Ульяновська Міська Дума - депутати, рішення, постанови, округу, ульяновск, новини, депутати, історія, повістка, опитування, контакти

  1. Депутат Ульяновської Міської Думи V скликання
  2. Персональна зв'язок з депутатом:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

депутати

Депутат Ульяновської Міської Думи V скликання

E-mail для зв'язку з депутатом: [email protected]

Народився 25 липня 1980 року в Ульяновську. Закінчив середню школу №11.

З 1997 по 2003 рік навчався в Інституті міжнародного права і економіки ім А.С. Грибоєдова м.Москва, отримав кваліфікацію - юрист.

З 2002 по 2005 рік навчався в Ульяновському державному університеті, кваліфікація - економіст.

Має додаткову освіту в 2007 році за курсом «Правове забезпечення природокористування і охорони навколишнього середовища» в ФГОУВПО «Поволжская академія державної служби імені П.А. Столипіна », в 2014 р за курсом Президентської програми підвищення кваліфікації інженерних кадрів -« Інноваційні технології відновлюваної енергетики при дегазації та рекультивації полігонів на підприємствах рециклінгу »в ФГБОУ ВПО« Санкт-Петербурзький державний торгово-економічний університет ».

З 2005 по 2006 рік обіймав посаду державної цивільної служби заступника голови Комітету з ліцензування Ульяновської області.

З 2006 по 2008 рік - начальник управління ліцензійної і дозвільної діяльності Комітету з державного контролю в сфері природокористування і охорони навколишнього середовища Ульяновської області.

З 2008 по 2009 рік - заступник генерального директора ТОВ «Кристал», м Ульяновськ.

З 2009 по 2014 рік заступник директора ТОВ «Центр екологічних технологій» м Ульяновськ.

В даний час є директором ТОВ «Компанія ПРІОР».

З 2014 року - член Екологічної палати Ульяновської області.

Член УТО «Російське географічне товариство»; член Асоціації юристів Росії. Одружений, виховує двох дочок. Захоплюється риболовлею, плаванням.



Опублікувати в ЖЖ

Персональна зв'язок з депутатом:


Про депутата на сайті:

16.04.2019

Новина: Оновлені «Народні» Думи приступили до роботи

12 квітня в 23 окрузі відбулося засідання окружної палати представників народу під головуванням депутата Ульяновської Міської Думи Костянтина Зонова. Воно стало першим після оновлення та розширення складу громадського органу.

19.03.2019

Новина: У 2019 по вулиці Герасимова в Ульяновськ-Центральний зроблять освітлення

З цим проханням не раз зверталися жителі села до своїх депутатів Міської Думи Костянтину зонову і Дмитру Насонова. Цього року проблема буде вирішена.

19.09.2018

Новина: Теплу - бути, двори - побудуємо

Так, можна коротко відобразити підсумки засідання комітету з житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища під головуванням депутата Міської Думи Дмитра Насонова.

24.08.2018

Новина: Ульяновський комунальники підготували місто до зими на 94%

23 серпня відбулося засідання комітету Міської Думи по житлово-комунальному господарству, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

20.07.2018

Новина: Ульяновська Міська Дума контролює реалізацію «Комфортною міського середовища»

19 липня комітет по житлово-комунальному господарству, благоустрою та охорони навколишнього середовища провів виїзний захід в Заволзькому районі. В ході нього депутати оглянули двори, які в цьому році ремонтуються за федеральною програмою «Формування комфортного міського середовища».

11.07.2018

Новина: На капітальний ремонт скверів в 2019 році знадобиться понад 6 мільйонів

11 липня в Ульяновської Міський Думі відбулася робоча нарада з питань формування бюджету на 2019 рік і плановий період 2020-2021 років в рамках блоку житлово-комунального господарства, благоустрою та охорони навколишнього середовища.

27.06.2018

Новина: Депутати Міської Думи розглянули клопотання про присвоєння почесних звань і нагород

27 червня в ході засідання Ульяновської Міської Думи депутати більшістю голосів прийняли рішення направити Губернатору Ульяновської області Сергію Морозову клопотання про присвоєння звань і вручення нагород Ульяновської області.

