Пляжний сезон: почім оренда житла в Одесі

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 июня 2012, 12:35 Переглядів: 1 июня 2012, 12:35 Переглядів:   Синоптики обіцяють, що заскочили в Одесу дощі скоро відступлять, а значить - саме час планувати свій відпочинок на морі

Синоптики обіцяють, що заскочили в Одесу дощі скоро відступлять, а значить - саме час планувати свій відпочинок на морі. Фахівці з нерухомості, з якими ми поспілкувалися, розповіли нам, в яку копійку виллється оренда квартир для відпочиваючих.

Як правило, кажуть експерти, багато орендодавців, які здають квартиру на довгостроковий період, влітку піднімають ціни на 30, а місцями і на 70%, і здають її вже подобово. Так, наприклад, економ-житло з 1 червня подорожчає на $ 5, стандартне - на $ 10-15, а ось за квартиру рівня "люкс" доведеться викласти на $ 30-50 більше. Так відбувається щороку, але в цьому році власники житла до нової курортної ціною додали ще 5-10% - в розрахунку на фанатів Євро-2012.

"Однак квітень і травень показали, що незважаючи на чемпіонат, попит на оренду не виріс, а залишився стабільним. Тому і ціни, в порівнянні з минулим роком, залишилися незмінними", - пояснила нам фахівець з оренди нерухомості Інна Максименко. Відпочиваючі, запевняють ріелтори, вже щосили бронюють житло на липень-серпень. За словами Інни Максименко, основні клієнти подобової оренди - росіяни і білоруси. У центрі і Приморському районі орендують житло як правило відпочиваючі, а ось спальні райони воліють приїхали у відрядження.

Читайте також: Афери: що потрібно знати, орендуючи житло на курорті подобово

"Фарш". У стандартній орендованій квартирі, як правило, є все необхідне для життя - пральна машина, праска, фен, кабельне телебачення і мікрохвильовка. У житло дорожче в бонуси - тераса, сауна і джакузі. "У мене" одиничка "на проспекті Шевченка. Я в цьому році провів інтернет, встановив кондиціонер і підняв ціну на третину - зараз здаю за 270 грн / добу", - говорить одесит Іван Калинников.

100 грн за комуну

Якщо ж зняти окрему квартиру не дозволяє бюджет, то можна пожертвувати комфортом і придивитися до комуналок і кімнатах в гуртожитках. Наприклад, всього за 100-120 грн / добу можна знайти кімнату в самому центрі Одеси в будинку - пам'ятці архітектури. Хором за ці гроші не бачити, але вас забезпечать спальним місцем. Ціна кімнати в гуртожитку - 50-100 грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Пляжний сезон: почім оренда житла в Одесі". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Маркевич Надія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online