Житло в Києві, пошук житла в Києві, оренда квартир в Києві

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Отже, почнемо з вокзалу - здавалося б, Клондайка для здають квартири

Отже, почнемо з вокзалу - здавалося б, Клондайка для здають квартири. Брати «гаряченькими» приїжджих тут найзручніший варіант - наївні гості столиці погано розбираються в географії міста, не знають місцевих розцінок і досить швидко погоджуються на висунуті умови. Так ось, дорогі приїжджі, розцінки на вокзалі значно завищені, а умови прикрашені. Так що знімати квартиру у тітоньок на вокзалі - справа остання.

Йдемо далі. Найпоширеніший варіант пошуку житла для оренди - це послуги ріелтора. Добре, якщо у вас в арсеналі вже є парочка телефонів знайомих спеців ринку нерухомості. Погано - якщо на посередника ви натрапили в оголошенні про здачу квартири, є ймовірність потрапити на несумлінного ріелтора. Його послуги, природно, платні. Будьте готові викласти від 30 до 100% від місячної оплати житла. В принципі, ріелтори - не найгірший варіант, принаймні - житло знайдете швидко і саме там, де вам потрібно.

Але все ж, якщо час дозволяє, найбільш зручний варіант пошуку квартири без посередників - це, звичайно, Інтернет. Почати можна з самого елементарного - соціальна мережа «ВКонтакте». Тут ви знайдете кілька груп, в яких люди обмінюються інформацією про здачу в оренду або винаймання житла. Ось парочка таких груп: раз , два . Наштовхнутися тут на посередників практично нереально. На цих сторінках люди шукають сусідів, повідомляють про те, коли звільняється квартира, просять допомогти знайти житло і так далі.

Ще один прийнятний варіант пошуку житла в Інтернеті - сайт Slando . У розділі «Нерухомість» щодня розміщується величезна кількість оголошень - тут здають гостинки, квартири з господарями і без, кімнати в гуртожитку і комуналці, койко-місця і так далі. Тут ймовірність потрапити безпосередньо на господаря квартири невелика, але вона є. В основному оголошення розміщують агентства нерухомості або інформаційні агентства. Переглянувши енну кількість оголошень і зробивши енну кількість дзвінків, визначити господаря буде нескладно. Наприклад, якщо в тексті зазначено безліч номерів телефонів, то будьте впевнені - це агентство. Іноді одні й ті ж номери трапляються в різних оголошеннях - неважко здогадатися, що ці тексти розмістив посередник. Що стосується господарів квартир, то найчастіше в оголошенні вказано ім'я та по батькові, опис житла не надто яскраве і стандартне, можливі навіть помилки. Загалом, якщо хочете знайти на цьому сайті житло без посередників - пасіться на ньому цілодобово, бо такі оголошення розлітаються за дві секунди. Бувалі пошуковики радять ще сайт ЛУН.ua , Сюди стягуються оголошення з усіх можливих сайтів про нерухомість. До того ж тут відразу вказується, хто здає квартиру - господар або посередник.

Ну і ще один варіант пошуку житла - не для ледачих. Кажуть, такий спосіб дуже навіть результативним. Потрібно всього лише роздрукувати оголошення про винаймання квартири і розклеїти в тому районі, в якому ви хотіли б жити. Оголошень має бути не менше сотні. Бажано вказати, хто буде жити в квартирі, і що житло ви знімаєте для себе. Паралельно можна розпитати бабусь біля під'їздів або ще краще двірників, не здає чи хтось житло.

Загалом, як то кажуть, хто шукає - той завжди знайде. Будьте уважні, обачні і в міру недовірливі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Де в Києві жити добре?

Каучсерфінг: ваше місце на дивані в будь-якій точці світу

Airbnb: здай свою квартиру іноземцю або зніми в будь-якій країні світу

Інтимне пропозицію: пропозицій мінімум, бажаючих максимум

Золото і діаманти: продаємо сережки адміністратора Тоні

Сайт «Мій лікар»: вибери собі лікаря сам

"Ви вільні"! Де працювати фрілансеру

Не думай про секонд зверхньо: що і як купувати з «других рук»

Одягнутися за 30 грн: шопінг на «Лісовій»

Ізюмський ринок: розрив шаблону

Язик до ... доведе: безкоштовні мовні курси в Києві

Ти була в червоному пальті: 13 хімчисток Києва - послуги, ціни, контакти

Що робити, якщо ви напоролися на чужій шприц

Собака буває кусючою: що робити, якщо постраждав від укусу

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online