У Москві висадять дерева на честь загиблих у Великій Вітчизняній війні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: M24.ru

У рік 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні в Москві та інших регіонах висадять дерева на честь загиблих воїнів, повідомляє Агентство "Москва" з посиланням на главу столичного департаменту природокористування Антона Кульбачевского.

Акцію спільно готують Мінприроди та екологічна організація "Зелена Росія". Крім того, в столиці пройде акція "Дерево Перемоги" в Срібному бору. "Разом з мешканцями ми висадимо дерева у дворах, на вулицях і на особливо охоронюваних природних територіях", - зазначив Кульбачевскій.

За його словами, зараз готується перелік адрес, де з'являться дерева. "Ця робота буде проводитися не тільки нашим департаментом, а й департаментом соцзахисту, освіти, охорони здоров'я та культури", - резюмував Антон Кульбачевскій.

Відзначимо, в центрі столиці готуються до відзначення 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В окрузі пройде більше 200 заходів до свята.

Так, в центрі соціального обслуговування "Міщанський" ветеранам подарують електронні пристрої в рамках благодійного проекту "ДаруДар". Всі бажаючі отримають планшет, комп'ютер або телефон. Для цього необхідно заповнити анкету, в якій потрібно вказати тип пристрою і мета його отримання. Потім за запитом кожному подарують відповідний гаджет - не нова, але в хорошому стані.

Посилання по темі

А на Арбаті до Дня Перемоги в Карманіцком провулку буде впорядкований "Ветеранський дворик" з атрибутами для відпочинку старшого покоління. 9 травня в районі ветеранами будуть висаджені іменні дерева. Також ветерани пройдуть маршем в орденах і медалях по Старому Арбату отримають по примірнику газети "Правда" за 9 травня 1945 року.

У Басманному районі до свята буде створена електронна книга спогадів жителів - учасників ВВВ "Ожили в пам'яті миті Великої Вітчизняної війни". На День Перемоги ветерани і молодь напишуть велике "Полотно пам'яті".

У кожному районі округу на порталах районних газет будуть створені біографічні сторінки учасників Великої Вітчизняної. Там з'являться їх фото, нагороди, бойовий шлях, листи часів війни, професійні досягнення, а також інформація про сім'ю.

Додамо, до дня Перемоги в Центральному окрузі приведуть в порядок всі меморіальні дошки, пам'ятники та скульптурні композиції, які увічнюють пам'ять про героїв Великої Вітчизняної війни.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online