Калінінград & Крим. Що таке субсидовані квитки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пільги на авіаквитки були завжди, скільки я себе пам'ятаю. Ти міг скористатися цими пільгами, якщо був в «пільгової категорії громадян». Зараз придбати авіаквиток зі знижкою може кожен, хто відправляється в подорож в Калінінград або Крим. Субсидовані квитки - що це таке і як їх купити?

У 2012-му році почала діяти затверджена Урядом РФ програма забезпечення доступності повітряних перевезень пасажирів в / з Калінінграда. Для Криму аналогічна програма стартувала в 2014-му році. Для Далекого Сходу теж є така програма, але, здається, туди квитки в полстоимости можуть купити тільки «громадяни пільгової категорії».

Сенс цих програм в тому, що держава дає сотні мільйонів субсидованих рублів авіакомпаніям, які здійснюють перевезення нас з вами. Держава доплачує авіакомпаніям 50% від повної вартості квитка, щоб ми заплатили другу половину вартості. Робиться це для того, щоб зробити «доступними повітряні перевезення» для громадян, які не в змозі купити квиток за повну його вартість.

Субсидуються, наприклад, «Аерофлот», «Трансаеро», S7, «Уральські авіалінії», «Якутія» і ще кілька авіакомпаній.

Субсидовані квитки сезонні - з весни по осінь.

З 2016-му році дешеві, субсидовані квитки в Калінінград в період з 15 травня по 15 жовтня можна купити у авіакомпаній «Аерофлот», «RedWingds», «S7 Airlines», «Ютейр», «Уральські авіалінії» і «Нордавіа». В одну сторону з Москви такий квиток коштує 3800 рублів.

До Криму за субсидованими квитками в цьому році можна злітати до 30 листопада.

Порада: Краще заздалегідь купувати субсидовані квитки - тижні за дві-три. Вони розлітаються як гарячі пиріжки!

На сайті «Аерофлоту» ці квитки отсуствуют. Там вони значаться як «Продано». Нехай це вас не бентежить. Квитки є і щоб їх купити, треба дзвонити в «Аерофлот» (з Москви). І не треба йти в автовідповідачі на «Купити квиток», вибирайте опцію «Інше питання». Тоді вас з'єднають з оператором, який і підкаже і допоможе вам забронювати квиток.

Тоді вас з'єднають з оператором, який і підкаже і допоможе вам забронювати квиток

«Квитки по півціни!», «Дешеві квитки!» - начебто радіти треба, але є у субсидованих квитків і свої мінуси. Забронювати можна по телефону, бронь тримається три доби. Шкода, що не можна їх оплатити в Інтернеті або хоча б по телефону 🙁

Для мене найбільший мінус субсидованих квитків в тому, що треба йти в касу «Аерофлоту», щоб викупити квиток.

Якщо що, чекаю вас в Калінінграді! 🙂 Тут таке небо над морем вчора було! Балтійське море всупереч всім прогнозам відмовилося штормити. А ось небо, почавши радувати химерними формами хмар ще в літаку, влаштувало справжню феєрію. Такі хмари найхимерніших форм я бачив колись, пролітаючи над Америкою. - Ще фотографії неба над Балтійським морем я виклав на сторінці в Facebook .

>>> Уряд Калінінградської області про субсидування пасажирських авіаперевезень в 2016-му році

Ваш Дмитро Росс

ross.msk.ru

Субсидовані квитки - що це таке і як їх купити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online