Новітнє обладнання для лікування болю в спині надійшло в розпорядження екатеринбургских лікарів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нові роботи для лікування гриж і протрузій прибутку в МЦ "Команда хребта" прямо від заокеанського виробника

У медичному центрі "Команда хребта" особлива атмосфера. Всюди чути іноземна мова. Лікарі не приховують захоплення. А пацієнти раді можливості опинитися на прийомі у іменитих гостей в білих халатах.

Виною всьому - завершення навчання у американських колег. "Команда хребта" отримала сертифікати, а разом з ними - офіційне право надавати лікування при найважчих патологіях опорно-рухового апарату, використовуючи новітнє роботизовані обладнання.

За високими технологіями майбутнє - це все прекрасно розуміють. Раніше пацієнти зі скаргами на біль у хребті і в суглобах набагато частіше виявлялися на операційному столі. Сучасна медицина дозволяє уникнути таких серйозних ризиків, з якими зазвичай пов'язано хірургічне втручання і наркоз. Обгрунтованість в них зберігається в якихось п'яти відсотках зі ста.

Перші пацієнти зі скаргами на біль в спині вже почали курс лікування за новою безопераційної технології

Але, звичайно, і вимоги до медичного обладнання на багато разів. Щоб не нашкодити пацієнту і не втратити дорогоцінного часу даремно, лікар повинен бути впевнений в справності своїх електронних помічників.

- Напевно, варто було б поквапитися "зібрати вершки" і запустити цю послугу парою років раніше. Але я перш за все лікар, а не підприємець, - прокоментував головний лікар "Команди хребта" Євген Борисович Іванов. - Ми відкривали центр командою захоплених своєю справою професіоналів, роками заробляли репутацію. І нам було важливо домогтися акредитації розробника технології та отримати в своє розпорядження сертифіковане обладнання, придбане безпосередньо від офіційного постачальника, що відповідає вимогам сьогоднішнього дня, з технічної налаштуванням і гарантією виробника. Сьогодні ми з гордістю відкриваємо список офіційних партнерів американської компанії Axiom Worldwide, Inc * в уральському регіоні.

Сьогодні ми з гордістю відкриваємо список офіційних партнерів американської компанії Axiom Worldwide, Inc * в уральському регіоні

- Працювати на такому обладнанні - одне задоволення, - зізналася лікар-вертебролог, невролог вищої категорії Оксана Соколова. - І наші пацієнти вже встигли оцінити новинку. Я бачу полегшення в їх очах вже після першого сеансу. Як правило, вдається впоратися навіть з гострим болем , Яка здавалася невиліковною. І операція вже не потрібна.

Сьогодні в арсеналі "Команди хребта" стало більше ще на одну технологію, але тут як і раніше ставлять в основу пацієнта з його унікальною історією хвороби, а не техніку, нехай навіть саму просунуту. Кожен, хто звернувся сюди з болем отримає то призначення з великого вибору доступних технологій , Яке йому допоможе. І рівно стільки процедур, скільки потрібно, і не більше!

"Команда хребта" class = "_">

Єкатеринбург, вул. Енгельса, 17

тел. (343) 286-08-86

* Axiom Worldwide, Inc, штат Флорида, США - розробник роботизованою технології і виробник устаткування медичного призначення для локальної декомпресії міжхребцевого диска при грижах, протрузіях і ін. Патологіях опорно-рухового апарату.

** Організатор акції: ТОВ "Ортомед". Інформацію про організатора акції, терміни, правила її проведення, кількості призів, місце та порядок їх отримання можна дізнатися за тел. +7 (343) 286-08-86.

+7 (343) 286-08-86

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online