Добова оренда квартир в Дзержинському районі в Харкові - зняти недорого і без посередників

  1. Добова оренда квартир в Дзержинському районі
  2. Історична довідка про район
  3. Станції метро
Олена Центр міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2019 травня

Забронювали у Ірини заздалегідь квартиру, за півтора тижні до встановленої дати. Як і було домовлено за день до заселення подзвонили і підтвердили бронь ще раз. По приїзду нас ніхто не зустрів, на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Не довіряйте цій людині !!!

Гість Від господаря! Центр міста!

Час поїздки: 2018 грудня

Орендувала на три дні апартаменти і дуже незадоволена. Обман на всьому .картінка на сайті не відповідає дійсності! Далі жахливий номер ще й дорожче! У номері моторошно смердить від туалету, коли попросила їх мене переселити або усунути запах нічого не зробили. Три дні жила і з навчання приходила до ночі і у них вже відключені телефони, доводилося провітрювати, але запах все рівно не йшов і в номері було дуже холодно. Те, що 5 поверх це ще пів біди, в номері холодно, все найдешевше. Фен в дитячих іграшках краще буде .душ це взагалі смішно. Пульти не працюють. Не рекомендую цей номер. Вибір зробила тільки по фото, сама за ключем приїхати не змогла, а коли приїхала вночі моторошно засмутилася. Якби не оманлива картинка, зняла б краще ближче до навчання.

Karja Простора квартира в самому центрі!

Час поїздки: 2018 травня

Проживали сім'єю з 4 по 6е травня 2018 р. а квартиру за 2 тижні по телефону. Ціна виявилася не 650 грн, а 700. Чесно, для такої квартири ціна максимум 500грн. Так, вона в центрі, але ...
- 5й поверх (навіть молодим високо підніматися, ліфта немає, сходинки високі)
- чистота .... ну це просто жах. Постільна старе противно було спати, такі ж і рушники
- посуд просто ... ем ну як сказати, вона нібито є, але вся побита і нас було 3-є дорослих (це я говорила ще при броні за 2 тижні) в підсумки весь посуд виявилася в різнобій і на 2х. Хоча там навіть не зрозуміло на скількох. Таке враження, що звезли все що було непотрібне. Каструлі, сковорідки все в жахливому стані.
- немає побут.хімія. боже ну це ж взагалі елементарно. Якщо квартира подобово, то мається на увазі, що в кв повинно бути все для проживання. І я не повинна бігати і купувати туалетні папір і Фейрі
Так, як тільки ми заїхали в першу чергу я почала мити посуд, так як дорога була довгою і хотілося поїсти. Але виявилося в квартирі немає нічого для цього. При чому, це ми помітили відразу ще коли в квартирі була прибиральниця. Ми відразу попросили нам завести Фейрі, туалетний папір, і хоч трохи порошку. У підсумку, до сих пір везуть.
Парадоксально, але пральна машина в кв є, а порошку немає. Та якого порошку, навіть мила для рук. Одним словом взагалі нічого немає.
- ремонт уже ушатаний по всій квартирі, особливо диван в залі. Балкон взагалі в аварійному стані. Краще навіть не виходити
Один плюс квартири - це вид на Харків, але на нього дивишся тільки не вихід на балкон, а ну і ще, то що кв в центрі. А так не рекомендую знімати дане житло, тим більше за 700 грн на добу!

Nick Квартира подобово в центрі, поруч метро Бот.Сад

Час поїздки: 2018 квітня

Знімали квартиру з дівчиною і все дуже сподобалося. Дизайн квартири дуже крутий, багато світла, відмінний балкон, ванна досить простора як для студії-кухні. Є посуд, якби захотіли приготувати - не зіткнулися б з проблемами. Хочу звернути увагу на плиту - чиста і "нова" власне, як і всі в квартирі. Є телевізор, підтримує флешку, але подивитися фільм в обіймах коханої буде не зовсім комфортно, так як ліжко знаходиться збоку, якби встановити крутиться кронштейн, то можна було б досягти і цього зручності. Ліжко, по суті, це найголовніше що потрібно, звичайно здавалася приємним доповненням серед всіх меблів, яка, повторюся, чиста і сучасна, тобто не виділялася з інтер'єру як могло б бути і в той же час на ній було дуже комфортно відпочивати. Великий плюс поблизу від метро. Хтось може порахувати мінусом під'їзд, так, не євро ремонт, але доглянутий і прибраний, судячи з табличок на адресу орендарям багато квартир, що здаються.
Дуже задоволений, було відчуття запитати "не продається чи квартира?".