22.06.2018

Новина: Комфортна міське середовище - 2018: ремонт розпочато в 10 дворах

21 червня на комітеті по ЖКГ депутати Міської Думи розглянули реалізацію пріоритетного проекту «Формування комфортного міського середовища».

29.05.2018

Новина: Чи піде депутат Курінний від відповідальності за шкоду, заподіяну здоров'ю людини?

28 травня низка депутатів Ульяновської Міської Думи підписав звернення на ім'я прокурора Ульяновської області Сергія Хуртіна і начальника регіонального УМВС генерал-майора поліції Юрія Варченка з проханням дати правову оцінку діям депутата Державної Думи від КПРФ Олексія Курінного.

28.05.2018

Новина: В цьому році в Ульяновську планують капітально відремонтувати 41 будинок

Таку інформацію депутатам УГД представило Управління з будівництва адміністрації міста на засіданні Комітету з житлово-комунальному господарству, благоустрою та охорони навколишнього середовища, яке відбулося 25 травня.

23.05.2018

Новина: «Останній дзвоник» пролунав для 8 тисяч ульяновських школярів

Сьогодні, 23 травня, в школах Ульяновська продзвенів «Останній дзвоник» для 5373 дев'ятикласників і 2678 одинадцятикласників.

23.03.2018

Новина: Ульяновський депутати обговорили готовність міста до весни

Протипаводкові заходи, муніципальний житловий контроль, а також контроль у сфері благоустрою - ці теми стали центральними на засіданні комітету з житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища під головуванням заступника Глави міста Іллі Ножечкіна, яке пройшло 22 березня.

14.03.2018

Новина: Газифікація в Ульяновськ-Центральний, ремонт спортзалу в Отраді - з жителями Засвіяжья обговорили напрямки роботи 2018 року

12 березня за ініціативи депутатів Міської Думи Костянтина Зонова і Дмитра Насонова в Засвіяжского районі відбулося розширене засідання Палати представників народу. Його учасниками стали близько 100 осіб.

07.03.2018

Новина: Даруйте жінкам квіти - ульяновські парламентарії вітають дам з 8 Березня

Напередодні чудового весняного свята депутати Ульяновської Міської Думи вітають представниць прекрасної статі з Міжнародним жіночим днем.

07.02.2018

Новина: Звернення громадян взяті в роботу

6 лютого о громадської приймальні села Ульяновськ-Центральний депутат Міської Думи Дмитро Насонов провів прийом громадян для жителів приміської зони Засвіяжского району.

23.01.2018

Новина: В Ульяновськ-Центральний відремонтують школу і врегулюють рух маршруток

19 січня в Баратаевской школі відбулося розширене батьківські збори. На зустрічі крім керівництва школи були присутні заступник Глави міста Ігор Буланов, депутати Ульяновської Міської Думи Костянтин Зонов і Дмитро Насонов, а також представники адміністрації міста.

11.12.2017

Новина: В Ульяновську завершилася декада інвалідів

Перші 10 днів грудня традиційно вважаються часом особливої ​​уваги до людей з обмеженими можливостями здоров'я. Ми вже писали, що протягом зазначеного періоду в округах депутатів проходили зустрічі з представниками даної категорії громадян, де обговорювалися актуальні для них питання. Сьогодні ми розповімо ще про декілька завершальних декаду заходах.

20.11.2017

Новина: Пам'яті полеглих

У суботу, 18 листопада, в селі Ульяновськ-Центральний пройшов Міжрегіональний турнір з греко-римської боротьби пам'яті заступника командира СОБР, капітана поліції, кавалера 3-х орденів Мужності Володимира Соловйова. Одним з організаторів змагань став депутат Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов.

15.11.2017

Новина: В Ульяновську пройде турнір з греко-римської боротьби

18 листопада в селі Ульяновськ-Центральний (вулиця Герасимова, 5б) відбудеться XII Міжрегіональний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків пам'яті капітана СОБР, кавалера 3-х орденів Мужності В.В.Соловьева.

13.11.2017

Новина: Міст через річку Оселедець капітально відремонтують

У минулу п'ятницю, 10 листопада, відбулася розширена зустріч депутата Ульяновської Міської Думи Дмитра Насонова з жителями селища Дачний. На ній також були присутні уповноважений з прав людини в Ульяновської області Людмила Крутіліна, заступник Глави адміністрації міста Сергій Гігірев, представники районної адміністрації, виконуюча обов'язки головного лікаря поліклініки №4 Марина Гордєєва.

