювати однокамерний склопакет, що сприяє збереженню плюсової температури на балконі.

Дерев'яні системи - відрізняються екологічністю, хорошими тепло- і звукоізоляційні характеристики. Але через постійне контакту з навколишнім середовищем згодом можуть деформуватися і втрачати свої властивості. Сьогодні на зміну старим дерев'яним рам прийшли сучасні дерев'яні конструкції зі склопакетами.

Безрамне скління - не є теплим видом, але завдяки відсутності рам зберігається прекрасний і великий панорамний вид.

Вибір світлопрозорих конструкцій залежить від переслідуваних цілей. Нижче представлена ​​схема, яка допоможе зробити вибір віконної системи для скління балкона

Підказка, як вибрати скління балкона або лоджії

Ціни на скління балконів в хрущовці

Швидкий розрахунок вартості скління балконів в хрущовці

Приклади зі скління балконів в хрущовці:

*** Для того щоб збільшити фотографію натисніть на неї

8 простих кроків для розміщення замовлення:

8 простих кроків для розміщення замовлення:

Для по одержанні повної консультації по продукту і дізнатися вартість замовлення Ви можете скористатися наступними способами:

Як можна проконтролювати монтаж?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online