Оренда житла в Миколаєві: 3000 грн. за "однушку", але без собак і переселенців - «Інше.ТВ»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Миколаєві найбільшим попитом на ринку оренди житла в старому житловому фонді користуються квартири з невеликою площею. Квартиронаймачі воліють витрачати на оренду квартир в середньому до 5000 грн в місяць.

Про це повідомляє портал Domik.ua зі слів агента з оренди нерухомості Ярослава Паселяна.

За даними агентств нерухомості, для орендарів важлива локація житлового багатоквартирного будинку. Місцезнаходження об'єкта повинно передбачати наявність поруч зручної транспортної розв'язки і розважальної інфраструктури.

Експерт розповів, що 90% квартиронаймачів воліють проживати в квартирах, оснащених меблями і побутовою технікою. При цьому 10% хочуть обставляти житло самостійно.

60% орендодавців в Миколаєві не здають житлову нерухомість власникам домашніх тварин. Крім цього, 20% власників відмовляються підписувати орендний договір з переселенцями зі Східної частини країни.

Середні ціни на оренду квартир в будинках старого житлового фонду Миколаєва

В інфографіку зафіксовані середні ціни на оренду житла в багатоквартирних будинках старої споруди Миколаєва. Дані можуть варіювати, так як формуються на підставі площі, планування і локації житлового об'єкта.

Оренда однокімнатної квартири в центрі міста коштує в середньому 3000-3500 грн.

Зняти двокімнатне житло в районах Миколаєва, наближених до центру, можна за 3500-4000 грн.

Трикімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці, квартиронаймачі можуть орендувати за 4000-4500 грн

Раніше ми повідомляли, скільки коштує зняти житло для відпочинку в популярних туристичних містах України

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online