Оформлення будинку у власність

  1. Оформлення у власність садового будинку
  2. Вартість оформлення у власність дачного (садового) будинку
  3. Оформлення у власність житлового будинку
  4. Вартість оформлення житлового будинку
  5. Чому звертаються до нас за допомогою при оформленні будинку?
  6. Як відбувається оформлення будинку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після вступу в силу змін у законодавстві в 2019 році зареєструвати право власності на садовий будинок стало простіше. Однак щодо житлових будинків вимоги щодо оформлення залишилися колишніми.

Перед початком будівельних робіт житлового будинку забудовник зобов'язаний направити в орган влади повідомлення про початок будівництва з описом майбутнього об'єкта нерухомості. Формально це повідомлення, але фактично його можна прирівняти до отримання дозволу на будівництво, оскільки якщо повідомлення та додані до нього документи не будуть відповідати вимогам закону, то їх просто не стануть розглядати, будівництво будинку почати буде не можна.

Оформлення у власність садового будинку

Найлегше оформити садовий (дачний) будинок в садівничих некомерційних товариствах, оскільки для таких об'єктів нерухомості не потрібно надсилати повідомлення про початок і завершення будівництва. Однак з 2017 року для будь-яких капітальних будівель необхідно зробити технічний план. Крім того, доведеться витратити чимало часу на підготовку документів і реєстрацію прав, оскільки така реєстрація проводиться за місцем знаходження будинку, тобто найчастіше за межами Санкт-Петербурга.

Щоб оформити у власність будинок в садовому господарстві знадобиться:

  • оформлений і зареєстрований земельну ділянку з кадастровим номером і правовстановлюючими документами;
  • кадастрова зйомка (прив'язка будинку до земельної ділянки);
  • технічний і поверховий план будинку;
  • загальні характеристики будинку (площа будинку, матеріал, з якого побудований будинок, наявність електропостачання, води, способу опалення та ін.).

На підставі вищевказаних відомостей необхідно оформити встановлені законом документи на будинок і здати їх на державну реєстрацію.

Оформити документи на будинок можна самостійно, але існує ризик відмови в державній реєстрації, тоді час (вивчення нормативних актів, поїздки, стояння в чергах) і гроші (транспортні витрати, держмито) будуть витрачені даремно.

З метою економії часу і гарантованої реєстрації права власності на дачу можна звернутися до професійних юристів по нерухомості, ми підготуємо необхідний пакет документів і зареєструємо право власності на вашу дачу. Готові документи без черг і тяганини повчіть в нашому офісі.

Вартість оформлення у власність дачного (садового) будинку

Види юридичних послуг

вартість

1

Юридичне супроводження

від 10 000 руб.

2

кадастрова зйомка

від 7 000 руб.

3

Технічний і поверховий план будинку

від 11 000 руб.

4

Консультація

від 700 руб.

від 700 руб

Оформлення у власність житлового будинку

Оформлення у власність житлового будинку

Процедура оформлення у власність індивідуального житлового будинку відрізняється від оформлення садового. Як правило, індивідуальні житлові будинки знаходяться на землях населених Пукто, призначених для житлового будівництва, а садові будинки - на землях сільськогосподарського призначення, на яких більшою мірою поширюється «дачна амністія». Незважаючи на це відміну, садовому будинку також при певних обставинах можуть присвоїти статус житлового, тобто з правом реєстрації та постійного проживання.

Перед початком будівництва будинку необхідно направити повідомлення про початок будівництва. Якщо надані всі необхідні документи і схема розміщення будинку відповідає вимогам нормативних актів, місцеві органи влади узгодять початок будівництва.

Далі, щоб зареєструвати право власності на житловий будинок слід провести кадастрову зйомку земельної ділянки, на якій розташований житловий будинок. На підставі геодезичних координат новий житловий будинок закріплюється на земельній ділянці, що оформляється у вигляді технічного плану. Цей документ потрібен для постановки на кадастровий облік дому та реєстрації права власності. Внутрішнє планування будинку оформляється поверховим планом, який є невід'ємною частиною технічного плану. Крім того, не повинно бути проблем з документами на землю. Тільки в цьому випадку можна оформити право власності на будинок без особливих перешкод. Причому до 2022 року не вимагається дозвіл органу місцевого самоврядування на введення житлового будинку в експлуатацію в зв'язку продовженням «дачної амністії». Після завершення спорудження будинку надсилається повідомлення про закінчення будівництва в місцеві органи влади.