02.10.2017

Новина: В Ульяновську відбулося свято людей золотого віку

1 жовтня в Ульяновську, як і у всій Росії, відзначили День літньої людини. Тематичні заходи для людей старшого покоління відсвяткували у всіх округах депутатів Ульяновської Міської Думи.

22.09.2017

Новина: Відремонтуємо всі заявлені двори

Таку заяву зробили представники адміністрації на засіданні комітету з житлово-комунальному господарству, благоустрою та охорони навколишнього середовища, яке пройшло вчора під головуванням депутата Міської Думи Дмитра Насонова.

02.08.2017

Новина: Допомога на шляху до знань

На дворі серпень, а це значить, що до початку нового навчального року залишилося менше місяця. Чи все готове для відмінного навчання? Щоб 1 вересня кожен дитина із задоволенням відправився в школу, в регіоні проходить акція «Допоможи зібратися в школу».

26.07.2017

Новина: Папи з великої літери

День батька особливе свято. У нашому регіоні він відзначається сьогодні, 26 липня. Цього року депутати Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов Костянтин Зонов звернули особливу увагу на багатодітних тат і батьків, які виховують дітей самі.

20.07.2017

Новина: Депутати проводять системну роботу з жителями

19 липня відбувся прийом громадян, які проживають у приміській зоні Ульяновська, депутатом Міської Думи Дмитром Насоновим.

04.07.2017

Новина: Рік екології в дії

У Російській Федерації 2017 рік оголошено Роком екології. Тематичні заходи, акції та компанії, спрямовані на відновлення та охорону навколишнього середовища, проходять у всіх регіонах країни. В Ульяновську за підтримки Губернатора Сергія Морозова і Глави міста Сергія Панчина також ведеться робота в даному напрямку.

14.04.2017

Новина: Жителі Ульяновська беруть участь у благоустрої міста

14 квітня в Ульяновську за розпорядженням Губернатора Ульяновської області Сергія Морозова проходить масовий суботник.

11.04.2017

Новина: Дмитро Насонов підтримав екологічний проект студентів, що зменшує шкідливі викиди в атмосферу

Тема підтримки і розвитку технологічного підприємництва в Ульяновську піднімається не вперше. З минулого року в області реалізується ряд проектів, спрямованих на підтримку даної галузі. 10 квітня в Ульяновську пройшов захід в незвично форматі. Його назва - «Weekend технологічного підприємництва на Волзі».

27.03.2017

Новина: В Ульяновську пройшов конкурс «Зелена планета в наших руках»

Організаторами виступили Ульяновський коледж культури і мистецтва спільно з Регіональним відділенням Партії «Єдина Росія», за підтримки депутата Ульяновської Міської Думи Дмитра Насонова.

18.03.2017

Новина: В Засвіяжского районі проходить «Фестиваль хліба»

В даний час у ТЦ «Зірка» за зниженими цінами городяни купують продукцію від сільгоспвиробників і фермерів з усієї Ульяновської області. Продаж ведеться з 300 машин.

27.12.2016

Новина: Депутати Міської Думи Костянтин Зонов і Дмитро Насонов надали понад 450 солодких подарунків для дітей 23 округу

За підтримки депутатів Ульяновської Міської Думи від партії «Єдина Росія» Костянтина Зонова і Дмитра Насонова в 23 виборчому окрузі проходять масові новорічні заходи.

20.09.2016

Новина: Підсумки виборів 2016: обраний курс на стабільність

Свою оцінку підсумкам Єдиного дня голосування в Ульяновської області дали Глава міста Ульяновська і депутати Ульяновської Міської Думи.

05.09.2016

Новина: В селі Кротівка Засвіяжского району Ульяновська встановлюється система вуличного освітлення

Роботи проводяться в рамках проекту «П'ятирічка благоустрою», ініційованого Главою регіону Сергієм Морозовим.

19.08.2016

Новина: Депутати Міської Думи на сходах обговорюють з жителями проблемні питання мікрорайонів

Так, на поточному тижні депутат Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов зустрівся з жителями селища Дачний. На сході були підняті питання медичного обслуговування, громадського транспорту, благоустрою.

