До Криму збільшили кількість потягів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На літо Придніпровська залізниця збільшила кількість поїздів на час курортного сезону.
До Криму призначили п'ять цілорічних і шість літніх поїздів, в яких пасажирам в період з 1 червня на 31 серпня запропонують 739 тисяч 440 місць.
За інформацією Міністерства інфраструктури України, в сезон масового відпочинку складом Придніпровської магістралі на Крим курсуватимуть:
- У міждержавному сполученні: поїзди № 68 Москва - Сімферополь, № 18 Москва - Севастополь, № 212 Москва - Феодосія, № 264 Москва - Євпаторія, № 70 Москва - Бердянськ. Зараз заселеність цих поїздів на різні дати становить від 35% до 72%;
- У внутрішньодержавному сполученні: № 90 Дніпропетровськ - Сімферополь, № 218 Дніпропетровськ - Феодосія, № 226 Дніпропетровськ - Євпаторія, № 40 Київ - Севастополь, № 146 Київ - Сімферополь, № 144 Кривий Ріг - Сімферополь.
Заселеність цих поїздів на поточний момент на різні дати становить від 44% до 72%.
Крім того, в кримському напрямку курсують транзитні поїзди складом інших залізниць України та пасажирські експреси Української залізничної швидкісної компанії - Hyundai Rotem (сполученням Дніпропетровськ - Сімферополь) і Skoda (сполученням Донецьк - Сімферополь і Харків - Сімферополь), яким жителі Придніпров'я теж можуть скористатися.
Швидкісний експрес № 152151 Дніпропетровськ - Сімферополь долає відстань до столиці Криму і назад всього за 4 години 55 хв. З Дніпропетровська він відправляється щодня о 08.45, в Сімферополі - о 13.40, зворотно - о 17.04, в Дніпропетровську - в 21.59.
Квитки на цей і інші швидкісних пасажирських поїздів в достатній кількості є у вільному продажу.
У міністерстві пасажирам, яким потрібно виїжджати терміново, а також тим, хто відклав придбання залізничного квитка на останній день, нагадали: у день відправлення знімається вся бронь на поїзди далекого прямування. За добу до відправлення поїзда такий вигляд броні - за 6 годин і останній - за 2 години до відправлення поїзда, місця надходять у вільний продаж у всіх залізничних касах і онлайн систем бронювання та придбання квитків.

22 червня

17:19

На літо Придніпровська залізниця збільшила кількість поїздів на час курортного сезону У Києві пройшов мітинг з портретами Сталіна і Жукова

22 червня близько Верховної Ради зібралася група людей з хрестами і портретами воєначальників часів Другої світової, в тому числі і з портретом Йосипа Сталіна і маршала Жукова. Мітингувальники молилися і прославляли діячів радянської влади, після чого між ними і перехожими трапилася сутичка.

17:10

Усик може провести бій на НСК «Олімпійський»

Український боксер Олександр Усик може провести бій на НСК «Олімпійський» в Києві. Титульний поєдинок обіцяє організувати мер столиці Віталій Кличко, однак це відбудеться не раніше наступного року через травму боксера.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online