Не чекали, а готувалися: ФСБ затримала бойовиків Мальцева з горою зброї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Співробітники Федеральної служби безпеки вилучили у членів регіональної злочинної групи, причетної до незаконного обігу зброї в ЦФО, атрибутику з символікою екстремістської організації "Артпідготовка" *. Співробітники Федеральної служби безпеки вилучили у членів регіональної злочинної групи, причетної до незаконного обігу зброї в ЦФО, атрибутику з символікою екстремістської організації Артпідготовка *

27 лютого в Калузі був затриманий організатор кримінального бізнесу і три його спільника. Повідомляється, що фахівці ФСБ вилучили різні види зброї і вибухових речовин - 27 одиниць вогнепальної зброї, понад сто основних частин і комплектуючих до нього, дев'ять саморобних вибухових пристроїв, 3,5 кг вибухових речовин, понад 200 патронів різного калібру, пристосування для безшумної і безполуменевої стрільби.

Також повідомлялося про вилучення літератури і листівок антиконституційного змісту. Серед іншого виявилася і атрибутика з символікою "артпідготовки".

Слідче управління ФСБ завело кримінальну справу за частиною 2 ст. 222 КК (незаконне придбання, передача, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, його основних частин, боєприпасів).

"Правда.Ру" раніше писала про те, що в листопаді 2017 року лідеру "артпідготовки" * В'ячеславу Мальцеву надали політичний притулок в Євросоюзі, де в ньому визнали "реального політичного біженця".

Однак в яку саме країну він "легко отримав візу", Мальцев говорити не став, тільки додав, що якийсь час після від'їзду з Росії перебував у в'язниці, з якої був відпущений, оскільки йому "вдалося підтвердити політичну складову свого переслідування в Росії" .

Про від'їзд Мальцева з Росії стало відомо 4 липня. На нього завели кримінальну справу про створення екстремістського співтовариства. Зараз Мальцев знаходиться в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, як повідомляла "Правда.Ру", 5 листопада, в центрі столиці, на Манежній площі, відбулася несанкціонована акція , Більше двохсот учасників якої були затримані поліцією. При цьому у деяких учасників акції виявилися при собі ножі, кастети і травматичні пістолети.

* Організація заборонена в Росії

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online