12.08.2016

Новина: В Ульяновську триває благоустрій приміської зони

В рамках проекту «П'ятирічка благоустрою», затвердженого Головою регіону Сергієм Морозовим проводиться масштабна робота з розвитку міських територій, в тому числі і селищ, які входять до складу Ульяновська.

05.08.2016

Новина: Дмитро Насонов надав допомогу в установці огорожі на дитячому майданчику в селищі Дачний

Жителі селища Дачний звернулися до депутата Ульяновської Міської Думи Дмитру Насонова з проханням допомогти встановити огорожу на території дитячого майданчика по вулиці Степова, 51.

01.08.2016

Новина: В приміській зоні Засвіяжского району пройшов «День сусіда»

Під девізом «Хороші сусіди - надійні друзі» пройшов вже традиційне свято «День сусіда» в селі Ульяновськ-Центральний. У святі взяли участь жителі довколишніх сіл Кротівка, Отрада, Арськ, селища Лісова Долина. Брали участь в заході та міські хлопці, які приїхали на літні канікули до своїх бабусь і дідусів.

30.06.2016

Новина: В окрузі Костянтина Зонова почався ремонт внутрішньо квартальних проїздів та тротуарів

30 червня дорожні роботи проводяться на дворовій території біля будинків №85 та №85а по вулиці Рябикова.

30.06.2016

Новина: Депутати Міської Думи вручили велотренажер дитині з обмеженими можливостями здоров'я

Мешканка округу №23 Засвіяжского району Альфия тазіковиє звернулася до приймальні до депутатів Костянтину зонову і Дмитру Насонова з проханням надати допомогу в придбанні спеціалізованого тренажера для її сина Айрат, який страждає на дитячий церебральний параліч.

16.06.2016

Новина: Костянтин Зонов: «ТОСи в приміській зоні дозволяють акумулювати ініціативи жителів в сфері благоустрою»

За останній тиждень членами ТОСов Засвіяжского району організовано та проведено цілий ряд заходів, спрямованих на благоустрій населених пунктів приміської зони Ульяновська.

10.06.2016

Новина: За зверненнями жителів в 23 окрузі оперативно вирішено питання по спіл аварійних гілок та відновленню опор газопроводу

Проблема була озвучена жителями селища Лісова Долина Засвіяжского району Ульяновська під час засідання Окружного палати представників народу, що пройшов в кінці травня.

09.06.2016

Новина: Депутат Дмитро Насонов вручив родині дитини з обмеженими можливостями сертифікат на отримання реабілітаційного велотренажера

У Міжнародний день захисту дітей Дмитро Насонов вручив родині тазіковиє, які виховують хлопчика з діагнозом ДЦП, сертифікат на отримання реабілітаційного велотренажера для їх сина Айрат.

01.06.2016

Новина: До Дня захисту дітей нові ігрові елементи з'явилися на дитячих майданчиках Засвіяжья

Дванадцять гірок, гойдалок і каруселей встановлюють в рамках «П'ятирічки благоустрою» в окрузі депутата Ульяновської Міської Думи Костянтина Зонова.

31.05.2016

Новина: В Засвіяжского районі в рамках Народної Думи обговорили етапи благоустрою території

Чергове засідання окружної Палати представників народу по виборчому округу № 23 відбулося в Засвіяжского районі Ульяновська. Участь в заході взяв депутат УГД Дмитро Насонов.

27.05.2016

Новина: Депутат Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов вручив перші паспорти юним жителям Засвіяжья

Урочистий захід пройшов в адміністрації Засвіяжского району 27 травня. Парламентарій привітав 14-річних ульяновцев з важливою датою їх дорослому житті.

27.05.2016

Новина: В Ульяновську відзначають «День сусіда»

Свято під назвою «Хороші сусіди - хороші друзі» відбувся 26 травня у дворі багатоквартирних будинків по вул. Рябикова, 85, 85 А.

23.05.2016

Новина: Депутати рекомендували міській владі якісно підготувати місця масового відпочинку жителів до літнього періоду

Дане питання розглянуто 19 травня в ході комітету по житлово-комунальному господарству, благоустрою та охорони навколишнього середовища, що пройшло під головуванням заступника голови міста Іллі Ножечкіна.

