Вояків академія ім.Фрунзе

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Неподалік від Арбата, за Садовим кільцем розташовується масивне і грізне сталінське будівля Військової загальновійськовий академії ім

Неподалік від Арбата, за Садовим кільцем розташовується масивне і грізне "сталінське" будівля Військової загальновійськовий академії ім.Фрунзе, де підготовку проходять офіцери з усієї Росії, а також з дружніх держав.
У перші роки існування Радянського Союзу особливо гостро відчувався брак кваліфікованих військових кадрів, тому вже в 1918 в якості спадкоємиці Миколаївській Імператорської військової академії Генерального штабу була заснована Військова академія, пізніше отримала ім'я Фрунзе. До 1930-х років академія змушена була тулитися в абсолютно непристосованих приміщеннях на Воздвиженці і в районі Кропоткинській, але в 1932-1937 році за проектом архітекторів Льва Володимировича Руднєва і Володимира Оскаровича Мунца на дівочому полі (Від знаходиться неподалік Новодівичого монастиря) було збудовано нову величну будівлю.

Далі про Чапаєва, Фрунзе, величезний танк і унікальний безперервний ліфт .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online