Анастасія Своя, м.Научная

Час поїздки: 2018 січень

Величезне спасибі господині.
Дзвонили з приводу квартири, розбудили її ночью.Однако вона чемно відповіла, все пояснила з приводу квартіри.Утром, за годину до нашого приходу, прибирала після минулих мешканців.
Зустріла нас.Все показала. Вказала на можливі поломки і речі, що вимагають уваги при зверненні. Попередила про сусіда, який може за найменший шум викликати поліцію.
Дозволила проведення свята в компанії 6 осіб.
Будемо ще не раз обращаться.Спасібо величезна, Світлана ♥

Олеся Своя, м.Научная

Час поїздки до: 2015 травня

Спасибі Світлані) Квартира повністю відповідає фото. Чисто, затишно. Дуже сонячно. Постільна чисте. Вода гаряча. Все що потрібно для комфортного проживання)

Добова оренда квартир в Дзержинському районі

Харків - це друге місто за чисельністю населення України і перша столиця країни. Будучи великим промисловим, науковим і культурним центром, він щодня приймає безліч гостей: студентів, бізнесменів, туристів.
Приїжджаючи до Харкова у відрядження або відпочивати, в першу чергу, потрібно вирішити питання з проживанням. Найкращим варіантом буде знімання квартири на добу. По-перше, це обійдеться дешевше, ніж зняти номер в готелі. По-друге, подобова оренда житла від господарів характеризується більшою свободою і комфортом.
Судячи з відгуків, найчастіше туристи вважають за краще селитися в центрі міста. Але ціни на апартаменти тут високі. Тим, хто шукає житло дешевше, краще зупинитися в спальних районах, наприклад, в Салтівці . Тут подобово здають багато однокімнатних і двокімнатних квартир з якісним ремонтом.
Тим, хто приїхав до Харкова на добу-дві з діловим візитом, ідеально підійде Дзержинський район. Тут можна порівняно недорого зняти зручне житло, розташоване недалеко від центру.

Історична довідка про район

Дзержинський район був заснований в 1932 році. В даний час є другим за величиною в місті. Район займає площу 62 кв. км і вміщує приблизно 230 тисяч осіб. Цікаво, що саме тут розташоване найбільше міських вузів. Тому Дзержинський район - це оптимальне місце для знімання квартир студентам.

особливості розташування

Дзержинський район знаходиться в північній частині міста. У його склад входить значна частина центру, а також житлові масиви Олексіївка , Шатиловка, Павлово Поле .
Відмінною особливістю вважається відсутність промислових підприємств. Чисте повітря і велика кількість парків і садів роблять район привабливим для сімей з дітьми. Тут можна знайти гарні апартаменти на добу, які обійдуться дешевше, ніж в історичному центрі.
Пам'ятки та цікаві місця
На території Дзержинського району розташовується багато розважальних і культурних закладів. Кінотеатри та музеї, театри і концертні зали. І все це - в оточенні зелених скверів і парків. Тому Дзержинський район - один з найпривабливіших для оренди подобово. А якщо пощастить зняти квартиру від господаря, то хороші апартаменти будуть коштувати відносно недорого.

Станції метро

Район відрізняється розвиненою інфраструктурою і хорошою транспортною розв'язкою. Основними магістралями є Сумська і Клочківська вулиці, а також проспект Науки. Крім наземного транспорту тут можна скористатися метрополітеном. На території району розташовуються станції ботанічний сад , 23 серпня і наукова .

Переваги оренди квартир подобово на Doba.ua

Шукати нерухомість для оренди подобово найкраще без посередників, за допомогою спеціалізованого ресурсу. На сайті Doba.ua щодня розміщуються нові оголошення про здачу квартир. Всі пропозиції перевіряються модераторами, тому ціна актуальна, а інформація відповідає дійсності.
Нерухомість можна зняти безпосередньо від власника. Кожне оголошення супроводжується фото і детальним описом, а також реальними відгуками постояльців. Зручна система фільтрів допоможе вам швидше зорієнтуватися на сайті та підібрати оптимальний варіант.
Вибирайте житло на добу разом з Doba.ua - це зручно, надійно і недорого!Дуже задоволений, було відчуття запитати "не продається чи квартира?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online