12.05.2016

Новина: Депутат Міської Думи Дмитро Насонов з жителями провели інспекцію ремонту дороги в селі Ульяновськ-Центральний

З ініціативою щодо відновлення траси через село виступили місцеві жителі і депутати Міської Думи від партії «Єдина Росія» Костянтин Зонов і Дмитро Насонов.

06.05.2016

Новина: Дмитро Насонов провів зустріч з ветераном Великої Вітчизняної Війни лотхи Халіулловим

Депутат зустрівся з учасником Великої Вітчизняної Війни Халіулловим лотхи Нурулловічем, які проживають в 23 окрузі Засвіяжского району. На зустрічі з ветераном був присутній і депутат Молодіжної Міської Думи Круглов Микита.

29.04.2016

Новина: Дмитро Насонов провів прийом громадян в селищі Дачний Засвіяжского району

Жителі змогли задати депутату Ульяновської Міської Думи питання, що стосуються життя селища, а також приватного характеру.

22.04.2016

Новина: На окружній палаті в 23 окрузі жителі обговорили питання благоустрою та пожежної безпеки

21 квітня в 23 окрузі пройшло чергове засідання Окружного палати представників народу. Провели захід депутати Ульяновської Міської Думи Костянтин Зонов і Дмитро Насонов.

19.04.2016

Новина: В Ульяновську триває навчання старших по будинках в рамках проекту «Школа грамотного споживача»

У 23 окрузі Засвіяжского району з ініціативи депутата Ульяновської Міської Думи від партії «Єдина Росія» Костянтина Зонова для жителів пройшов черговий семінар. Мета проекту - підвищення правової грамотності населення у сфері житлово-комунального господарства.

18.04.2016

Новина: Депутати Ульяновської Міської Думи допомогли відновити освітлення в селищі Лісова Долина

З проханням про надання допомоги в забезпеченні вуличного освітлення до депутатів Ульяновської Міської Думи Костянтину зонову і Дмитру Насонова звернулися жителі селища Лісова Долина виборчого округу № 23.

18.04.2016

Новина: В 23 окрузі стартувала акція «Наш чистий край»

Акція проходить з ініціативи регіонального координатора партійного проекту Єдиної Росії "Екологія Росії», депутата Ульяновської Міської Думи Костянтина Зонова. Мета акції - збір і вивезення великогабаритного сміття, запобігання несанкціонованих звалищ в приміській зоні Ульяновська.

31.03.2016

Новина: В 23 виборчому окрузі Засвіяжского району встановлять новий комплекс спортивних тренажерів

Депутат Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов спільно з представниками адміністрації Засвіяжского району, педагогічного колективу школи та ТОС «Отрада» провів огляд ділянки, призначеної для установки комплексу спортивних тренажерів, на території школи.

29.03.2016

Новина: Депутати Ульяновської Міської Думи провели засідання окружної Палати представників в 23 окрузі

Друге засідання окружної Палати представників народу по виборчому округу № 23 пройшло в кінці минулого тижня в школі №76 Засвіяжского району.

25.03.2016

Новина: В Ульяновську відроджується тимурівський рух серед школярів

Депутат Ульяновської Міської Думи Дмитро Насонов зустрівся з членами загону «Неспокійні серця» Кротовскій середньої школи.

23.03.2016

Новина: В приміській зоні Засвіяжского району Ульяновська планується посилити роботу в сфері молодіжної політики

Депутат Міської Думи Дмитро Насонов зустрівся з обраним депутатом Молодіжної Думи по округу Микитою Кругловим, щоб привітати юного парламентаря з перемогою на виборах до Молодіжної Думу і обговорити план роботи на найближчу перспективу.

21.03.2016

Новина: Депутати Міської Думи Костянтин Зонов і Дмитро Насонов відзвітували про виконану роботу перед жителями 23 округу Засвіяжского району

Зустріч з жителями відбулася минулого тижня березня. У своєму звіті депутати підвели проміжні підсумки роботи, а також розповіли про плани на майбутнє.

10.03.2016

Новина: Депутати Ульяновської Міської Думи в Міжнародний жіночий день відвідали на дому мешканок похилого віку

Так, Дмитро Насонов побував в гостях у літньої жительки округу, інваліда 1 групи Тамари Пилипівни Сусліним, яка в передсвятковий день відзначала свій 82-й день народження.

