Підсилювач звуку своїми руками

  1. схоже

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи не кожен навчальний заклад може похвалитися наявністю хорошого звукового обладнання, яке можна використовувати для проведення урочистих лінійок, свят, ранків і дискотек. Якщо такого підсилювача немає, то є можливість заощадити бюджет і придбати відмінний набір з якого можна зібрати високоякісний підсилювач звуку. Таким чином ви зможете не тільки заощадити гроші, але і організувати складання даного підсилювача учнями і студентами, що дасть їм неоціненний досвід в даній сфері.

Що ж таке підсилювач? Слово «підсилювач» використовується в різних сферах людської діяльності. Існує механічний підсилювач, який є за своєю суттю важелем, який так часто використовував Архімед. Такий механічний підсилювач збільшує м'язову силу, яку застосовує людина і дозволяє посилити її в кілька разів.

У техніці застосовують різні підсилювачі, широке застосування отримали гідравлічні і пневматичні підсилювачі, які використовуються в автомобілях та іншої важкої техніки. Наприклад, всі бачили як працює екскаватор, як він своїм величезним ковшем набирає грунт і висипає його в кузов вантажного автомобіля. Але не всі знають, що механічною рукою з ковшем керують гідравлічні підсилювачі.

У звукових підсилювачах використовуються напівпровідникові прилади і схеми, робота яких заснована на властивостях різних напівпровідників, вірніше не напівпровідників, а переходів між ними які створюються за рахунок дифузії.

Два види напівпровідникових транзисторів

Як видно з картинки, транзистор має три контакти (ніжки), які називаються база (Б), емітер (Е), колектор (К). Якщо двома словами, то транзистор працює так, на базу подається слабке керуючу напругу, які відкриває перехід електронів з емітера в колектор.

Найпростіший підсилювач на транзисторі

У найпростішому підсилювачі на одному транзисторі, в ланцюг бази можна включити мікрофон, який буде подавати слабкий сигнал на базу транзистора, який в свою чергу буде управляти ланцюгом харчування, в яку включений динамічних. Таким чином на транзисторі буде точна копія синусоїди подається на базу транзистора, але збільшеної до рівня підключеного харчування.

Все це і багато іншого можна освоїти самостійно збираючи професійний підсилювач потужності звуку D класу і потужністю 350Вт з ККД-92%. такий набір для створення підсилювача своїми руками , Можна недорого купити на партнерському сайті audiosila.com

Набори для самостійної збірки допомагають учням освоїти ази технічної творчості та дають можливість широкосмуговий підсилювач звуку, який може стати в нагоді будь-який заклад для проведення урочистих та святкових заходів.

У комплект набору входить:

  • імпульсний блок живлення;
  • цифровий підсилювач потужності;
  • вхідна плата широкосмугового одноканального модуля;
  • різні сполучні шлейфи і тумблери, які необхідні для складання;
  • пасивний радіатор (опціонально);
  • корпус для підсилювача (опціонально).

Детальніше про всі характеристики і комплектації набору дивіться на сайті продавця. Ми сподіваємося, що такі набори допоможуть малобюджетним організаціям і установам і придбати необхідний підсилювач.

*********

схоже

з Вашого власного сайту.

Що ж таке підсилювач?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online