За розпорядженням Глави ДНР Олександра Захарченко мешканка Макіївки отримала ордер на квартиру

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У понеділок, 7 серпня, мешканці Макіївки, яка звернулася на прийом до Голови Донецької Народної Республіки   Олександру Захарченко   з проханням посприяти в поліпшенні житлових умов, видали ордер на двокімнатну квартиру У понеділок, 7 серпня, мешканці Макіївки, яка звернулася на прийом до Голови Донецької Народної Республіки Олександру Захарченко з проханням посприяти в поліпшенні житлових умов, видали ордер на двокімнатну квартиру.

Ключі та ордер на квартиру вручив в.о. першого заступника голови адміністрації Макіївки Ігор Домаровський. «У п'ятницю до Глави Республіки звернулася мешканка Макіївки Раїса Потапова з проханням про поліпшення її житлових умов. Сім'я у неї велика - двоє дітей і четверо онуків проживають з нею в однокімнатній квартирі. Главою Республіки було прийнято рішення поліпшити житлові умови даної сім'ї, і сьогодні ми їй вручаємо ордер від двокімнатної квартири в Гірницькому районі Макіївки. Раїса Потапова довгий час пропрацювала на важкому виробництві та до сих пір продовжує трудову діяльність в лікарні Макіївки. Син Раїси Потапової служить в армії Донецької Народної Республіки », - розповів він.

Як зазначила Раїса Потапова, вона неодноразово, ще при Україну, зверталася до мера міста Олександра Мальцева, але він тягнув час і не вирішував її питання. «Я з 1982 року стою на черзі на квартиру. Спасибі Главі Республіки Олександру Захарченко за допомогу. Я йому дуже вдячна. Захоплююся його підходом до справи і роботі. Ще раз спасибі йому велике », - подякувала Раїса Потапова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online