25.02.2016

Новина: В округах депутатів пройшли заходи, приурочені до 23 лютого

Так напередодні свята депутат Ульяновської Міської Думи і керівник регіонального відділення «Молодої Гвардії Єдиної Росії» Сергій Гулькин відвідав ряд освітніх установ. Серед них - Ульяновський технікум економіки і права та школа № 48 імені Героя Росії Д.С.Кожемякіна.

10.02.2016

Новина: В рамках партійного проекту «Дитячий спорт» в окрузі №23 відбулися змагання «Срібна лижня»

Лижні змагання серед учнів 1-4 класів Отрадненського школи відбулися за підтримки депутатів Ульяновської Міської Думи партії «Єдина Росія» Костянтина Зонова і Дмитра Насонова. Мета заходу - привернути учнів до занять спортом, сприяти просуванню здорового способу життя серед дітей і підлітків.

26.01.2016

Новина: Депутати Міської Думи надають адресну допомогу в рамках проекту «Єдина країна - доступна середовище» партії «Єдина Росія»

Так, до Костянтина зонову і Дмитру Насонова звернулася сім'я, де виховується дитина-інвалід. 14-річному хлопчикові і його мамі Світлані з селища Дачний Засвіяжского району Ульяновська потрібна була термінова допомога в оплаті проїзду до місця реабілітації в Краснодарському краї.

19.01.2016

Новина: Жителі приміської зони Засвіяжского району прийняли рішення створити ТОС «Лісова Долина»

Депутат Ульяновської Міської Думи від партії «Єдина Росія» Дмитро Насонов взяв участь в зборах мешканців і дав роз'яснення з потрібних питань, що стосуються процедури створення територіально-громадського самоврядування.

26.12.2015

Новина: Засвіяжского школі № 66 виповнилося 30 років

Депутат Ульяновської Міської Думи від партії «Єдина Росія» Дмитро Насонов особисто привітав керівництво школи і весь педагогічний склад з цією знаменною датою.

11.12.2015

Новина: Депутати Ульяновської Міської Думи Костянтин Зонов і Дмитро Насонов надають допомогу в новорічному оформленні шкіл і дитячих садів 23 округу

Напередодні свят парламентарії посприяли в підготовці до головного зимового свята школам і дитячим садкам сіл Ульяновськ-Центральний, Кротівка і Отрада, підліткового клубу «Сімбірцев» в селищі Дачний і міським школам №85, №76, №55.

03.12.2015

Новина: Діти-інваліди та їхні батьки зустрілися з депутатами Ульяновської Міської Думи в неформальній обстановці

У перший день зими в Громадській приймальні 23 виборчого округу був дан старт заходів Декади інвалідів. Для жителів з обмеженими можливостями здоров'я був накритий чайний стіл і приготовлені подарунки від депутатів.

01.12.2015

Новина: В рамках Єдиного дня прийому громадян депутати організували «мобільні» прийомні для людей з обмеженими можливостями

Громадяни змогли звернутися до народних обранців з нагальними питаннями на заході, присвяченому Міжнародному дню інваліда.

24.11.2015

Новина: В Ульяновську відбувся X міжрегіональний турнір з греко-римської боротьби серед юнаків

Підтримати молодих спортсменів приїхали депутати Ульяновської Міської Думи V скликання від партії «Єдина Росія» Костянтин Зонов і Дмитро Насонов.

12.10.2015

Новина: За допомогою депутатів Костянтина Зонова і Дмитра Насонова відремонтований зупинний павільйон в селі Арськ

З проханням відремонтувати зупинку до парламентаріїв звернулися жителі виборчого округу №23, куди входить даний населений пункт.

08.10.2015

Новина: 50 саджанців хвойних порід висадили на пришкільній території учні школи № 85 разом з депутатами

7 жовтня саджанці в школу, розташовану на території 23 виборчого округу, привезли депутати Ульяновської Міської Думи V скликання. Костянтин Зонов і Дмитро Насонов тривалий час займаються питаннями екології, благоустрою, чистоти та озеленення Ульяновська.

Новина: Чи піде депутат Курінний від відповідальності за шкоду, заподіяну здоров'ю людини?
Чи все готове для відмінного навчання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online