Якщо готовність будинку менше 100% (об'єкт незавершеного будівництва), такий будинок також можна оформити у власність. Для цього буде потрібно дозвіл на будівництво, технічний план і проектна документація на будинок. Фактично порядок оформлення незавершеного будівництвом об'єкта схожий на реєстрацію побудованого будинку.

Вищевказана процедура є лише загальною схемою оформлення будинків у власність. Як і оформлення будинку, одночасне оформлення у власність землі будинку має великого кількість варіацій, в залежності від вихідних даних, швидко розібратися в яких може тільки професійний юрист. Якщо у вас немає часу і можливості вникати в усі деталі, ми готові надати кваліфіковану допомогу.

Вартість оформлення житлового будинку

Види юридичних послуг

вартість

1

Юридичне супроводження

від 20 000 руб.

2

кадастрова зйомка

від 7 000 руб.

3

Технічний і поверховий план будинку

від 11 000 руб.

4

Консультація

від 700 руб.

Чому звертаються до нас за допомогою при оформленні будинку?

  1. Юридична фірма Норма працює на ринку нерухомості більше 16 років, при цьому має офіси не тільки в С. Петербурзі, але і в Ленінградській області;
  2. У нашій фірмі працюють юристи з досвідом роботи 15 - 20 років, що спеціалізуються в області нерухомості. Наші юристи грамотно захищатимуть Ваші права при виникненні спірних ситуацій з місцевими органами влади. Це вигідно відрізняє нашу фірму від звичайних агентств нерухомості, у яких, як правило, люди, що займаються оформленням будинку, не мають юридичної освіти;
  3. Укласти договір і відстежувати нашу роботу, якщо будинок розташований на території Ленінградської області, Ви можете безпосередньо в офісі р С. Петербурга. Ви звільняєте себе від нескінченних поїздок в Ленінградську область і стояння в чергах.
  4. Ми дотримуємося комплексного підходу при оформленні будинку. Ми можемо повністю оформити будинок, включаючи державну реєстрацію прав, при необхідності будемо представляти ваші інтереси в суді. Клієнт може замовити частину роботи, наприклад виготовити кадастровий паспорт.
  5. Ми працюємо щодня в зручний для Вас час, в тому числі неділю (за попереднім записом);
  6. Юристи нашої фірми добре знаю специфіку Ленінградської області і мають хороші взаємини з місцевими органами влади;
  7. Доступні ціни на наші послуги.

приклади документів

Дозвіл на будівництво житлового будинку стор. 1

Дозвіл на будівництво житлового будинку стор. 2

Схема планувальної організації ділянки

Містобудівна план земельної ділянки стор. 1

Містобудівна план земельної ділянки стор. 2

Як відбувається оформлення будинку

Як відбувається оформлення будинку

Попередньо ми домовляємося про зустріч у зручний для замовника час, в тому числі і в вихідний день. В офіс фірми замовник приносить наявні у нього документи. Ми проводимо правову експертизу поданих документів, укладаємо договір доручення і розробляємо алгоритм дій.
Як правило, процес оформлення будинку починається з кадастрової зйомки (прив'язки будинку до землі). Якщо будинок розташований у Виборзькому районі, а Замовник проживає в Санкт-Петербурзі, йому не обов'язково їздити в Виборг, він може звернутися в офіс в Санкт-Петербурзі. В цей же офіс можна звернутися будь-який замовник, у якого будинок знаходиться в Санкт-Петербурзі або в Ленінградській області.
У тих випадках, коли не вистачає якихось документів, ми можемо їх зібрати. При необхідності отримаємо дублікати документів. Наші фахівці підготують містобудівний план, схему планувальної організації ділянки і технічний план. Проведемо необхідні узгодження.
Коли документи будуть готові, ми здаємо їх на державну реєстрацію в Санкт-Петербурзі або в Ленінградській області. Після державної реєстрації документи можна отримати в будь-якому офісі нашої фірми.

Після державної реєстрації документи можна отримати в будь-якому офісі нашої фірми

Чому звертаються до нас за допомогою при оформленні будинку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online