Названий кандидат в президенти від основної опозиційної партії Туреччини

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Основна опозиційна сила Туреччини - Республіканська народна партія назвала свого кандидата в президенти Основна опозиційна сила Туреччини - Республіканська народна партія назвала свого кандидата в президенти.

Як повідомляє Report з посиланням на Haber7, на закритій нараді партії, який відбувся 4 травня, було прийнято рішення висунути кандидатуру мухаррема Інджія.

Нагадаємо, що правляча Партія справедливості і розвитку висунула кандидатуру чинного президента Реджепа Тайіпа Ердогана, "Гарна" партія "- кандидатуру Мерал Акшенер, кандидатом від партії" Щастя "стане Темель Карамоллаоглу, від Демократичної партії народів - Салахаттін Демірташ. Партії Націоналістичного руху і Великого єдності висловили підтримку кандидатури Ердогана.

Термін висунення кандидатів на пост президента закінчується 9 травня. Позачергові президентські і парламентські вибори в Туреччині відбудуться 24 червня.

KAVKAZNEWS.AZ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online