Що отримали в подарунок костанайци на 139-річчя міста


Яким Костанайської області Архімед Мухамбетов виступив на заключному концерті в честь Дня міста, привітавши жителів з 139-річчям обласного центру, передає кореспондент МІА «Казінформ» .
Кращим подарунком городянам, безумовно, стало поліпшення показників економіки регіону. Люди впевнено дивляться в майбутнє. А сам «іменинник» за останні роки помітно оновився, зумівши при цьому зберегти своє історичне своєрідність і архітектуру.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Спостерігається позитивна динаміка в більшості галузей економіки. Одним з пріоритетних напрямків є залучення інвестицій в економіку. За держпрограмою «ДКБ-2020» в даний час реалізується 10 великих інвестпроектів у сфері машинобудування, харчової промисловості, переробці зерна на загальну суму близько 40 млрд тенге із створенням понад 500 нових постійних робочих місць », - повідомив в ході виступу глава регіону.


Він також зазначив, що з метою поліпшення житлових умов костанайцев, в області активно ведеться будівництво житла.

«Сьогодні прискореними темпами забудовуються такі нові мікрорайони, як« Аеропорт »,« Ювілейний »і« Алтин Арман ». Безсумнівно, дасть великий імпульс подальшому будівництву нова житлова програма «7-20-25». У поточному році введено вже 7 житлових будинків, до кінця року буде введено ще 14 », - додав аким.


Крім того, в місті також активно будуються соціальні та спортивні об'єкти. Так, в поточному році здано в експлуатацію новий спортивно-розважальний комплекс місткістю 1 000 осіб, в рамках ДПП будується національно-культурний центр на 1 000 посадочних місць. Ведеться будівництво критого спортивного манежу на 3 тисячі місць, який буде введений в експлуатацію в цьому році. Планується розпочати будівництво нового Льодового палацу на 2 тисячі місць.

«Все, що робиться в місті, робиться на благо жителів. Це результат спільної праці всіх костанайцев. Хочу висловити окремі слова подяки на адресу представників старшого покоління, почесних громадян міста та області, які внесли вагомий вклад у розвиток обласного центру. Дорогі костанайци, вітаю вас зі 139-річним нашого обласного центру. Бажаю вам і вашим родинам здоров'я, щастя, благополуччя, успіхів у праці », - уклав свою вітальну промову аким, а потім провів церемонію нагородження нових почесних громадян міста та області.


Концертна програма була продовжена виступами казахстанських артистів - Ерке Есмахан і Амре, а також для гостей міста і городян на честь свята виступила Альона Апіна. Завершилося свято грандіозним феєрверком.


Фото: inform.kz

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online