Рейси Київ - Новосибірськ відновить авіакомпанія МАУ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

3 квітня, 2014

3 квітня, 2014

Міжнародні авіалінії України відновлять прямі рейси Київ - Новосибірськ з 27 квітня 2014 року. Рейси з Києва до Новосибірська були скасовані перевізником в кінці лютого з комерційних причин. Раніше, рейси до Новосибірська, авіакомпанія МАУ, виконувала двічі в тиждень по п'ятницях і неділях, з 27 квітня рейси в Новосибірськ будуть виконуватися тричі на тиждень: по середах, п'ятницях і неділях. Час вильоту з міжнародного аеропорту «Бориспіль» (KBP) о 19:55 - 05:00 прибуття в аеропорт Новосибірська «Толмачево» (OVB), зворотний рейс вилітає з Новосибірська по понеділках, четвергах і суботах о 06:55 - 8:00 прибуття у Київ. Вартість авіаквитка Київ - Новосибірськ в обидві сторони складе від 7786 грн.

Нагадаємо, що прямі рейси з Києва до Новосибірська виконуються тільки авіакомпанією МАУ. Рейси з однією пересадкою пропонують авіакомпанії Аерофлот, S7 Airlines і Turkish Airlines. вартість авіаквитків в Новосибірськ з пересадкою складе від 4682 грн в обидві сторони.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online