Як самостійно зняти фарбу з чавунних радіаторів опалення

  1. Ще питання по вашій темі:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як швидко можна очистити від фарби старі чавунні батареї?

Найкраще застосовувати термічну обробку поверхні батареї!

Я якось начитавшись про хімії, яка знімає будь-яку фарбу, з будь-якої поверхні купив таку баночку і вирішив зняти з її допомогою всю фарбу зі старою радянською чавунної батареї ... І нічого у мене не вийшло ... Я не кажу, що хімія була поганою, вона як раз нормально роз'їла верхній шар фарби і навіть в деяких місцях проїла і кілька шарів більш старої фарби, а що творилося на підлозі під батареєю словами і не описати, але за допомогою хімії я так і не домігся нормальних результатів.

Потім мені порадили йоршиком металевим познімати залишки фарби, але це настільки довга і важка робота, йоржик ковзає по фарбі, але не зриває її, доводилося в деяких місцях шліфувальним кругом до металу чистити ... Йоршик теж не показав себе як хороший засіб до очищення.

Потім за порадою одного товариша, який мені і підігнав цей чудо прилад, званий професійним феном, я дуже навіть швидко очистив всю фарбу ...

Отже потрібно використовувати професійний фен, їм нагріваєш поверхню батареї в тому місці, де потрібно зняти фарбу і потім, коли фарба починає пузиритися і відставати від поверхні - зчищати її звичайною металевою щіткою. Для отримання більш кращого результату в кінці можна пройти углошлівовальной машинкою, на яку одягнена металева щітка ...

Як це не сумно але в домашніх умовах позбавиться від фарби вельми і вельми проблематично особливо якщо на на них кілька десятків шарів фарби. Я це робив так: знімав їх виносив на подвір'я і потужної паяльною лампою все пропалював поки не обгорить вся фарба. Інакше зробити це думаю не можливо. Але ось коли будував котедж стала дилема які радіатори ставити вирішив що чавунні довговічніше і практичніше, купив беушні але добротні і звичайно ж фарбовані мучаться не став зробив простіше відвіз їх на Піскоструйки ось там мені очистили всю фарбу миттю і ніяких проблем не було.


Ще питання по вашій темі:

Залишити коментар

2006 - 2017 © Користувача угода :: зв'язок з адміністрацією сайту [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online