Льодовий палац і столи: Херсонська облрада передасть майно «Обласному центру хокею»


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Херсонська обласна рада розгляне проекти рішень про передачу майна на баланс комунального підприємства «Обласний центр хокею». Як зазначено в документах, буде передано право на оперативне управління льодовим палацом по вулиці 49-ї Гвардійської дивізії. Раніше об'єкт був на балансі ДЮСШ зимових видів спорту.

Депутати розглянуть передачу комунальному підприємству трьох столів в комплекті. Пленарне засідання сесії Херсонської облради призначено на 12 жовтня.

Нагадаємо, що КП «Обласний центр хокею» був створений рішенням депутатів облради 16 березня на пленарному засіданні. «За» створення комунального підприємства тоді проголосували 48 депутатів. Як ми повідомляли раніше, голова обласної ради підписав розпорядження про проведення конкурсу на посаду генерального директора «Обласного центру хокею». На даний момент пост виконуючого обов'язки керівника займає Володимир Грищенко, який раніше був начальником Управлінням земельних відносин Херсонської міськради.

гривня

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online