Чи то хлопчик, чи то дівчинка: У США дозволена гендерна самоідентифікація у дітей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сполучені Штати Америки останнім часом для інших країн стали справжнім показником щодо толерантності та терпимості. Однак в спробі догодити всім американський уряд, схоже, починає втрачати здоровий глузд, намагаючись уникнути хвиль гомофобії серед населення, чиновники впали в іншу крайність, надмірно заохочуючи гомосексуальні зв'язки. І ось, нарешті, хвиля так званні «моральної свободи» докотилася і до зовсім юних громадян - американські політики і громадські діячі стали активно відстоювати право неповнолітніх самостійно вибирати свою гендерну приналежність.

«моральної свободи»

Минулого понеділка всі необхідні правові процедури були проведені і закон про статевої самоідентифікації офіційно прийнятий для всіх жителів штату Каліфорнія. Відтепер вчителі не зможуть вказувати дітям, яку роздягальню їм відвідувати і займатися ним шиттям або ж майструвати вироби з дерева. Автори проекту дуже горді своїм досягненням і вважають, що так діти буду відчувати себе вільніше, проте чомусь турбуються про реакцію батьків, яким навряд чи сподобається, якщо їх 11-річний син раптово вирішить, що він - дівчинка і стане ходити в сукнях.

Американські діячі мабуть вважають, що їх підростаюче покоління більш емоційно зріло, ніж діти в Росії, де навіть мова не може зайти про можливість для неповнолітнього вирішувати такі питання. У ситуації, що склалася на каліфорнійський батькам не позаздриш, адже тепер у них життя, як в казці: «Народила цариця в ніч чи то сина, то чи дочка».

За словами одного з розробників законопроекту Бена Хадсона, нововведення поліпшить рівень безпеки в школі і на прилеглих територіях, так як позбавить «відрізняються» підлітків від знущань однолітків. Психолог мабуть не вважав за потрібне подумати про те, наскільки «безпечно» буде дівчині в чоловічій шкільній команді з баскетболу серед хлопців, які відносяться до неї як до рівної.

Психолог мабуть не вважав за потрібне подумати про те, наскільки «безпечно» буде дівчині в чоловічій шкільній команді з баскетболу серед хлопців, які відносяться до неї як до рівної

Очевидно, що існують діти з проблемами власної гендерної ідентифікації, проте новоприйнятим законом їх конфлікт зі світом не наважується. Метод заохочення розбещує тендітну дитячу психіку, піднімаючи на п'єдестал то, що мало б вважатися недоліком. Як незміцнілим розумам зорієнтуватися в цьому світі, якщо всі межі розмиті і межі моральності настільки прозорі, що ледь помітні?

Як то кажуть, «абсолютна свобода - це друге ім'я хаосу» і своїми благими намірами каліфорнійські фахівці встеляють дітям шлях в нікуди, відтепер малюкам, нездатним вирішити, що з'їсти на обід, доведеться приймати одне з найважливіших рішень у житті. На жаль, нічому не навчив американців гіркий досвід європейських країн, коли з-за потурання релігійному меншості були радикально ущемлені права більшості. В результаті: мітинги, страйки, поголовне зростання рівня депресії серед корінного населення.

Тим часом Росія, яку часто звинувачують в консервативності, продовжує використовувати старі добрі методи виховання. Вітчизняним психологам навіть в голову не приходить надати подібний тиск на ніжну дитячу психіку, як це зробили їхні американські колеги. І, як наслідок цього, Росію по заслугах вважають країною з найміцнішими моральними цінностями і з найміцнішими сім'ями. А секрет емоційного здоров'я підростаючого покоління простий: якщо не пропонувати дитині отруєне яблуко, то і спокуси з'їсти його не з'явиться.


Як незміцнілим розумам зорієнтуватися в цьому світі, якщо всі межі розмиті і межі моральності настільки прозорі, що ледь помітні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online