52-річна Світлана Сафієва надала нові докази своєї вагітності від Філіпа Кіркорова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13:47, 17.12.2018

Місяць тому 52-річна прихильниця Філіпа Кіркорова оголосила, що чекає від нього трійню . За словами Світлани Сафієва, вони з поп-королем познайомилися в 2012 році, і між ними відразу спалахнула пристрасть. Саме виконавець допоміг їй повернутися до життя після загибелі чоловіка. Закохані таємно зустрічалися в готелі «Radisson Слов'янська». Одне з побачень закінчилося вагітністю Світлани.

Щоб достукатися до Кіркорова, Сафієва звернулася в програму « Прямий ефір ». В студії Андрія Малахова Світлана розповіла, що спостерігається у кращих лікарів, вже витратила чималу суму і попросила у поп-короля 200 тисяч доларів на пологи. Мало хто з присутніх повірив у справжність історії. Остаточно розібратися допоміг лікар, до якого Світлана Сафієва вирушила разом зі знімальною групою «Прямого ефіру». Жінка продемонструвала фахівця значного розміру живіт, а також пройшла процедуру УЗД. Вердикт шокував всіх. Лікар заявив, що Сафієва не перебуває у цікавому положенні, і у неї помилкова вагітність .

Лікар заявив, що Сафієва не перебуває у цікавому положенні, і у неї   помилкова вагітність

Світлана Сафієва

Однак Світлана продовжує наполягати на своєму. Сьогодні телеглядачі побачать новий випуск шоу «Прямий ефір» за участю шанувальниці Філіпа Кіркорова. Сафієва заявила, що готова надати докази своєї вагітності. Більш того, користуючись нагодою, жінка поскаржилася, що у неї хочуть забрати розкішну квартиру. Хто і навіщо, поки не відомо. У зйомках взяла участь і прийомна дочка Світлани Олеся. Як відомо, рідні діти Сафієва живуть за кордоном і не підтримують з нею зв'язок.

52-річна Світлана Сафієва надала нові докази своєї вагітності від Філіпа Кіркорова

Філіп Кіркоров

Варто відзначити, що Філіп Кіркоров досі зберігає мовчання і не коментує історію. Та й своє особисте життя поп-король береже за сімома замками. Філіп Бедросович не раз зізнавався, що його серце раз і назавжди зайняла Алла Пугачова . Після розставання з нею в 2005 році поп-король так більше і не одружився. За словами виконавця, саме через незгасних почуттів до Алли Борисівни він до сих пір самотній і не знає, чи варто йому одружитися ще раз.

На сьогоднішній день Філіп Кіркоров цілком присвятив себе дітям - 7-річної Аллі-Вікторії і 6-річному Мартіну . Спадкоємців співака народила сурогатна мати. Поп-король дуже любить своїх дітей і всіляко їх балує. Відомо, що тільки на навчання Алли-Вікторії і Мартіна Філіп Бедросович щомісяця витрачає близько мільйона рублів .

Філіп Кіркоров з дітьми

Читайте також:

Яка попросила у Філіпа Кіркорова на пологи 200 000 доларів 52-річної москвичка діагностували помилкову вагітність

52-річна москвичка заявила в шоу «Прямий ефір», що чекає трійню від Філіпа Кіркорова

Філіп Кіркоров щомісяця витрачає понад півмільйона рублів на навчання дітей

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online